Sermaye Arttırımı Hk

kdryksk83

Katkı Sunan Üye
Merhabalar iyi haftalar

Şirketimiz ortaklara olan borçlara karşılık sermaye arttırımı yapmak istiyor. Bu şekilde sermaye arttıranlar bilgi verebilirler mi? Herhangi bir sıkıntı olur mu şirketimiz 2013 yılında sermaye arttırımı yapmıştır şirketin geçmiş yıl karlarına mahsup olarak şimdi de ortaklara olan borçlara karşılık artış yapmamız bizim açımızdan bir sıkıntı oluşturur mu ? Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum saygılar.

merhaba arkadaşlar konuyla ilgili deneyimi ve ya bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Sayın kdryksk83;

**Şirketimiz ortaklara olan borçlara karşılık sermaye arttırımı yapmak istiyor. Bu şekilde sermaye arttıranlar bilgi verebilirler mi?

--Şirketinizin ortaklara olan borçlara karşılık sermaye arttırımı yapabilirler

**Herhangi bir sıkıntı olur mu ?

--Sıkıntı olmaz zira S.M.M.M raporu düzenlenecek.Bilançonuzdaki kayıtlar Müşavirinizin raporuyla tespit edilip yazılacak

** şirketimiz 2013 yılında sermaye arttırımı yapmıştır şirketin geçmiş yıl karlarına mahsup olarak şimdi de ortaklara olan borçlara karşılık artış yapmamız bizim açımızdan bir sıkıntı oluşturur mu ?

--Yukarıda yazdım hiç bir sıkıntı olmaz.Rahat olun.

Sayın Arkadaşlar,

Ortak alacakları eğer nakdi borçlanma ise müşavir raporu yeterlidir. Değilse bilirkişi raporu gerekir. Ve tabi müşavir raporu dispozisyonu ve içeri tamamen değişti onu da hatırlatırım.

Merhabalar iyi haftalar

Şirketimiz ortaklara olan borçlara karşılık sermaye arttırımı yapmak istiyor. Bu şekilde sermaye arttıranlar bilgi verebilirler mi? Herhangi bir sıkıntı olur mu şirketimiz 2013 yılında sermaye arttırımı yapmıştır şirketin geçmiş yıl karlarına mahsup olarak şimdi de ortaklara olan borçlara karşılık artış yapmamız bizim açımızdan bir sıkıntı oluşturur mu ? Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum saygılar.

Konuya formda cevap yazdım