Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bil57 ' Alıntı:bak arakadaşım sende haklısın ama bu forumda sadece sinir bozmak için hareket eden art niyetli insanlar var ve bu kişiler buradan gidene kadar ben tek bir şey daha yazmayacağım sadece arkadaşlara meslekdaşlara bu sınavın yapılacağı hakkında bilgi vermek istedim ama pişman oldum herkese gireceği sınavda başarılar dilerim inşallah hakeden herkes bu belgeyi alır...
İnan bende senin gibi sınav olmazsa eğitimler ne kadar yeterli olacak diye düşünüyorum.gelasinus ' Alıntı:.Sınav olmazsa da eğitimler ne kadar yeterli olacak?
bil57 ' Alıntı:Tabi bu konuyla çok yakından ilgili olan yeni TTK'ya göre denetime vugu yapmadan geçmemek lazım. 2 Hafta önce gittiğim ruhsat töreninde (SMMM) Sayın Başkan Yahya Arıkan SMMM meslek mensuplarının zaten yeterince sınava tabi tutulduklarını ve ayrıca sınava girmeden TÜRMOB TESMER aracılığıyla belli bir eğitim verilerek bağımsız denetçi (TTK denetçisi) ünvanı alacağımızı söylemiştir. Fakat şu anda TÜRMOB'dan bu konuda yayınlanan herhangi bir tebliğ yoktur. Ve SPK bağımsız denetçiler için lisanlama sınavı açmaya devam etmektedir. Bu durumda değerli meslekdaşlarım SPK'ya tabi firmalar için denetçi olabilmek için bu lisansı almak gerekiyor. Fakat ilgili meslek kanunumuza göre bizler aynı zamanda birer SMMM olarak denetçiyiz. Bu karışık durumu yaratanlar için söyleyebileceğim hiçbir şey yok yorum sizlerin...
mrc ' Alıntı:sabah bi uyanıcaz memlekette 100.000 bağımsız denetçi olmuş...