Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mekan27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi

işten cıkıs bildirgesinde alt alta 2 ay var EYLÜL VE EKİM Yazılmıs cıkıs tarihini bildirmek icin.. neden 2 ayrı tarih kısmı var bilen varmı acaba?

eylüldeki çalıştığı günüde mi yazacağız çıkış bildirimine tam bilen var mı arkadaşlar

Valla arkadaşlar eylül kısmınma hiç dokunmadım.Direkt ekim bölümüne yazdım.herhangi bir uyarıda vermedi.Cevabını bilenler varsa bende öğreneyim.

pardon ama nerde bu işten ayrılma bildirgesi ekranı ben bulamadım da..ne e-bildirgede ne e-siggorta uygulamalarında

Edit:Ok Buldum pardon...

arkadaşlar özür dilerim ben bulamadım nerde bu işten ayrılış bildirgesi yazabilirmisiniz.teşekkürederim

Tamamen sallıyorum bu yazacaklarım bilgiye dayanmıyor;
1. Eylül ayının orada bulundurulma amacından Sigortalı Hesap Fişi gibi bir maksat murad edilmiş olabilir.
2. İkincisi ek,iptal süreci devam ettiğinden değişiklik asıl bildirgede yapmış olabilirsiniz. Bu bildirimin iptali olmadığından burada nihayi tutar ve günü asıl bildirgeden değiştirmiş de olabilirsiniz.

Önerim; eğer Eylül ebildirgeden henüz bildirilmemişse, bildirilmiş fakat ek-iptal işlemi yapılmışsa(ya da yapılacaksa) Eylül satırı da kullanılmalıdır. (Öneri tabi bu)

arkadaşlar bende işten çıkış girmeye çalışıyorum ama kimlik no bulunamadı diyip duruyor
tc sini giriyorum olmuyor ssk numarasını giriyorum olmuyor bir yardımcı olsanız bu kimlik noyu nasıl giriyoruz bilen varmı?

Aşağıdaki ekranlardan da güncelleme yapabilirsiniz.

Arkadaşlar benim edindiğim bilgiye göre bu işten çıkış bildirgelerinin verilmesinde bir yaptırım yok. Herhangi bir idari para cezasından bahsedilmiyor.
Bu konuda yorumlarınız nelerdir.

Şimdi olmasa bile bir süre sonra mutlak koyarlar.

şimdi biz işten ayrılma formuna 9 aydaki çıkışları bildirecekmiyiz bildirmiyecekmiyiz kafam karıştı ???

levent037 ' Alıntı:
şimdi biz işten ayrılma formuna 9 aydaki çıkışları bildirecekmiyiz bildirmiyecekmiyiz kafam karıştı ???

bildirmeyeceğiz
01.10.2008 den itibaren olan çıkışlar bildirilecek.
selamlar

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
levent037 ' Alıntı:

bildirmeyeceğiz
01.10.2008 den itibaren olan çıkışlar bildirilecek.
selamlar
teşekkürler

arkadaşlar bu işten ayrılmanın bildirimin verilmemesinin müeyyidesinin hakkında yukarıda bir arkadaşımızda bahsetmiş ama emin olmak istiyorum bir cezası varmı..

4/a kapsamında çalışanlara ceza yok ama bu ileride olmayacağı anlamına gelmez süre belirtmiş ama ceza kısmını boş geçmiş bence süreye sadık kalmakda fayda var.

ben bu ayın sigortalarını dün yaptım ve 31/10/2008 tarihinde bir personelimiz çıktı bunun için işten ayrılış bildirgesi bildirmedim, ne yapmalıyım?

Amaç hatalı sağlık yardımı yapılmasını önlemek ve sizde aylık bildirimde çıkışı bildirdiğinize göre birşey yapmanıza gerek yok.