Sınav Sonuçlarına Dava Açmak İsteyen Arkadaşlar Bu Başlıkta Toplanalım

Ynt: Sınav sonuçlarına dava açmak isteyen arkadaşlar bu başlıkta toplanalım

arkadaşlar bu konuda maddi manevi ne gerekiyorsa ben de varım bilgilerimde msn adresim açık bana ulaşın lutfen bu adi zihniyete bi dur diyelim.

Arkadaşlar, ben de tek dersim maliyetten 23 aldım, ve tamamen 2. sorumdan geliyor.
1. sorumu yok saymışlar, böyle bişey olabilir mi. 1 puan dahi vermemişler..
İtiraz sonucunda da kağıdımızı ve puanlamamızı göremiyoruzki, mecburen dava açacağız. Ben de sonuna kadar varım, geçmiş dönemlerdeki puanlama sistemi nerede, bu sınavdaki puanlama sistemi nerede, eğer böyle puanlansaydı geçmiş sınavlar, şu an doğru düzgün kimse SMMM olamazdı..
İtiraz ettim, itiraz sonuçları ne zman açıklanıyor?

Arkadaşlar yönetmeliğin 21. Maddesi 3 ve 4 paragraflarının iptali ve yürütmenin durdurulması talebi ile (her bir hüküm için ayrı ayrı ) açılacak davalar ile ilgili hazırlıklarımız son aşamaya gelmiştir. 2577 Sayılı İYUK'a göre menfaati ihlal edilen edilen arkadaşlar hazır olun yakında sizlere duyurusunu yapacağız ....

Yönetmeliğin ilgili maddelerinin iptali özellikle de yürütmenin durdurulması ihtimali çok yüksek ....
Başka konularda yine yönetmelikle düzenlenen durumlar ile ilgili davalar bir bir sonuç vermeye başladı muhasebe tr sitesinde Ceyhun Gönen'in en son makalesine göz atmanızı tavsiye ederim.

Ek bilgi olarak 2008 Mayıs ve öncesinde dosya açtıran arkadaşların durumu dava dayanakları açısından çok önemli özellikler arz ediyor.Özellikle bu durumda olan arkadaşları bilgilendirelim.

Özellikle sınava giriş hakları biten arkadaşlar tekrar ediyorum bekleme süreniz bitmiş olsa bile kesinlikle dosya açtırmayın.

Bende davayı destekliyorum en az 70-80 bekle 13 gelsin olacak işmi yaaaa,sonuna kadar destekliyorum

ben bu hafta ankaraya türmoba gitmeyi düşünüyorum. dilekçemin son şeklini nasıl vermeliyim arkadaşlar bir ön yazı gerekiyor hepimizin aydınlanması açsınıdan.

bende 80-90 bekleyip 16 alanlardanım maalesef.

Yani bazı arkadaşlar şundan da bahsetmiş sınav hakkı verilsede komisyondakiler aynı olduğu sürece hiçbir anlam ifade etmez bende o arkadaşlara katılıyorum.

nihayet sürecin sonuna gelindi öncelikle tek dersi olup son sınav hakkı olan arkadaşlar ve en son aldığı not 35-49 aralığında olmayıp itiraz eden arkadaşlar sonuçlarda herhangi bir değişiklik olmadığı kesinleşti dolayısı ile artık resmi açıklama sonrasında dava açmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum resmi sonuçların açıklanmasından itibaren 60(altmış) günlük süre başlayacak son kararlarınızı verin dava açacak arkadaşlar ile iletişime geçmeye başlayacağız..

Benim maliyet tek dersim (son hakkım değil ama) ve puanlamada çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Eğer dava açılacaksa ne yapmamız gerektiği hakkında ya buradan ya da özelden mesaj atarsanız sevinirim.

tekderssonhak ' Alıntı:
nihayet sürecin sonuna gelindi öncelikle tek dersi olup son sınav hakkı olan arkadaşlar ve en son aldığı not 35-49 aralığında olmayıp itiraz eden arkadaşlar sonuçlarda herhangi bir değişiklik olmadığı kesinleşti dolayısı ile artık resmi açıklama sonrasında dava açmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum resmi sonuçların açıklanmasından itibaren 60(altmış) günlük süre başlayacak son kararlarınızı verin dava açacak arkadaşlar ile iletişime geçmeye başlayacağız..
aldiği not 35-49 aralığında olmayanlar mı değerlendirmeye alınıyor. biraz açarmısın demek istediği ni anlayamadım

tekderssonhak arkadaş sonuçlar acıklandımı son cümlelerinden sanki acıklanmış gibi bir yorum anladım.

itiraz sonuçları ne zaman acıklanır bilen var mı arkadalaşlar. Gerçi değişen bir şey olmayacak gibi gözüküyor ama belki bir ihtimal hatalarını düzeltirler.

Değerlendirmeler ! bitti değerli arkadaşım yakında açıklanır.

Arkadaşlar dava açma konusunda son durum nedir?

tekderssonhak ' Alıntı:
Değerlendirmeler ! bitti değerli arkadaşım yakında açıklanır.

siz bu duyumu nerden aldınız hocam 35-49 aralığı değişeçekse mecburen dava hazırlığına başlamamız lazım.

Dava ile ilgili son durum şu ;İdarenin (TÜRMOB) işleminin kesinleşmesini bekliyoruz.
Değerlendirmeler ile ilgili ise ismi bizde mahfuz Disiplin Kurulu üyesi birinden bizzat bilgi edindik.

tek ders son hak dostum
dikkat edersen 35-49 arası not yok ortalıklarda bunlar neyi düzeltmişbi sorsaydın arkadaşlara zaten 30 olanları 50 ye daha başta tamamladılar

tekderssonhak ' Alıntı:
Dava ile ilgili son durum şu ;İdarenin (TÜRMOB) işleminin kesinleşmesini bekliyoruz.
Değerlendirmeler ile ilgili ise ismi bizde mahfuz Disiplin Kurulu üyesi birinden bizzat bilgi edindik.

arkadaşım sen bu yazıyı 28 eylülde yazmışsın benım bildiği itiraz suresi 16 eylülde bitti odayla görüştüğümde bu sürenin üstüne 15 gun koy o zaman acıklanır dediler buda 01.10.2011 yapıyor. fakat hala bir açıklama yok ?

arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.

DOĞAN545 ' Alıntı:
arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.

ARKADAŞIM BU BİLGİDEN EMİNSİN DİĞİLMİ?
ÇÜNKÜ BEN VERİLEN BU NOTLARI MAL. HOCASININ DEİL ASİSTANLARININ VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜORUM..
BU YUZDEN GECME UMUDUM ARTIYOR.

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.