Sınav Sonuçlarına Dava Açmak İsteyen Arkadaşlar Bu Başlıkta Toplanalım

Ynt: Sınav sonuçlarına dava açmak isteyen arkadaşlar bu başlıkta toplanalım

arkadaşlar inanınki yanımda aradı telefon sesini dışarı verdi bende dinledim. anlattıklarım doğrudur.

DOĞAN545 ' Alıntı:
arkadaşlar inanınki yanımda aradı telefon sesini dışarı verdi bende dinledim. anlattıklarım doğrudur.

o zaman hayırlısı diğelim inşallah beklediğimiz gibi sonuçlanır.

İtirazlar sadece Türmob ve Tesmere Gitmedi Maliye Bakanlığınada Şikayet Dilekçeleri Gönderdik Onlarda bu konuyla ilgili bi İşlem yapıyorlardır sanırım. İnşallah Bu Süreç istediğimiz gibi sonuçlanır ve umduğumuz sonuçları alırız.

MRTMTN ' Alıntı:
İtirazlar sadece Türmob ve Tesmere Gitmedi Maliye Bakanlığınada Şikayet Dilekçeleri Gönderdik Onlarda bu konuyla ilgili bi İşlem yapıyorlardır sanırım. İnşallah Bu Süreç istediğimiz gibi sonuçlanır ve umduğumuz sonuçları alırız.

itirazı çok yaptık bu konuda haklıyız çünkü böyle kolay bir sınavdan eğer kalırsak zaten bizden mali müşavir olmasın.

Bakın arkadaş yorum yapmış beni,m kağıdımın yarısı kadar doğruluğu var 50 almış o bile şaşırdım diyor neye göre not verildi anlamadım diyor.

İnşallah hakkkımızı alırız Allah'ın izniyle.

DOĞAN545 ' Alıntı:
arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.
ben temmuz 2010 da tek ders maliyetten dosya yaktım. gecen sene bende itiraz ettim ve acıklanması çok uzun sürmüştü. o zaman da bana oda başkanı itirazların çok fazla oldugunu ve sınav kağıtlarının 2. kez okundugunu ve bu yüzden geciktiğini söylemişti. bizzat başkanın kendisiyle görüşmüştüm. yani hep aynı şeyi söylüyolar. cok gecikmeli acıklanıyor ama sonuçlarda da bi degişiklik olmuyor malesef..

rapunzell ' Alıntı:
DOĞAN545 ' Alıntı:
arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.
ben temmuz 2010 da tek ders maliyetten dosya yaktım. gecen sene bende itiraz ettim ve acıklanması çok uzun sürmüştü. o zaman da bana oda başkanı itirazların çok fazla oldugunu ve sınav kağıtlarının 2. kez okundugunu ve bu yüzden geciktiğini söylemişti. bizzat başkanın kendisiyle görüşmüştüm. yani hep aynı şeyi söylüyolar. cok gecikmeli acıklanıyor ama sonuçlarda da bi degişiklik olmuyor malesef..

Arkadarşım ama bu sefer Bi fark var İtirazlar Maliye bakanlığınada bildirildi Şikayet dilekçeleriyle Ve Haklı dayanaklarımız var bahsettiğiniz sınavda çözümde bir çok kişi yanılmıştı burda herkez bu soruları tam olarak çözmüş durumda ve Maliye Bakanlığını bu işle ilgileneceğini düşünüyorum Çünkü Maliye bakanlığıyla Türmob arası iyi deil ve Bakanlık Üstlerine gitmek İçin fırsat kolluyor.

atakansah ' Alıntı:
MRTMTN ' Alıntı:

itirazı çok yaptık bu konuda haklıyız çünkü böyle kolay bir sınavdan eğer kalırsak zaten bizden mali müşavir olmasın.

Bakın arkadaş yorum yapmış beni,m kağıdımın yarısı kadar doğruluğu var 50 almış o bile şaşırdım diyor neye göre not verildi anlamadım diyor.

İnşallah hakkkımızı alırız Allah'ın izniyle.

Evet ben 22 sayfa gerekçeli itiraz dilekçesi gönderdim ve 12 Maliyet Muhasebesi kitabının ilgili sayfalarının fotokopileri ve Kapsamına göre Maliyet Muhasebesi hakkında yazılmış makalelerin ilgili bölümleirni ve yine TMS 2 Stoklar standardı açıNormal maliyet Yöntemine ilişkin açıklamalarını ek olarak gönderdim.

İnşallahlah değerlendirirler.

helal olsun sana sanki ergenekon klasörleri gibi doldurmuşsun bu kez sonuç alacağız arkadaşlar

DOĞAN545 arkadaşım şöyle bir söylem de var bilgin varmı? yücel beyle görüşmüş bazı arkadaşlar,aralıktaki maliyet sınavına girin demiş,kolay olacakmış galiba,geçen sene mart ayındaki finansal muhasebe sınavı içinde sınava girmeyi tavsiye etmiş bilgin varmı senin kaynaklar sağlam gibi....

sınav hakkında hiç konuşmadık malüm benim son hakkımdı açıkçası o konu beni ilgilendirmediği için sormadım
kişisel yorumum eğer komisyon değişirse kesinlikle sınava girin ama değişmezse birşey diyemeyeceğim.

sayın doğan arkadaşım ben tek ders maliyetten dosya yaktım.acaba yücel bey tek ders sınavı hahkımda birşey söyledimi.yeni stajyer yasasında böyle birşey varmı,burada birisi yücel bey dosya açmayın falan demiş doğrumu acaba

o sözü söyleyen benidim ben şahsen yücelbeyle görüştüm dosya yakanlar süresi dolanlar sakın dosya açmasınlar ek 2 sınav hakkı verilecekmiş bu durumda sende sakın dosya açma yücelbey bana eylül sonu kesin çıkacak demişti ama sanırım meclis tatilde olduğu için yetişmedi aralık sınav müracatına yetiştirebilirler kanısındayım o tarihte sanırım kasım ortaları yani bizlerin birbuçuk ayı var bu süre içinde çıkarsa aralıkta sınava gireriz çıkmazsa marta kısmet diyelim.

yusuf kardeş sende istersen bi yücelbeyi ara en azında teyit etmiş oluruz

ararım,tesmeri arasam yücel beyle görüştürürler mi.

önce asistanı telefona çıkıyor ısrarla yücelbeyle görüşmem lazım dersen bağlıyor yada dışarda biz sizi arıyalım diyorlar (beni böyle aramışlardı) 2. gün tekrar ara mutlaka görüşürsün herkes ararsa bazı bilgilerin doğruluğunu teyit etmiş oluruz

16 yı itirazda 19 yapmışlar. Haksızlık bu. Hakkımızı mahkeme sürecinde arayalım hep birlikte.

Arkadaşlar bu konuda ciddiyseniz ben dava açmaya varım.
Yani sınavımızı tarafsız bir şekilde bir bilirkişi okusa geçeceğimden kesin kes eminim.

Lütfen ilgilenen arkadaşlar yazsın ve gereğini toplu bir şekilde yapalım.

Ben Adem ASLAN

İstanbul odasına kayıtlıyım ve dava süreciğini başlatacağım.

Dava açmadan önce fikirlerimizi paylaşırsak daha verimli olacağı kanaatindeyim. Bence dava açmak isteyenler önce çevrelerindeki avukatlar ile görüşsünler ve bilgi toplasınlar. Sonra elde ettiğimiz bilgiler ile dava dilekçesini hazırlarız. Bu durrumda dava dilekçemizde hiç bir boşluk kalmaz.

Sınav Komisyonuna, Türmoba, Tesmere, İsmmmo ve bu sınavlarda görevini yapmayan herkese hakkımı helal etmiyorum.

Bilirkişi dediğiniz kişilerde çoğunlukla bu hocaların öğrencisi ya da üniversiteden arkadaşı çıkıyor.
Dava edin ama gerçekten kağıdınıza güveniyorsanız.Yoksa son hakkınız değilse sınava çalışın .Yeni yönetmeliği bekleyin.
Toptan sistemi değiştirebilecek bir imkan şu anda görülmüyor.Ancak genç nesil giderek yaşlanacak 2040 ve 2050 'lerde staja başlama sınavı ve yeterlilik ortadan kalkacaktır.Üniversite sınavının ortadan kalkacağı gibi.Sınava girecek genç bulamayacaklar....

Arkadaşlar.Ben de itirazımı yapmıştım.23 almıştım.Ama değişen bişey olmadı.