DOĞAN545 ' Alıntı:arkadaşlar inanınki yanımda aradı telefon sesini dışarı verdi bende dinledim. anlattıklarım doğrudur.
MRTMTN ' Alıntı:İtirazlar sadece Türmob ve Tesmere Gitmedi Maliye Bakanlığınada Şikayet Dilekçeleri Gönderdik Onlarda bu konuyla ilgili bi İşlem yapıyorlardır sanırım. İnşallah Bu Süreç istediğimiz gibi sonuçlanır ve umduğumuz sonuçları alırız.
ben temmuz 2010 da tek ders maliyetten dosya yaktım. gecen sene bende itiraz ettim ve acıklanması çok uzun sürmüştü. o zaman da bana oda başkanı itirazların çok fazla oldugunu ve sınav kağıtlarının 2. kez okundugunu ve bu yüzden geciktiğini söylemişti. bizzat başkanın kendisiyle görüşmüştüm. yani hep aynı şeyi söylüyolar. cok gecikmeli acıklanıyor ama sonuçlarda da bi degişiklik olmuyor malesef..DOĞAN545 ' Alıntı:arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.
rapunzell ' Alıntı:ben temmuz 2010 da tek ders maliyetten dosya yaktım. gecen sene bende itiraz ettim ve acıklanması çok uzun sürmüştü. o zaman da bana oda başkanı itirazların çok fazla oldugunu ve sınav kağıtlarının 2. kez okundugunu ve bu yüzden geciktiğini söylemişti. bizzat başkanın kendisiyle görüşmüştüm. yani hep aynı şeyi söylüyolar. cok gecikmeli acıklanıyor ama sonuçlarda da bi degişiklik olmuyor malesef..DOĞAN545 ' Alıntı:arkadaşlar sınav komisyon başkanı ercan beyazıtlıymış ercan beyazıtlıyla bir yakınım sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye görüştü alınan cevap itirazlar hattinde fazlaymış onun için kağıtları tekrar maliyet hocasına okutacağız demiş ondan dolayı itiraz sonuçları biraz gecikeçekmiş bilginize sunarım.
atakansah ' Alıntı:MRTMTN ' Alıntı:İtirazlar sadece Türmob ve Tesmere Gitmedi Maliye Bakanlığınada Şikayet Dilekçeleri Gönderdik Onlarda bu konuyla ilgili bi İşlem yapıyorlardır sanırım. İnşallah Bu Süreç istediğimiz gibi sonuçlanır ve umduğumuz sonuçları alırız.
itirazı çok yaptık bu konuda haklıyız çünkü böyle kolay bir sınavdan eğer kalırsak zaten bizden mali müşavir olmasın.
Bakın arkadaş yorum yapmış beni,m kağıdımın yarısı kadar doğruluğu var 50 almış o bile şaşırdım diyor neye göre not verildi anlamadım diyor.
İnşallah hakkkımızı alırız Allah'ın izniyle.