Sınav Sonuçlarına Dava Açmak İsteyen Arkadaşlar Bu Başlıkta Toplanalım

Ynt: Sınav sonuçlarına dava açmak isteyen arkadaşlar bu başlıkta toplanalım

doğan545 arkadaşımızı engellenmesine sebeb olan kör zihniyeti,adaletsizliği ve buna alet olanları şiddetle kınıyorum..

jm ' Alıntı:
doğan545 arkadaşımızı engellenmesine sebeb olan kör zihniyeti,adaletsizliği ve buna alet olanları şiddetle kınıyorum..

Neden engellendi anlamadım gerçekten örgütlenmek için mücadele veren hakkını arayan biriydi

Bu nedemek şimdi

silahsız suç örgütü kurmaktan dolayı olabilir :D

haksız yere engellendiğini hepimiz biliyoruz.

Kendisi hakeret ettiği için 7 gün süreyle engellendi.

buraya insanlar sorunlarına çözüm bulabilmek yada en azından destek bulabilmek için geliyor,
çoğunlukla doktora değil damdan düşene ihtiyaç duyuyoruz,

siz adama randövinin doğrusunu öğretmeye çalışıyorsunuz,büyük harf - küçük harf diyorsunuz ;)
özün önceliği kavramını hatırlatırım ;D

her beğenmediğiniz satırı yazanı şutlarsanız insanlar başka forumlara gider,
günün birinde kullanıcı bulamayabilirsiniz
daha hoşgörülü olmanız gerekiyor bence

ha bu arada hakeret değil hakaret ;)

Haklısın hakaret. Yazım hatası her zaman olabilir. Bu önemli değil.
Önemli olan kasıtlı olarak bana " ukala" demesi. Sonrada hakarate devam etmesi
Ayrıca uzaklaştıran ben değilim.
Forum yönetimidir.
Bunlara dikkat edilmezse , burası mahalle kahvesine döner sonra.

İnsanlar hakaret etmeden en ağır eleştirileri yapabiliyorlar. Buna kimsenin birşey dediği yoktur.
Üstelik ben her zaman herkesin fikrini özgürce söyleyebilmesi için mücadele vermişimdir.
Ancak 60 yaşında bir büyük meslektaşınıza " ukala" demek gereksizdi.

sayın meslektaşım,
beni yanlış anlamayın ama bende insanlara saygıyı nüfus kağıtlarının eskiliğine göre değil ,
sözlerine, hal ve hareketlerine göre verenlerdenim.

ayrıca bu sanal ortamda karşımızdakinin kaç yaşında olduğunu , beden dilini anlayamadığımız için normalde vermeyeceğimiz otomatik-sert tepkiler verebiliyoruz.

forumdaşların eğitimi, bilgisi , görgüsü eşit olmayabilir
ama sizinde yaşınızın tecrübesiyle
burada canı yanmış insanların feryat figan çare ararken verilen gereksiz bilgiye tepki verebileceğini düşünmeniz gerekir.

insanlar kalabalık ortamda eğitilmeyi hakaret olarak algılayabilirler ???
sizde küçük düşürmemek adına bu tip eğitici bilgileri kendisine özel mesaj yoluyla verebilirsiniz.

uzatmayayım,
huzurlu, neşeli, hoşgörülü paylaşımlar dilerim
saygılar :)

Teşekkürler olumlu yaklaşımlarınız için. :)

doğan arkadaşımız haksız yere engellendiği için bende aynen kınıyorum...

Doğan arkadaşımızın engellenmesini esefle kınıyorum. Hepimizin hatası olabilir. kusuru olabilir. Önemli olan birbirimizi hoşgörü ile karşılamamız gerekir.

Bu arada ben tek dersten maliyet muhasebesi dersinden dava acmış bulunmaktayım. Avukat vekaleti ile değil kendim bizzat dava actım. Dava dilekcesi yazılması konusunda çeşitli avukatlardan ve arkadaşlardan yardım aldım. İnşaallah kazanacağımı ümit ediyorum.Sınavı yaptığıma inancım tam.Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

3-4 Aralık ta yapılan Maliyet Muhasebesi soruları na baktım da ne kadar kolay sorulmuş. Soruları 30 dakika da cözdüm ve cevap anahtarına baktım. Hepsi doğru 100 puan. Haksızlık değil mi bu. Neden bize kasıt var gibi zorladılar. Bizim girdiğimiz temmuz sınavı da cok zor değildi gerçi ama bu kadar fark olmaması gerekirdi. Birinci soru tam maliyet, değişken maliyet, normal maliyet sorusu. Sabit- değişken ayırımı yok. ??? Doğrusu da bu zaten. Bizim girdiğimiz sınavda sabit değişken ayırımı vardı. Kaynaklara baktığımızda böyle bir ayırımı görememekteyiz. İkinci soruda Kademeli Dağıtım Yöntemi ile ilgili;burda da 2.dağıtıma hangi gider yerinden başlanacağı ve neye göre dağıtılacağı açıkca belirtilmiş. Kısacası kolay ve güzel bir soru sorulmuş. Tahminim komisyon hocası değişmiş. Cünkü soru stilinde cok fark var.
Keşke temmuz sınavı son hakkım olmasa idi de bende bu sınava girebilseydim.Finansal Muhasebeyi gececeğiz derken Maliyeti ihmal ettik. En azından bir dönem sınava girmesem olurmuşmuş.Ya nasip diyelim. Şimdi ben dava açtım maliyet dersi için. Davayı beklemekten başka da bir çarede gözükmüyor..

merhaba arkadaşlar öncelikle benim engellenmeme tepki gösteren tüm arkadaşlara teşekür ederim.
arkadaşlar burda birilerin canı yanmış çareler aramaktayız kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyorduk. ama forumda kendini buranın kralıymış gibi ortaya çıkıp ukalalık taslayan nguroy yönetici sanki türmobun elemanıymış gibi bizlerin burda örgütlenmemizi istemiyormuş gibi bizleri pasifize etmeye çalışıyor. çünkü ona göre hava hoş 60 yaşında olduğunu yazıyor be adam kimin kaç yaşında olduğunu forumda yazıyormu kaldıki yazsın benim tavrım yinede değişmeyecektir. çünkü bizler bişeyler yapmaya çalışıyoruz sen çıkmışsın yazım kuralında bahsediyorsun aynı hatayı sende yaptın bu gibi şeyler normaldır bak 60 yaşındaymışsın hala hata yapıyorsun ben senin yarı yaşındayım benim yazım hatası yapmam normal olamazmı. forumda uzaklaştırarak bizlerin sorununu çözmemize yardımcı mı oldun tam tersi olumsuz etki yaptın. forumda hakkını arayan her insanı uzaklaştırırsanız yakında burda kimse kalmaz tek başına durursunuz. senin gibi dar zihniyetliler oldukça daha çok engellenmeler olacaktır. burda gereksiz bir tartışmanın içine giripte forum üyelerine bir rahatsızlık verdiysem özür dilerim. ama ben sonuna kadar haklıyım ve bunuda sağolsun siz forum üyeleri desteklerinizle verdiniz. tekrar teşekür ederim. yine engelleneceğim için birdaha bu forumda yazmayacağım herkez hakkını helal etsin.

Arkadaşım:
Forum kurallarına uyduğun sürece kimse seni engellemez merak etme.
Burası bu konuda en demokratik yerdir.
Ancak yazı yazarken yorum yaparken kimseye hakaret etmeye hakkın yoktur.
Öfkeyle kalkan zararla oturu unutma.
Davanızda da başarılar dilerim.

Arkadaşlar ben burda başka isimlerle(çünkü defalarca atıldım) bir çok kez yazdım.Eğer bu forumda türmob aleyhine bir oluşum olursa birileri devreye girip sizi gaza getiriyor ve doğal olarak sizde sinirlenip hakaret içerikli yazıyorsunuz ve forumdan uzaklaştırılıyorsunuz Taktik hep aynı.Bence bu forum tesmer ve türmobla çok yakın ilişki içinde.Sizi gaza getiren kişi bilinçli olarak kızdırıp hakaret ettiriyor.Nugroy aslında düşündüğünüz gibi gayri ihtiyari yapmıyor, aksine bilinçli yapıyor. Muhtemelen türmobla çıkar ilişkileri vardır.Günümüz Türkiyesinde bu gayet normal.Her yerde olduğu gibi çıkar ilişkileri almış başını gidiyor.Eğer bu ülkede haksızlıkların, adaletsizliğin ve kuralsızlığın olupta dokunulmadığı bir yer kaldıysa bu Türmob dur.Devlet, sınav sorularında usulsüzlük ve önceden başkalarına servis edildiği, sınavlarda eşitlik ilkesine uyulmadığı,sınav sonrası itirazlarda yandaşlara büyük kıyaklar yapıldığı vs.vs.vs bir kurum arıyorsa bu TÜRMOB ve TESMER "adi" ortaklığıdır.Savcılar artık bir sabah 05:00 da gelebilir.Alo maliye forumda buna dahil olamlı bence.

Sn. Tarkan 0333

Bir söz söylediğin zaman arkasında durman lazım.
Eğer benim Türmobla, veya herhangi bir oda ile , veya herhangi bir grupla bir ilişkim varsa bunu ispatlaman gerekir.
İspatlayamazsan yalancı ve müfteri durumuna düşersin.

Ayrıca benim bu forumda kasıtlı olarak hiç kimseye davranmadığımı hem eski forumdaşlar hem de forum yönetimi gayet iyi bilirler.

Ayrıca genç arkadaşlarımızın şunu da çok iyi anlamalarını rica ediyorum.
Burda yaptığımız moderatörlük görevi tamamen "fahri" dir Yani bir ücret veya çıkar karşılığı değildir.
Lütfen sözlerinizi tartarak kullanın.

Merhaba arkadaşlar.Foruma kayıt yaptırdığım günden bu güne hakikaten çok çok faydasını gördüm.Stajyer olduğum için forumun en çok stajyer sorunları bölümünü kullandım,yorumları okudum paylaşılan notları indirdim,sorulan soruları çözmeye çalıştım kendim naçizane sorular ve cevaplar yayınladım.Velhasıl kelam forumdan ziyadesi ile faydalandım.Nette girilen sayfaları kaydeden bir sayaç varsa inanın bu site 2 veya 3.sırayı alır.Ayrıca arkadaşlar bu site sadece stajyer forumundan ibaret değil bir sürü mesleki konuda bölümler var meslektaşların fikirlerini özgürce paylaştığı bir site,diğer yandan temmuz/2011 maliyet sınavına bende girdim maalesef tam bir hayal kırıklığıydı son hakkı olan arkadaşlarında yine tanıştığı fikir danıştığı bir ortam.Bütün bunlar tekrar düşünüldüğünde doğan arkadaşımızın yaşadığı durumu küçük bir kırgınlık olarak algılayalım.Bu arada belirtmek isterim ki siteyle üye olmamın haricinde hiçbir bağım söz konusu değil.Temmuz sınavının dava konusu edilmesi son derece doğru bir yaklaşım,inşallah davanın kazanan tarafı biz stajyerler oluruz ve yine fikir ve düşüncelerimizi burada özgürce paylaşırız.

Sınav sonuçlarına dava açan varmı?

30 Aralık 2011 tarihinde dava açılacaktır.Vekaletnamelerini göndermeyen arkadaşların bu tarihe kadar vekaletnamelerini ulaştırmalarını önemle hatırlatırız.

dava açıldı mı ? neler oldu bilgi verir misiniz?

gsgül ' Alıntı:
dava açıldı mı ? neler oldu bilgi verir misiniz?

dava açanların artık burdan bilgi paylaşımında bulunacaklarını sanmıyorum..