İstabul'da ve Türkiye genelinde 7 Bölgede Vergi Sorunlarına çözüm üreten çalışma sistemimize SMMM ve YMM meslek mensubu iş ortakları arıyorum
Detaylar ve Öngörüşmeler için arayabilirsiniz.
0212 677 54 65
0212 677 54 65
Son düzenleme:
Sayın Arkadaşlar,
İnternet üzerinde biraz araştırma yapınca firma ile ilgili birşeylere rastlıyorsunuz, benim bakışımla pek de elle tutulur birşey yok. Bahsettikleri konularda faaliyet gösteriyorlar ve dikkat "SMMM ve YMM" ortak arıyor ancak kendinin böyle bir ünvanı yok, yasa gereği böyle bir ortaklık kurmaları mümkün değil. Bazı fotoğraflar var ancak firma ile ilgili herhangi bir ciddi internet sayfası göremedim. Böyle bir kurumun ciddi bir sayfasının olması gerekir kanısındayım.
sayın ksımkesyan
en dürüstçe eleştiriyi siz yağtığınız için gerçekten bütün samimiyetimle saygı duyuyorum tşk ederim en azından diğerleri gibi aşalayıcı cümleler kurmadınız aslanlar gibi şüpheniz varsa söylediniz tebrik ederim
istanbulda ve ülkede 7 ilde faaliyet gösteren bir danışmanlık ofisimiz var ve bünyede smm ymm arkadaşlarımız var genellikle vergi incelemeri ve vergi davaları konularınında çözüm üretip mükellef lehine olacak hamleler yapıyoruz bunun dışında ofis kira giderlerini karşılayarak smm veya ymm herhangi bir meslek mensubu arkadasımızla gerek bizim gerekse kendi oluşturacağı portföylerimizi paylaşıyoruz yüzdelik oranlarla sözleşmeli olacak şekilde anlaşmamızı yapıp ortak çalışmalar yapıyoruz ve birçok detay var siz değerli birisiniz bundan hiç şüphem yok sizden ricam eğer istanbuldaysanız rica ediyorum buyrun ofisimize gelin böyle bir firma çalışma sistemi kişiler varmı yokmu görmüş olursunuz bende sizi ağırlamaktan onur duyarım bütün meselem adıma veya firma adına leke sürecek birşeyin olmadığını ispatlamak eğer dilerseniz özelden açık adreesimizi atabilirim saygılar.
Merhaba herkese,
Hakaret içeren tüm mesajları temizledim. Saygı kuralları çerçevesinde konu sahibine dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
@Mali Danışman: lütfen bir önceki üyeliğinizde olduğu gibi (ömer özcan hesabınız) özel mesaj ile firma reklamınızı yapmayınız. Tespit edilmesi durumunda forumdan süresiz uzaklaştırılacaksınız.