Üstad hayırlı olsun. Ortaklık için bişey demiyecem ama benim gibi stajyer arkadaşlara 7/7 nin formülünü anlatırsan sana duacı olacağız. )
Teşekkür ederim. Son 8 ay kala ders çalışmaya başladım.Son 4 ay hızımı iyice arttırdım.Son 1 ay ise sürekli soru cevap yaparak başardım.Çok zor bir süreçti gerçekten hem iş hem sınav fakat stajım 2012 mayısta bitti çalıştığım bürodan ayrıldım 2 ay evde bütün gün ders çalıştım.Yani kısacası çok çalıştım ve sözel derslerde ezxber yaptım.Sınava gireceğim zaman gözden geçirmedğim kanun kalmamıştı özellikle vergiden.Muhasebe altyapım fena olmadığı için maliyet ve muhasebede zorlanmadım.Meslek çok zor bir ders değil.SAdece ufak detaylara dikkat edin.Çıkmaz dediğiniz yerden soru geliyor.Beni en zorlayan ders denetimdi.Sınavda gerçekten çok zordu.Son dönemlerde hep zor geliyor.Fakat hocanın notu boldu.Denetimde özellikle soru cevap üstünde durdum.Hukuk ezbere dayanıyor.Ama çokta zor değil.Genelde mükerrer sorular geliyor.Geçmiş yıl sorularına bakabilrisiniz.Analizde yoruma önem verin hocanın notu çok kıt dikkatli olmak lazım.Şimdilik bu kadar sorularınız olursa özelden ulaşabilirsiniz.