SMM Yeni Ofis Ortak Aranıyor

Üstad hayırlı olsun. Ortaklık için bişey demiyecem ama benim gibi stajyer arkadaşlara 7/7 nin formülünü anlatırsan sana duacı olacağız. :))

Teşekkür ederim. Son 8 ay kala ders çalışmaya başladım.Son 4 ay hızımı iyice arttırdım.Son 1 ay ise sürekli soru cevap yaparak başardım.Çok zor bir süreçti gerçekten hem iş hem sınav fakat stajım 2012 mayısta bitti çalıştığım bürodan ayrıldım 2 ay evde bütün gün ders çalıştım.Yani kısacası çok çalıştım ve sözel derslerde ezxber yaptım.Sınava gireceğim zaman gözden geçirmedğim kanun kalmamıştı özellikle vergiden.Muhasebe altyapım fena olmadığı için maliyet ve muhasebede zorlanmadım.Meslek çok zor bir ders değil.SAdece ufak detaylara dikkat edin.Çıkmaz dediğiniz yerden soru geliyor.Beni en zorlayan ders denetimdi.Sınavda gerçekten çok zordu.Son dönemlerde hep zor geliyor.Fakat hocanın notu boldu.Denetimde özellikle soru cevap üstünde durdum.Hukuk ezbere dayanıyor.Ama çokta zor değil.Genelde mükerrer sorular geliyor.Geçmiş yıl sorularına bakabilrisiniz.Analizde yoruma önem verin hocanın notu çok kıt dikkatli olmak lazım.Şimdilik bu kadar sorularınız olursa özelden ulaşabilirsiniz.

sonuç bekliyorum. nasipse bu ocakta haberi alacğaız. inşallah nasip olur. son hak sıkıntısını kaldıramam gibi geliyor çünkü.
ayrıca size bir soru sorsam,
şimdi çalıştıım şirkette 2 şirketin muhasebesini yapıyorum. biri ymm biri smm bağlı.
ikisinin de beyannamerlini ve iğneden ipliğe herşeyine ben yapıyorum.
onlar arada gelip dosyalara bakıyorlar.
neyse severim üstadlarımı saygım sonsuz.
ruhsat almaya hak kazanırsam, maliyeti malum bir yük şu an için bana.
acaba , bu smm bağlı olan şirkette kednimi bağımlı çalışan olarak gösterip , smm işini üstlensem ,ne kadar masraf olur bana ,
çünkü oradan smm ücretini ben alırsam ,ruhsatı almak için kaynak oluştururum kendime.
ama tabi bir düşünce daha etüd etmedim.
bir akıl verir misiniz?
Nurbanu hb_ üstad size açıklamış zaten gereken bilgiyi keşke söyledğiniz gibi olabilseydi..

Üstadlar, yeni bir mükellefle sözleşme yaptım. Şimdi öteki meslek mensubu e-beyan sözleşmesini feshedicek. Fakat 2012 son dönem geçici vergi ve gelir vergi beyannamesini nasıl gönderecek? Veya ben mi beyanı vereceğim?

Sözleşmeyi iptal etsede, ilgili dönemlere ait olanları verebiliyor artık.Eskiden verilmiyordu, düzelttiler onu.

Merhaba arkadaşlar. Bursa'da açmış olduğum smmm büroma mükellef portföyü olan belgeli yada belgesiz ortak arıyorum. ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresine yada burdan mesaj yazabilirler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar ,

Haramidere ,Halen Özel bir şirkette çalışıyorum. 2012den beri Smmm yim, uzun zamandır büro açmayı planlıyorum.Gelişmekte olan esenyurt -beylikdüzü civarında büro açmayı ve/veya ortaklık girişim yapmak isteyen , Ruhsatı olan meslek mensubu arkadaşlarla görüşmek isterim.Gider ortaklığıyla ilgili de görüşebiliriz.
Diğer detaylarla ilgili [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.
iyi günler,

merhabalar bende smmm ruhsatımı alacağım yakında büro açmak için çok hevesliyim. şu an için acelem yok gider ortaklığı arıyorum anadolu yakasında ikamet ediyorum. belli bir portföy oluşturdum. uzun yıllar hem bilgi hem gider ortaklığı yapabilecek meslektaş arıyorum ilgilenenler [email protected] adresinden iletişime geçebilirler

merhaba.bende smmm ruhsatımı aldım .pendik esenyalıda ikamet ediyorum. mesaj at bana. tanışalım.bende gider ortğı arıyorum. adım saime .görüşmek üzere

Antalyadan bende gider ortagi ariyorum buro hersey hazir defterini tutmak icin bilgisayari bile olup olmamasi onemli deil

merhabalar bende smmm ruhsatımı alacağım yakında büro açmak için çok hevesliyim. şu an için acelem yok gider ortaklığı arıyorum anadolu yakasında ikamet ediyorum. belli bir portföy oluşturdum. uzun yıllar hem bilgi hem gider ortaklığı yapabilecek meslektaş arıyorum ilgilenenler [email protected] adresinden iletişime geçebilirler

Havva hanım merhaba, Ocak itibariyle ben de büro açmak istiyorum, görüşebiliriz.

kadıköyde devren muhasebe bürosu , komple yada defterler , ücret karşılığı devredilecek ihsan 0555 458 78 78