stajyeradayi
Katkı Sunan Üye
Birşey değişmeyeceğini bile bile genede umutlanıyoruz. Bir umuttur yaşamak
Bu arada birisi bana denetimden nasıl geçebileceğimi söylerse sevinirim 

ya valla herkesin sonuçlarına bakınca bende şaşıyorum denetimden nasıl 100 aldım diye maliyetten kaldım bende onun sonucunu bekliyorum
Günaydın Arkadaşlar
İtiraz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan varmı?
Allah bildiği gibi yapsın onları .. şu sınavlardan bir kurtulayım kurban kesecem... tek ders maliyet onada itiraz ettim ama sonuç değişmeyecek.. açıklasalarda kayıt yaptırsam aralığa ...
Benimde tek ders Muhasebe Denetimi itiraz ettim ama aynen değişeceğini düşünmüyorum. Muhasebe Denetimi 'nden tavsiyeye gerçekten ihtiyacım var...
Senin durumun daha zormuş allah sabır versin ben başka derslerden de giricem ama yinede başvurmak için sonuçları bekliyorum.Tesmeri bayramdan önce aramıştım bayramdan sonraya kalabilir demişlerdi ve kaldı bugün fırsat bulursam arayacam bu sefer ne diyecekler
Allah yardımcımız olsun bende de tek ders maliyet muhasebesi..
denetimden tafsiyem.. soruya konsantre ol.. soru ne istedşi diye düşün.. çünkü küçük ayrıntılar gizli..
iç denetim ve bağımsız denetim genelde benzer ama atıflarla şekil buluyor cevaplar.. birde güncel konulardan çalışın ve bol geçmiş yıl sorularını dönüp dönüp okuyun.. o sizin soru biçimine vereceğiniz cevabı şekillendirecektir...
nacizane fikrimi paylaşayım dedim...
kolay gelsin...
Azönce itiraz sonucu için tesmeri aradım.. Haftaiçi açıklanır dediler
Sizleri de arayıp sorup taciz etmeye davet ediyorum.
444 60 60 arıyoruz... Dahili -3-
Bu ne yaa .. bu ne ... sonucu zaten değiştirmeyeceksiniz.. ama biz bir umut bekliyoruz işte.. yuh yaa.. nasıl bir mesleğe adım atıyorum yarabbi ... sistem baştan bozuk..
her teos a girişte .. sizinde teosunuzunda tesmerinizinde diyorum.. yuh ! artık !