Ne yasal süreye bakıyorlar ne başka birşeye... İnsanlık dışı bir sınav ve açıklama sistemi... Tüm bunlara rağmen hiç değilse meslek kanunu ve şartları düzgün olsa da mesleğimiz hakettiği saygınlığa ulaşsa![]()
Teos hata vermeye başladı. Acaba açıklanacak mı diye düşünüyor insan..
Ne yasal süreye bakıyorlar ne başka birşeye... İnsanlık dışı bir sınav ve açıklama sistemi... Tüm bunlara rağmen hiç değilse meslek kanunu ve şartları düzgün olsa da mesleğimiz hakettiği saygınlığa ulaşsa![]()
[TABLE="class: table-long, width: 712"]
[TR]
[TD] İtiraz Etti
Halen aynı yazı maalesef sistem açılmış ama değişen birşey yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben öğlen aradım, bekliyoruz dediler![]()
Dünde bana aynısını söylemişlerdi
Allah belanızı versin deyip kapatsaydınız telefonu ..![]()
içiniz soğurdu biraz.. beklemedeyiz...
Allah belanızı versin deyip kapatsaydınız telefonu ..![]()
içiniz soğurdu biraz.. beklemedeyiz...
... bence umutlanmayalım itiraz ettik ya adamların zoruna gitmiştir..komplexli bir milletiz çünkü... herşeyin en iyisini bilirler ... sonuca not vermek gidişede not vermemek budur...
tek ders yaa .. ders çalışmak istemiyorum .. ruhsat almaya hak kazanayım..1 yıl meslekle alakalı hiç bir şey yapmayacam.. aileme zaman ayıracağım .. tiksindirdiler ...
Arkadaşlar tek dersim var denetim. Daha ders çalışmaya başlamadım kalan zamanda yetiştirebilirmiyim?
40 gün var nerdeyse yetişirsin bence denetim çok zor değil sadece ayrıntıları kaçırmamak lazım
Ayrıntıdan kastınız neler mesela? Birde o ayrıntıların aklımda kalması için ne yapmalıyım acaba?