SMMM 2013/2 Sınavı İtiraz Sonuçları Hk.

sayın stajer adayı arkadaşım ...sizinle beraber diğer aralık sınavından sonra ayında sonuç beklerken stresimiz aklıma geldi : ) .. geçen sınavlarda aranan rkadaşlar gibi sevinç paylaşacağız inşallah daha zamanımız var sonuç açıklansın ha gayret deyip başlayalım...

saygılar...

İnşallah... İnsan kurtulsun istiyor artık...

arkadaşlar 3 dersten kaldım denetimden itiraz sonucumu bekliyorum. sizce 40 günde yetiştirebilirim miyim 3 dersi ? birde denetimde hangi kaynağa çalıştınız ? lütfen bir cevap :)

Herkese selamlar,

4 Kasım'a kadar başvuru yapabiliyoruz. İtirazlar sanıyorum Cuma'dan önce açıklanmayacak.

Ben geçen dönem meslek hukukundan geçen arkadaşların çalışma önerisi vermesini rica ediyorum.

herkese selamlar,

4 kasım'a kadar başvuru yapabiliyoruz. Itirazlar sanıyorum cuma'dan önce açıklanmayacak.

Ben geçen dönem meslek hukukundan geçen arkadaşların çalışma önerisi vermesini rica ediyorum.

bol bol geçmiş yıl sorularını ve çözümlerini göz gezdirin.. Birde snvda abartmadan yorum yapın ...

önerimiz bu :d .. Bol şans..

kaç gündür önce teos'a bakıyorum, ardından buraya göz atıyorum sonuç var mı diye? ama hala yok!

iki dersim kaldı, haksız yere olduğunu düşünüyorum. her ihtimale karşı vergiden kursa da gidiyorum. denetime de kendim çalışacağım, bir ay çalışmak yeterli olur diye karar verdim. ama inşallah sonuç lehimize olur da gerek kalmaz :confused:

canan_ieu' ya cevaben;

3 ders için çalışacaksanız bence bir an önce başlayın, zaman hızlı geçiyor sonra sıkışabilirsiniz.

denetimde dehanın kitabını edindim, sistemli şekilde ondan çalışmayı planlıyorum. çünkü denetimden gözüm korktu gerçekten.
çok kolay diye düşündük, yüksek notlar bekledik ama çok kişi hayal kırıklığı yaşadı.

yanılmıyosam bundan 2 yıl oncekı ıtıraz sonuclarınıda 24 ekımde acıklmamıslar sınav sonuclarınıda ayı tarıhte açıklamışlar sanırsam bugun açıklarlar dıye dusnuyorum ama ıns ınsafa gelırler

yanılmıyosam bundan 2 yıl oncekı ıtıraz sonuclarınıda 24 ekımde acıklmamıslar sınav sonuclarınıda ayı tarıhte açıklamışlar sanırsam bugun açıklarlar dıye dusnuyorum ama ıns ınsafa gelırler

Benim umudum kalmadı kabus görmeye başladım rüyalarımda 45 notuyla itiraz etti.

Sürekli 45 altında notlar görüyorum

Telefon açıp ağız dolusunca belalar beddualar okumak istiyorum :banghead: yaa aldığınız paralar haramdır bu nasıl bir gevşeklik, :( bir ders yaa ve 43 le kalmışım ortalama tutuyo gene de bırakırlarsa (ki finansal tablolar en ii gecen sınavımdı) artık beni kimse durduramaz :mad:

Telefon açıp ağız dolusunca belalar beddualar okumak istiyorum :banghead: yaa aldığınız paralar haramdır bu nasıl bir gevşeklik, :( bir ders yaa ve 43 le kalmışım ortalama tutuyo gene de bırakırlarsa (ki finansal tablolar en ii gecen sınavımdı) artık beni kimse durduramaz :mad:

Kanuni süre doldu diye kağıtlara üstün körü bakıp aynı puanları yapıştıracaklar bizde umutlarımızla kalıcaz

notlara itiraz edildiği zaman notlar değişebiliyor algısı yaratmamak için toplama da hata yapmamışlarsa notları düzeltmediklerini düşünüyorum.o yüzden notların değişeceğine dair bir umudum yok.itiraz etmemin sebebi belki önümüzdeki sınavlarda bu kadar itiraz neden oldu deyip kendilerini sorgularlarlar da insaflı davranırlar.ama bunlarda insaf ne arar o da ayrı bir konu.o yüzden itirazlar açıklanmadan ders çalışmaya başlayanlar doğru olanı yapmıştır.olumsuz sonuçlar paniği arttırmaktan başka bir işe yaramayacak.çok iç karartıcı oldu biliyorum ama sanırım aramızda züğürt tesellisinden fazlasını verebilecek bir arkadaşta yoktur bu konuda..kaderimizi bunların eline bırakmadan kendimiz yazalım inşallah.herkese Allah zihin açıklığı versin.iyi çalışmalar...

Kanuni süre doldu diye kağıtlara üstün körü bakıp aynı puanları yapıştıracaklar bizde umutlarımızla kalıcaz

kağıtları yeniden okumadıkları ve sadece puanları tekrar topladıkları ve hata varsa notların değiştiği söyleniyor. itiraz ettikten sonra öğrendim bunu, ama öyle bile olsa yine de hata vardır diye düşünüyorum.

teos çöktü sanırım şuan yine!

Teosta bır sorun yok gıbı gozukuyor yıne gırdım ıtıraz ettı yazıyor yazıklar olsun allah belalarını versın bunların ınsafsızlar okumadıklarına bende adım gıbı emınım tekrar aynı puanları geıttırler belkı yanlıs toplama yaptılarsa onları duzletırler