canan hanım sizinle aynı durumdayım.... denetimdeki sınav sonucuna hala aklım almış değil... forumda defalarca durumumu yazdım haykırdım (sanki bir işe yarıyormuş gibi) sadece ruhsal tatmin benimkisi... 90-100 arası bir not bekliyordum... 20 aldım... yani yanlışlık olması mümkün değil... dediğiniz gibi sorunun cevapları yarım sayfa... verdiğim cevaplar cevap anahtarıyla örtüşüyor... yani hangi kitaptan çalışalım arayışı anlamsız.... doğru cevabı yazıyoruz ve yine dediğiniz gibi açıklama yapmayın dediler diye açıklama yapıyoruz... nasıl bir dümen var anlayamıyroum... öğretim görevlisi olarak 8 yıldır görev yapıyorum... hocaların haksız yere adice öğrenci bıraktıklarınıda gördüm... ama yemin ile bu kadarını görmedim... sınav sonucu değişmeyecek biliyorum... sadece mahkemede savunacağım birşeyler olsun diye itiraz ettim... bunların sınav sonucunu geç açıklamasıda güzel oldu bi bakıma mahkemede nasıl bir savunma verecekler çok ama çok merak ediyorum... hepimiz için hakkımızdaknin en hayırlısını diliyorum iyi çalışmalar...