SMMM 2013/2 Sınavı İtiraz Sonuçları Hk.

canan hanım sizinle aynı durumdayım.... denetimdeki sınav sonucuna hala aklım almış değil... forumda defalarca durumumu yazdım haykırdım (sanki bir işe yarıyormuş gibi) sadece ruhsal tatmin benimkisi... 90-100 arası bir not bekliyordum... 20 aldım... yani yanlışlık olması mümkün değil... dediğiniz gibi sorunun cevapları yarım sayfa... verdiğim cevaplar cevap anahtarıyla örtüşüyor... yani hangi kitaptan çalışalım arayışı anlamsız.... doğru cevabı yazıyoruz ve yine dediğiniz gibi açıklama yapmayın dediler diye açıklama yapıyoruz... nasıl bir dümen var anlayamıyroum... öğretim görevlisi olarak 8 yıldır görev yapıyorum... hocaların haksız yere adice öğrenci bıraktıklarınıda gördüm... ama yemin ile bu kadarını görmedim... sınav sonucu değişmeyecek biliyorum... sadece mahkemede savunacağım birşeyler olsun diye itiraz ettim... bunların sınav sonucunu geç açıklamasıda güzel oldu bi bakıma mahkemede nasıl bir savunma verecekler çok ama çok merak ediyorum... hepimiz için hakkımızdaknin en hayırlısını diliyorum iyi çalışmalar...

arkadaşlar demin bende aradım 1-2 güne gelicek diye bekliyoruz dediler. bende ama cmt pazar giriyor araya nasıl 1-2 gün dedim. siz ne biliyosanız bizde onu biliyoruz bilgi bize de verilmedi dedi.
tabikide tesmerde çalışanlar napsın olmayan kağıtlar için not mu sisteme giricekler ancak; bu kağıtları okuyan hocalara şaşırıyorum. özellikle denetim hocasına. (ki ben 3 dersten kaldım 3ünede itiraz ettim ) altı üstü 3 soru sordun. zaten cevap yarım sayfalıktı. be adam bu kadar mı zor taş çatlasa 300 kişinin kağıdını okumak. bayrama kadar okumadın diyelim araya bayram tatili girdi tamam hoş güzel. şimdi okumaya kalksan 2 güne bi,tirirsin yaaaaa !!!!!!!! aklıma şöyle olasılıklar geliyor. bu kadar itiraz olunca acaba cidden okumaya mı karar verdi kağıtları hani bir efsane var ya sadece puanları tekrar topluyorlar diye ona istinaden diyorum acaba ben ne yaptım diyip bir daha okurmu :) yada madem verdiğim notu beğenmediniz . bekleyin durun bakalım. notunuzda aynen kalıcak mı demek isticek. beklemedeyim :)

Yahu sadece maliyet muhasebesi.. oda 1 ayda çalşabildim.5 derse girdim 4 ünden geçtim.. maliyeti yetiştiremedim çalışmaya ama çalışmıştım kağıdıma 50 verilebilecek düzeydeydi.. geçmiş sorulara bakamadım baksam geçerdim kurtulurdum ona rağmen ...1 sorunun gidişatı doğru. 2. sorunun a şıkkı doğru .. b şıkkında matamatiksel dağıtımda yaptım ama gidişat doğru küsürat farkları vardı .. adam 30 verdi yaa ..demek sadece a şıkkını değerlendirmiş.. ya gisişat diye bişey var 1 soru 40 puandı 10 puan verilir...2 soru 60 puandı b şıkkınada 10 puan verilir ya... el insaf...

adamlar bakın görün okumayacakk.. eğer 50 olsun ben eşeğimmm diye bağıracam.. :banghead:

Bu haftayıda yediler allah bunları bildiği gibi yapsın.Hafta sonu 2 günde okurlar artık ondanda ne hayır gelir siz düşünün

canan hanım sizinle aynı durumdayım.... denetimdeki sınav sonucuna hala aklım almış değil... forumda defalarca durumumu yazdım haykırdım (sanki bir işe yarıyormuş gibi) sadece ruhsal tatmin benimkisi... 90-100 arası bir not bekliyordum... 20 aldım... yani yanlışlık olması mümkün değil... dediğiniz gibi sorunun cevapları yarım sayfa... verdiğim cevaplar cevap anahtarıyla örtüşüyor... yani hangi kitaptan çalışalım arayışı anlamsız.... doğru cevabı yazıyoruz ve yine dediğiniz gibi açıklama yapmayın dediler diye açıklama yapıyoruz... nasıl bir dümen var anlayamıyroum... öğretim görevlisi olarak 8 yıldır görev yapıyorum... hocaların haksız yere adice öğrenci bıraktıklarınıda gördüm... ama yemin ile bu kadarını görmedim... sınav sonucu değişmeyecek biliyorum... sadece mahkemede savunacağım birşeyler olsun diye itiraz ettim... bunların sınav sonucunu geç açıklamasıda güzel oldu bi bakıma mahkemede nasıl bir savunma verecekler çok ama çok merak ediyorum... hepimiz için hakkımızdaknin en hayırlısını diliyorum iyi çalışmalar...

siz mahkemeye mi vericeksiniz ? benim son hakkım olmadığı için vermedim mahkemeye. birde kanunda meslekten kaldım bu arada, o da ayrı bir muamma neyse, kopya çekenler 1 yıl süreyle sınava alınmaz diyor. eğer 2 yıl içinde 4 kere de sınav verilmezse 2 yıl dosya askıya alınır diyor. e şimdi öğrenci şöyle düşünür; madem kopya ile 1 yıl son hakkımda çekebildiğim kadar kopya çekmeye çalışayım nasılsa çekmezsem 2 yıl beklicem , çekersem 1 yıl :) kanunu hazırlayanları tebrik ediyorum. ilk sınava girerken kanunda buna çok dikkat etmemişim. şimdi hayretler içinde kaldım resmen. :)))))

Yahu sadece maliyet muhasebesi.. oda 1 ayda çalşabildim.5 derse girdim 4 ünden geçtim.. maliyeti yetiştiremedim çalışmaya ama çalışmıştım kağıdıma 50 verilebilecek düzeydeydi.. geçmiş sorulara bakamadım baksam geçerdim kurtulurdum ona rağmen ...1 sorunun gidişatı doğru. 2. sorunun a şıkkı doğru .. b şıkkında matamatiksel dağıtımda yaptım ama gidişat doğru küsürat farkları vardı .. adam 30 verdi yaa ..demek sadece a şıkkını değerlendirmiş.. ya gisişat diye bişey var 1 soru 40 puandı 10 puan verilir...2 soru 60 puandı b şıkkınada 10 puan verilir ya... el insaf...

adamlar bakın görün okumayacakk.. eğer 50 olsun ben eşeğimmm diye bağıracam.. :banghead:

estağfurullah. maliyette aynı durumdayım sizinle. sınavda 2. soruda b şıkkında son ana kadar geldim ama resmen basiretim bağlandı çarpma işlemini yapamadım ve son işlemde çıkmıyor bu diye 1. dağpıtımla tutmadı diye sınavı orda bıraktım. halbuki çarpım doğru ama kör oldum tutan şeyi tutmuyo diye bıraktım yani b şıkıından 20 puan banada vermesi lazımdı. yok adam ona bile bakmamış. maliyet dersi elbet sonuç odaklı olcak anlarımda puanda kır tamam ama hepsine sıfır verme. bari 15 puan ver. 45 ile kalalım. diyelimki hocanın kanaati böyleymiş. buda değil. ucu ucuna aynı çıkarcan onda da şüphe duymaya devam malum 100 beklerken 20 de alabilirsin.

29 ekimde var kasımın ilk haftasına kaldı bence sonuçlar yada hafta sonu yarım yamalak okuyup yasal süre geçti diye tekrar sisteme aynı notları yerleştiricekler

Hiç umutlanmayalım bence

evet sizin haykırışlarınızı duyuyorum bende..yazmak istedim.. Ne denir ki Tez zamanda kurtuluşunuzu temenni ediyorum.. bu fom da olmasa insan kafayı sıyırır .. bende normal hayata dönünce aksi bit tip oldum çıktım. İnsanlarda anlamıyor nasıl bir sınavla baş başa kaldığımızı..

:) siz gene üzmeyin kendinizi bakın öğretim görevlisi olarak zaten çalışıyorsunuz.. sıkıntı yok.. eğitim sisteme baştan kopuk.. üç beş insanın eline bakıyor.. bizler bilimle bir yere gelmeye çalışıyoruz ama etrafa bakıyorumda atı alan üsküdarı geçti.. bazen düşünüyorum ben nerede hata yaptım diye..

sonuna kadar gidin .. mahkemeyede verin.. güveniyorsanız kağıdınıza...

kolay gelsin tüm yaşantınızda...

evet sizin haykırışlarınızı duyuyorum bende..yazmak istedim.. Ne denir ki Tez zamanda kurtuluşunuzu temenni ediyorum.. bu fom da olmasa insan kafayı sıyırır .. bende normal hayata dönünce aksi bit tip oldum çıktım. İnsanlarda anlamıyor nasıl bir sınavla baş başa kaldığımızı..

:) siz gene üzmeyin kendinizi bakın öğretim görevlisi olarak zaten çalışıyorsunuz.. sıkıntı yok.. eğitim sisteme baştan kopuk.. üç beş insanın eline bakıyor.. bizler bilimle bir yere gelmeye çalışıyoruz ama etrafa bakıyorumda atı alan üsküdarı geçti.. bazen düşünüyorum ben nerede hata yaptım diye..

sonuna kadar gidin .. mahkemeyede verin.. güveniyorsanız kağıdınıza...

kolay gelsin tüm yaşantınızda...

günaydın... inanın mevzu bu zıkkım belgeyi almaktanda öte... ortada koca bir oyun var... mağdurlar var... en tepede umursamayan yöneticiler var.. var da var... kağıdınızı güveniyorsanız mahkemeye verin dediniz ya... valahi artık kendimden şüpheye düştüm çünkü bu kadar büyük bir hatayı, üçkağıtçılığı vb... konduramıyorum onlara... avukat hoca arkadaşlar var... 500 TL bilirkişilik masrafı var diyorlar yaklaşık bir sene sürer diyorlar boş ver diyorlar.... boş veremiyorumda... anlayacağınız garip bir durum... ve kesinlikle bu forum da olmasa insan bunalıma girer vala... iyi çalışmalar... bol huzurlar...

Günaydın

4 Kasım başvurular için son gün.Büyük bir ihtimalle 4 kasımı buldurucak bunlar.4 Kasımı geçirme şansları yok

Günaydın

4 Kasım başvurular için son gün.Büyük bir ihtimalle 4 kasımı buldurucak bunlar.4 Kasımı geçirme şansları yok

Önceki senelerde son başvuru tarihini geçirdikleri olmuş. Ve insanlara siz başvurunuzu yapın itiraz başvurunuz olumlu olursa paranız iade edilir denmiş. Forumda önceki senelerin itiraz yorumlarına bakarsanız görebilirsiniz.

Önceki senelerde son başvuru tarihini geçirdikleri olmuş. Ve insanlara siz başvurunuzu yapın itiraz başvurunuz olumlu olursa paranız iade edilir denmiş. Forumda önceki senelerin itiraz yorumlarına bakarsanız görebilirsiniz.

eee itiraz zaten olumlu olmayacak parada iade edilmeyecek... herşeye bir kılıfları var... Rabbim bildiği gibi yapsın..

Ben bu itiraz sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını ve kayırılması gereken kişilerin itirazlar sayesinde belge aldıklarını düşünüyorum.Neden diye soracak olursanız Geçen itiraz döneminde 30 ve 35 ile iki dersten kalan bir arkadaşımız şuan belgesini alıp buro açtı.Ya sınav kağıtlarını okuyan komisyon 15-20 atlayarak okuyor yada bu işin altında başka bir şey var...Ben şuan tek dersten kalıp itiraz ettim ama bişey değişeceğini hiç sanmıyorum.o yüzden başvurumu da yaptım.Bence sizlerde itirazlara pek güvenmeyin derim..İnşallah ben yanılıyorumdur ve inşallah kimse kayırılmıyordur..

ben bu itiraz sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını ve kayırılması gereken kişilerin itirazlar sayesinde belge aldıklarını düşünüyorum.neden diye soracak olursanız geçen itiraz döneminde 30 ve 35 ile iki dersten kalan bir arkadaşımız şuan belgesini alıp buro açtı.ya sınav kağıtlarını okuyan komisyon 15-20 atlayarak okuyor yada bu işin altında başka bir şey var...ben şuan tek dersten kalıp itiraz ettim ama bişey değişeceğini hiç sanmıyorum.o yüzden başvurumu da yaptım.bence sizlerde itirazlara pek güvenmeyin derim..inşallah ben yanılıyorumdur ve inşallah kimse kayırılmıyordur..
kesinlıkle sana katılıyorum ve bu saaate kadar acıklamadıkları ıcın allah'a havale ediyorum...

evet itirazlarda sonuçta isimler açılmış oluyor artık o nedenle kayırılma olabilir. beni,m aklıma gelmemişti şimdi şüphelenmeye başladım. off ya offf. hayatımda çok sınavlara girdim, girdik. lisans , yüksek lisans. ama ben böyle zorlanmadım ders çalışırken başka hiç bir sınavda. beni,m ilk girişimdi 4 tane verdim ama inanın 7 de 7 li,k kağıtlardı. ondan 3ünede itiraz ettim. ama içim kıyıldı artık yürek hoplaması ile beklemekten.

Arkadaşlar ders çalışmaya başiadınız mı? Özellikle denetimden kalanlar...

Benim dört dersim var sadece maliyet bitti.Maliyete önceden hiç bakmamıştım bu sefer baktım ama kısmet.3 dersin biri itiraz.Denetimden nasıl kaldım halen bilmiyorum ama itiraz etmedim.Dün itibariyle denetime çalışmaya başladım.Geç kaldım....