uyumsoft

Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

arkadaş bıkkınlık verdi.
Okuduğunuz sınavı açıklayın. İnsanın 1 dersi var diğer 7 dersin açıklanmasını niye bekliyor anlamış değilim.
Ben bugün açıklanacağını düşünmüyorum. Belki cuma günü açıklarlar ama bugün biraz zor gibi duruyor.
Bu sınavda çok ilkleri yaşıyoruz.
1- İlk defa sınava katılan kişilerden sınavı geçersiz olanları duyurdular
2- İlk defa Tesmer de sınavın ne zaman açıklanacağı duyrulmadı
3- İlk defa Sınav soru ve cevapları yayınlanmadı.

Açıkçası ben bu ilklerden korkar oldum.

hadi inş. açıklanır facebook grubunda genellikle bu hafta açıklanmıyacağı söyleniyor uygur25 acaba sizin duyumunuz sağlammıdır :) beklemekten bıktım

şimdi konuştum doğru komistyondan haber bekliyorlar ama bu hafta beklemeyin derim.şubat ilk haftası açıklanacak.muhtemelen 04 veya 05 şubatta

Abi hiç açıklamasınlar ya valla bak. 19 mart'ta sınav var amaçları ne bunların? 44 günde ders mi çalışılır? Kesin kaldım ya da kesin geçtim diyenler rahat bizim gibi kritik olanlar son 44 gün saç baş yola yola ders mi çalışcaz. Yazık...

Arkadaşlar sınav sonuç duyurusu yeni: 8-29 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına ilişkin Sonuçlar, Sınav Yönetmeliğinin 17.maddesi gereğince, en geç 18 Şubat 2016 tarihine kadar açıklanacaktır.

Arkadaşlar sınav sonuç duyurusu yeni: 8-29 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına ilişkin Sonuçlar, Sınav Yönetmeliğinin 17.maddesi gereğince, en geç 18 Şubat 2016 tarihine kadar açıklanacaktır.

Şaka yaptıklarını düşünüyorum. 19 mart'ta sınav var bir ay kala nasıl açıklanır sınav? Dalga geçiyorlar sanırım.

Diğer sınavlara çalışmak için geriye tam 30 gün bırakıyor tesmer. Teşekkürlerimi arz ediyorum burdan. Hem de en içten dileklerimle!

Bence sınav kağıtlarının başına bir iş geldi kayıp vb. Bu kadar zamandır sessiz kalmalarının, doğru dürüst hiçbir açıklama yapılmamasının başka nedeni olamaz

Bence sınav kağıtlarının başına bir iş geldi kayıp vb. Bu kadar zamandır sessiz kalmalarının, doğru dürüst hiçbir açıklama yapılmamasının başka nedeni olamaz

Olma ihtimali bana göre de yüksek. 12 kişinin sınavı iptal oldu meselesi de buna bağlı olabilir...

Bu arada TEOS ve sonuc.tesmer.org.tr sitelerine halen girilemiyor. Acaba yüklenme olmasın diye mi öyle bi açıklama yaptılar diye düşündüm. Ama vazgeçtim sonra beklemiyorum ne yaparlarsa yapsınlar :)