Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Sonuç olarak bakiyenizdeki para miktarı 0 TL olarak tespit edilmiştir.
Bu dönemde yatırmanız gereken ücret TESMER tarafından 110 TL olarak belirlenmiştir.
Bakiyenizde yeterince para miktarı bulunmamaktadır. Lütfen gerekli para yatırma işlemlerini yapınız.

Bende de böyle yazıyor. Yazmıyor muydu daha önceden benim hiç dikkatimi çekmemişti?

aynı mesaj bende de var. Sanırım sınav ücretlerinin 110TL. ile olması ile alakalı. İyice paranoyaya bağlattılar sağ olsunlar.

herkeste aynısı vardır bence. Tekrar Başvuru kısmından ulaşılıyor o sayfaya. Henüz notlar girilmediği için de kalan derslerimiz için hesaplama çıkarıyor.

Dün yapılan güncelleme sonrası sınava ilk girenler için smmm işlemleri modülü açılmış herhalde. Ondan önce sadece stajyer ekranı ve para yükleme ekranı vardı. Son hazırlıklar yapılıyor tesmer tarafında anlaşılan.

Otomatik yazıyor o bence de. Adamlar tek tek kalanlara onu yazana kadar sonuçları yazar açıklarlardı. Azcık mantık kasınca bu sonuç çıkıyo :)

doğru sanırım otamatik olarak çıkıyor,hayırlısı artık,kafam sürekli sonuçlarda kaldı.bu hafta beklemiyorum ben ,haftaya belki açıklarlar ama

Z7qknV.jpg
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar kafa bulandırmayın lütfen.
2015-3. Dönem Maliyet sınavının sonucunu bekliyor. Saçma sapan hareketler yapıyorlar. Yayınlıyorsan neden yayınladığını da açıkla da bir şeye benzesin.

Arkadaşlar, sınavlar 2015/1 de 66 gün sonra 2015/2 de 73 gün sonra açıklanmış. önümüzdeki hafta cumadan önce zor gibi duruyor. umarım daha erken olur.

7 ders olduğu zaman zaten 60 günde zor açıklıyorlardı 8. ders işin içine girince bundan sonra 60 günde zor açıklarlar. Bu sınavda bitirdiysek inşallah bundan sonraki sınavların açıklanma tarihi minimum 70 gün olur.
Herkese ALLAH' tan sabır diliyorum.

Sumesra benim de aklımı aldı :)

Ben de sırf maliyeti bekliyorum. Safha komple doğru 45 puanım var heralde.. ama diğer soru da vergi hesaplamasında işlem hatam var, SGK primlerim ve muhasebe kayıtlarım doğru. En kötü bi 5 puan atar heralde. Ya da safhayı yapan adam bunu nasıl yapamaz diyip 45'le de bırakabilir :)) Umarım herkes mutlu sona ulaşır açıklandığında.