Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Ben 3 gün çalışarak sınava girdim, 2 dersten ümitliyim. (Denetim ve Meslek Hukuku)
Bende onları bekliyorum bakalım.
Bunlardan geçmiş olsam en azından 220 TL cebimde kalır... :)

28 Kasım - 7 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan Yeminli Mali Müşavirlik Sınavlarına ilişkin Sonuçlar, Sınav Yönetmeliğinin 17.maddesi gereğince, en geç 7 Şubat 2016 tarihine kadar açıklanacaktır.

yazmışlardı. dün açıklanmış YMM sınavları. ''28 Kasım – 7 Aralık 2015 Tarihleri arasında yapılan 2015 3.Dönem YMM Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunuzu görmek için tıklayınız.'' yazıyor.

demek ki bizimkiler de kısa zaman içinde açıklanır diye umut ediyorum :)

Af bekleyen mahkumlar gibi her sabah açıklanmış mı diye siteye girmekten bunaldım ya. Bakmayacağım diyorum ama dayanamıyorum :) Umarım bu hafta açıklanır. Bugün olsa daha iyi tabi :)

Tesmer ile şimdi tekrar görüştüm. Komisyondan henüz bilgi yok diyorlar. :-(
YMM sınavını açıkladıklarına göre bizim sınavında eli kulağındadır. Sıralama şu şekildeydi.
7 Şubat YMM Sınavı (Bugün açıklandı)
18 Şubat SMMM Sınavı (bence bu hafta açıklanır diye düşünüyorum. Cuma mı olur Salı mı olur bilemeyiz)
27 Şubat Özel SMMM Sınavı

Tesmer ile şimdi tekrar görüştüm. Komisyondan henüz bilgi yok diyorlar. :-(
YMM sınavını açıkladıklarına göre bizim sınavında eli kulağındadır. Sıralama şu şekildeydi.
7 Şubat YMM Sınavı (Bugün açıklandı)
18 Şubat SMMM Sınavı (bence bu hafta açıklanır diye düşünüyorum. Cuma mı olur Salı mı olur bilemeyiz)
27 Şubat Özel SMMM Sınavı

YMM sınavı cuma açıklanmış sanırsam. Önemsiz gibi görünse de önemli bi detay bence. Buna bağlı olarak da Haftasonu kağıtlar okunmuş olabilir. Buna bağlı olarak en kötü ihtimalle cuma açıklanacağını düşünüyorum. Dediğim gibi yüzümüzü güldürcek hayırlı bir sonuç gelsin hepimize inşallah. Umarım güzel sonuçları paylaşırız burda.

şimdiye kadar aramaların Türkiye genelinde bazı odalarca yapılıyor olması gerekirdi diye düşünüyorum. Yada içsel bir his diyelim.[/QUOT
Malesef bugünde açıklanmayacakmış,Tesmeri aradım bu hafta açıklanmayacakmış

Ciddi mi? Diyelimki pazartesi yani 8'inde açıkladılar. İnsanlar 3,4 ya da üstü sayıda dersten kaldı. Ne yapacaklar? Nasıl çalışacaklar 39 Günde ki bu pazartesi açıklanırsa oldu da cuma açıkladılar 13'ünde yani 34 gün kalıyor. Ben diyecek bişey bulamıyorum. Ben tek ders bekliyorum şuan. Söz veriyorum geçmişsem de kalmışsam da Dilekçe mi yağdırılır, Ankara'ya mı yürülür her türlü elimden gelen desteği vereceğim bu mağduriyete karşı.

Bugün değil yani bu hafta açıklanmayacakmış.
Önümüzdeki ay sınav var, kaldıysak sonraki sınava nasıl hazırlanacağız?
Bence şunu diyorlar; İtiraz edecek vaktiniz yok. Biz sınavı duyuralım siz sonraki sınava hazırlanın.

Ben her gün aradım. Arkadaşlar 444 60 60 nolu telefonu arayıp 3 ü tuşlayıp sadece ne zaman açıklanacağını sormakla bir şey kaybetmezsiniz. Herkes her gün 1 kere arasın. Neden aradın demiyorlar ama birazcık baskı lütfen. Aradığımda sırada sadece 8 kişi vardı. Yani onbinlerce kişiden sadece 8 kişi ne diyebilirim ki başka. Normalde telefon hatlarının kitlenmesi lazım.