arkadaşlar buraya da mail atalım.
[email protected]
[email protected]
Ya gecen seferde oldu ya boyle bunu da duzeltırseler 2 dönem ust uste olacak ondan kabul etmıyorlar.. gecmek onemlı deıl yeterkıı kabul etsınle dava acsak seneler surcek...
Koskoca kurum basit bir sorunun çözümünü bizden mi öğrenecek onlar yanlışı biliyordur zaten ama kimin umrunda okadar kağıdı okumak işlerine gelmez düşünsene soruyu yanlış çözüp belge almaya hak kazanana biz yanlış çözmüşüz siz aslında kazanmadınız diyecekler sonra onada itraz hakkı doğacak sınava 1 ay kalmış
Birde şöyle bir şey var, hadi diyelim hakkımız yendi, yeniden girdik sınava, yine böyle bir durum yaşanmayacağı ne malum? Hakkaten 1 ders kala herşeyden vazgeç diyor şeytan...
Ne Sormak istediğinizi tam anlayamadım.
tesmerı tekrar basvurular ıcın arayan varmı acaba?
hiç ders çalışasım gelmiyor. Bu moral bozukluğuyla nasıl hazırlanıcam sınava
arkadaşlar tek ders bile olsa çalışmak lazım gelir. çünkü itiraz sonuçlarından sonra çalışmaya pek vakit kalmıyor , bir de önümüzdeki 15-20 günü stresli bekleyeceğimize en azından çalışalım sonuçlar açıklandığında geçersek ne ala yok eğer geçmezsek yeni sınava daha hazır ve morali yüksek gireceğiz.
Benim tek ders (vergi) , çalışmaya başladım bile...
şöyle de bir şey var. öz güven eksikliği de olacak ister istemez. Bu sınavda da aynı haksızlığa maruz kalma durumu da yok değil.
Lanet olsun
Arkadaşlar ortada kurum tarafından hatalı çözülen bir soru var konuda uzman hocalara soruldu cevap anahtarı kesinlikle hatalı nasıl bir kurum ki hatasını kabul etmiyor ve hatalı çözenleri başarılı kabul ediyor geçmiş yıllarda benzer sorulan sorularla şimdiki çözümleri tutarsız çok sayıda mail atıp tesmer ve bağlı olduğunuz oda yöneticileriyle görüşülseydi çoktan düzeltilirdi ben her aradığımda bu hatayı sadece sen mi gördün bu konuda fazla başvuru yok deme ki herkes notundan memnun gelecek sınav aynı şeyler olursa kimse yakınmasın en fazla 10 kişi mücadele ediyor