SMMM Yeterlilik 2016/2 İtiraz Hakkında

En az 10 kez maıl attım 10 kez aradım ama burunlarından kıl aldırmıyorlar...

Arkadaşlar ortada kurum tarafından hatalı çözülen bir soru var konuda uzman hocalara soruldu cevap anahtarı kesinlikle hatalı nasıl bir kurum ki hatasını kabul etmiyor ve hatalı çözenleri başarılı kabul ediyor geçmiş yıllarda benzer sorulan sorularla şimdiki çözümleri tutarsız çok sayıda mail atıp tesmer ve bağlı olduğunuz oda yöneticileriyle görüşülseydi çoktan düzeltilirdi ben her aradığımda bu hatayı sadece sen mi gördün bu konuda fazla başvuru yok deme ki herkes notundan memnun gelecek sınav aynı şeyler olursa kimse yakınmasın en fazla 10 kişi mücadele ediyor

üstadım, bende sınav cevapları açıklandıktan sonra ünlü bir dershanenin maliyet muhasebesi hocası ile görüştüm. cevaplar hatalı dedi. sapma sorusundan benim 50 almam gerekiyor fakat tesmer 25 vermiş. ilk sorudada benim hatam soruyu heyecandan FİFOya göre çözmüşüm. resmen kıyım yapmışlar. bende mail attım tesmere cevapların hatalı olduğunu yazdım ama mail geri döndü. toplanıp dava açalım desem dava sonuçlanına kadar hepimiz mali müşavir oluruz zaten.

Bende her gün mail atmaya devam ediyorum. Uzaktan eğitim veren bir dersanenin yazışmalarını da okudum, onlarda cevapların yanlış olduğunu beyan etmişler. Ama sanki kendi aramızda konuşuyormuşuz gibime geliyor... her gün 5-10 mail gönderiyorum.

Odanın onune gıdıp yemın ederım basın acıklaması yapmak ıstıyorum,bu yapılanı herkes duysunn dıye ustunÜ ortuyorlar

Ya en azından bir açıklama yayınlayabilirlerdi, sorunun çözümü şu şekildedir, şu kurala göre yapılmıştır vs... böyle bir sistem olabilir mi ya? Bize göre doğru diyip işin içinden çıkamazlar...

denetim notu maıl atabılcek varmı acaba.45 le bırakmıslar ıtıraz ettık ama acıklanana kadar calısayım

bende her gün mail atmaya devam ediyorum. Uzaktan eğitim veren bir dersanenin yazışmalarını da okudum, onlarda cevapların yanlış olduğunu beyan etmişler. Ama sanki kendi aramızda konuşuyormuşuz gibime geliyor... Her gün 5-10 mail gönderiyorum.

arkadaşlar mail atan yada sesini bir şekilde duyurmaya çalışan 50 kişi ya vardır ya da yoktur
eğer gerçekten hakkımızı savunmayı becerebilseydik kelebek etkisi olurdu ve tesmer buna cevapsız kalmazdı

arkadaşlar mail atan yada sesini bir şekilde duyurmaya çalışan 50 kişi ya vardır ya da yoktur
eğer gerçekten hakkımızı savunmayı becerebilseydik kelebek etkisi olurdu ve tesmer buna cevapsız kalmazdı

Ben ınanıyorum kı hatadan haberı olmayan bınlerce ınsan vardır:)

Ben ınanıyorum kı hatadan haberı olmayan bınlerce ınsan vardır:)

kesinlilkle katılıyorum... onların da kabahati yok, sınavdan iki ay sonra cevaplar açıklanınca "hımm demekki yanlış yapmışım" diyorlardır. Benim ikinci girişimdi, ilkinden tecrübe, soru kağıdına tüm cevaplarımı taşımıştım... Neresinden tutarsan elinde kalıyor bu sistem...

öyle ama yaşadığımız çağ itibariyle insanlar merak edip forum sitelerine bakıp örgütlenme imkanı bulabilirken ; sonuca razı gelip ''tesmer ne yapsa en iyisini yapar '' düşüncesiyle beklemek ne kadar mantıklı

haklısın ama sımdı hadı dava acalım desekk turkıye burası 2 yıl dava surcek sen aralıkda belge alcan dusun yanı..

kardesım ınan hergun aynısını yapıyorum ama sonuc ortada hıc bır sey olmuyor

ibrahim a.s. Mı ateşe attıklarında karınca damla damla su taşıyormuş
ateşi söndüremeyeceğini bile bile safını belli etmiş mücadelesini göstermiş
bizimde karınca kadar hakkımıza sahip çıkmamız gerekmez mi ...

Odaların tesmer temsilcileriyle görüşün ben odaya gittiğimde bu konuyla ilgili başvuru yapan sadece bir kişi

Internetten bağlı olduğunuz odanın numarasını bulabilirsiniz hatta oda başkanıyla görüşmeye çalışın ben görüşme talep ettim. Geçirip geçirmemeleri önemli değil ortada bir yanlış var onu düzeltmeleri için çabalıyoruz