Arkadaşlar ortada kurum tarafından hatalı çözülen bir soru var konuda uzman hocalara soruldu cevap anahtarı kesinlikle hatalı nasıl bir kurum ki hatasını kabul etmiyor ve hatalı çözenleri başarılı kabul ediyor geçmiş yıllarda benzer sorulan sorularla şimdiki çözümleri tutarsız çok sayıda mail atıp tesmer ve bağlı olduğunuz oda yöneticileriyle görüşülseydi çoktan düzeltilirdi ben her aradığımda bu hatayı sadece sen mi gördün bu konuda fazla başvuru yok deme ki herkes notundan memnun gelecek sınav aynı şeyler olursa kimse yakınmasın en fazla 10 kişi mücadele ediyor
Odanın onune gıdıp yemın ederım basın acıklaması yapmak ıstıyorum,bu yapılanı herkes duysunn dıye ustunÜ ortuyorlar
bende her gün mail atmaya devam ediyorum. Uzaktan eğitim veren bir dersanenin yazışmalarını da okudum, onlarda cevapların yanlış olduğunu beyan etmişler. Ama sanki kendi aramızda konuşuyormuşuz gibime geliyor... Her gün 5-10 mail gönderiyorum.
arkadaşlar mail atan yada sesini bir şekilde duyurmaya çalışan 50 kişi ya vardır ya da yoktur
eğer gerçekten hakkımızı savunmayı becerebilseydik kelebek etkisi olurdu ve tesmer buna cevapsız kalmazdı
Ben ınanıyorum kı hatadan haberı olmayan bınlerce ınsan vardır![]()
ben ınanıyorum kı hatadan haberı olmayan bınlerce ınsan vardır![]()
öyle ama yaşadığımız çağ itibariyle insanlar merak edip forum sitelerine bakıp örgütlenme imkanı bulabilirken ; sonuca razı gelip ''tesmer ne yapsa en iyisini yapar '' düşüncesiyle beklemek ne kadar mantıklı
haklısın ama sımdı hadı dava acalım desekk turkıye burası 2 yıl dava surcek sen aralıkda belge alcan dusun yanı..
her şey dava açmak değil ersin kardeş
her gün mail atıp her gün aramak bile vicdanımızı rahatlatmamıza yetmez mi
kardesım ınan hergun aynısını yapıyorum ama sonuc ortada hıc bır sey olmuyor
Telefon numarası yada mail adresi paylaşırmısın Güney1 bizde arayalım
En az 10 kez maıl attım 10 kez aradım ama burunlarından kıl aldırmıyorlar...