senol01 ' Alıntı:Kimse hakkını savunma demiyor ki Ders, çalıştıktan sonra kalınmaz.Doğru kaynaktan çalışmamış olabilirsin. Finansal muhasebe için forum da bolca kaynak oldu. Ayrıca bir arkadaşta madde madde tüm konuları açıklayarak yazdı.Eğer Hakkıyla çalışmana rağmen yine de kaldım diyorsan hakkını bu forumda değil mahkeme de aramalısınSınav kağıdın geçer nitelikteyse hakkını sonuna kadar ara....Ayrıca hak arama yolu hocaları tersleme, hakaret etme hatta tehdit etme olmamalı ...Bu arada çoğu hoca bol not vermekte özellikle vergi dersinde genel çerçeveyi yazabilen geçer.
Biri haksızlık mı dedi.? Bu sınavda haksızlığın en büyüğü oluyor arkadaşım. hangi çerçeveden bahsediyorsunuz.? Daha belli bir çerçevenin adı yokki çerçevenin kendisi olsun. Biz meslek mensubu adayıyız ama koyun muamelesi görüyoruz, bakınız avukat meslek mensuplarına o zaman aradaki farkı haklılığı haksızlığı görürsünüz.
İlla haksızlık istiyorsan söyleyeyim. Sınava 10 gün kalmış daha itiraz sonuçları açıklanmamış. Bu haksızlık değilde ne şimdi.? Adeletmi.? Ben çok çalıştığım günüde bilirim. Ama nerede hakkımı arayacağım.? Mahkemede mi.? yani 5 yıl sonra cevap gelecek bana.
Sevgili profesör bana SEN KİMİN ÇOCUĞUSUN DİYE soruyor sınavda. Bende BEN BABAMIN OĞLUYUM diyorum. Sonuç : 0 Niye.? Çünkü ben profesöre göre annemin oğluymuşum, çerçeve buymuş. Yemişim ben çerçevesini ya. Yazılı sınav Hangi haktan haksızlıktan bahsediyorsun, haksızlığın kralı var kralı bu sınavda.
KPSS deki hileler hurdalar bunun yanında halt etmiş. Yazılı sınav bu, adam kafasına göre not veriyor. Çıkmış bana çalışmaktan bahsediyorsun. Yok arkadaşım yok bu yönetimle bu sistemle bu iş yürümez. İnşallah bir gün bende meslek mensubu olacağım ve bir oy hakkım olacak ve o hakkımı bu sistemi değiştirmek için kullanacağım.
pycilog ' Alıntı:ARkadaşlar bu durumu direkt MALİYE BAKANLIĞI na şikayet etmek lazım...Diğer türlü kurumun kendisini eleştirmek fayda etmez...DSP örgütlü TURMOB un hakkında AKP örgütlü MALİYE BAKANLIĞI gelir...Herkes arasın şikayet etsin.SAdece buraya yazmakla olmaz.....
Maliye Bakanlığı
(0312) 415 2900
Hükümet Caddesi No:2 Ulus
erkan212 ' Alıntı:Milletin 60 lık Denetim kağıdına sen 30 verirsen tabi itiraz ederiz.Böylece binlerce kağıdı eşşek gibi okursun.bu benim 20 lirama bakar böyle 20 lirayla senin zamanını satın alırım işte. Adam olsaydın da doğru düzgün not verseydin mesajını veriyoruz bu okumaktan beyinleri sulanmış kavanoz gözlüklü mondofollara.. Sınav isterse Aralık 15 te olsun çok da önemli değil.Ben zaten kalmış gibi hareket ederek itiraz ettiğim 2 sınavında parasını çoktan yatırdım. Bugün açıklanmazsa başvuru yapacağım.Eğer geçmişsemde başımın gözümün sadakası olsun derim..Yani kimse bizle dalga geçmiyor rahat ol..tembell ' Alıntı:Komisyon üyeleri bizimle dalga geçiyor ..
İnanamıyorum yahu ..
deryatufekci ' Alıntı:erkan212 ' Alıntı:Milletin 60 lık Denetim kağıdına sen 30 verirsen tabi itiraz ederiz.Böylece binlerce kağıdı eşşek gibi okursun.bu benim 20 lirama bakar böyle 20 lirayla senin zamanını satın alırım işte. Adam olsaydın da doğru düzgün not verseydin mesajını veriyoruz bu okumaktan beyinleri sulanmış kavanoz gözlüklü mondofollara.. Sınav isterse Aralık 15 te olsun çok da önemli değil.Ben zaten kalmış gibi hareket ederek itiraz ettiğim 2 sınavında parasını çoktan yatırdım. Bugün açıklanmazsa başvuru yapacağım.Eğer geçmişsemde başımın gözümün sadakası olsun derim..Yani kimse bizle dalga geçmiyor rahat ol..tembell ' Alıntı:Komisyon üyeleri bizimle dalga geçiyor ..
İnanamıyorum yahu ..
ben bu tarz konuşmaları sizin gibi eğitimli birisine hiç akıştıramadım, kavanoz gözlüklü montofol, yada 20 liraya bakar satın alırım falan... herşeyin bir adabı var, lütfen..
Biz kibarlığı bunların asistanlarına gönderdiğimiz maillere gelen cevaplardan sonra çoktan unuttuk.Adabında unuttuk kibarlığıda unuttuk.
deryatufekci ' Alıntı:erkan212 ' Alıntı:Milletin 60 lık Denetim kağıdına sen 30 verirsen tabi itiraz ederiz.Böylece binlerce kağıdı eşşek gibi okursun.bu benim 20 lirama bakar böyle 20 lirayla senin zamanını satın alırım işte. Adam olsaydın da doğru düzgün not verseydin mesajını veriyoruz bu okumaktan beyinleri sulanmış kavanoz gözlüklü mondofollara.. Sınav isterse Aralık 15 te olsun çok da önemli değil.Ben zaten kalmış gibi hareket ederek itiraz ettiğim 2 sınavında parasını çoktan yatırdım. Bugün açıklanmazsa başvuru yapacağım.Eğer geçmişsemde başımın gözümün sadakası olsun derim..Yani kimse bizle dalga geçmiyor rahat ol..tembell ' Alıntı:Komisyon üyeleri bizimle dalga geçiyor ..
İnanamıyorum yahu ..
ben bu tarz konuşmaları sizin gibi eğitimli birisine hiç akıştıramadım, kavanoz gözlüklü montofol, yada 20 liraya bakar satın alırım falan... herşeyin bir adabı var, lütfen..
ilzey ' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz aynı stresi yaşıyoruz. Bence de lüften daha saygılı ve adımıza yakışır şekilde eleştrilerde bulunalım. Benim odadan aldığım tavsiye şöyle; herkes Ankara yı arasın ve baskı uygulasın.