SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

kaya34 ' Alıntı:
tesmerı aradım yarın sabah bekliyolarmıs,para yatırmanıza gerek yok ek süre verilicek denildi

Daha çok beklerler.

bende aradım yaklaşık bir saat önce sitede yayınlanacak bekleyin dedi valla artık yani ne deyim bunlara ya ne aşağılık insanlar

pycilog ' Alıntı:
Az önce maliye bakanı danışmanı ile görüştüm.Bu durumu 0312 425 00 58 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dikkatine faks ile şikayet dilekçesinde bulunabilirsiniz dedi.Bakan bu tür şikayetleri direkt inceliyormuş arkadaşlar....Herkes bu durumu dikkate alsın ve faxlasın tek dilekçe bi işe yaramaz.Bu rada bulunan herkesin fax yollaması gerekir...
aşağıdaki faksı çektim ben o numaraya...

maliye bakanı sn.mehmet şimşek dikkatine !

ülkemizin vergi kazanımı açısından çok büyük bir öneme sahip olan bir serbest muhasebeci mali müşavir adayı olarak türmob?u, tesmer?i, smmm sınav komisyonu?nu ve smmm odalarını size şikâyet etmek istiyorum. ben stajımı bitirerek smmm yeterlilik sınavlarına katılan mağdur smmm adaylarından sadece biriyim. temmuz ayında yeterlilik sınavına girdik ve sonuçlar yasal süre 60 gün olmasına rağmen 76 gün sonra açıklandı. daha sonra kaldığımız derslere itiraz ettik, yasal süre 30 gün olmasına rağmen 50 güne yakın bir zaman geçti ve hala açıklanmadı. işin kötü yanı haftaya yani 4-5 aralıkta yine yeterlilik sınavı var ve biz hala o derslerden geçip geçmediğimizi bilmiyoruz. bugün açıklansa bile kalan bir haftada mesela çok geniş bir konu portföyüne sahip olan vergi dersine nasıl çalışacağımızı sizin takdirinize bırakıyorum. konuya ilgi göstereciğinizi umut eder iyi çalışmalar dilerim.

ad soya
tc
tel
mail adresi

Kurumların birbiriyle iletişimi ne kadar üst seviyede görüyoruz. Türmobdu, Tesmerdi, Ismmo'ydu zaten dallanmış budaklanmış onca ayrı kurum varken yok komisyon Tesmer'e verecek de, onu bekliyoruz da... Kadro şişirmekten başka bir şey değil, hem yoğun derecede bürokrasiye boğulmuş bir ülkeyiz, hem de 550 milletvekili doyurmaya varana kadar kadroları şişirir ve kadrolaşırız. KPSS bir, bu iki. Aynen devam bakalım nereye kadar.

Askerde çokça söylenen bir söz vardır: "İt iti ısırmaz." Oradaki söylemine kızardım fakat burada tam yerini bulduğunu düşünüyorum. Başka dikta rejimi varken kimi kime şikayet edeceksin? Maliye Bakanlığı? Zaten yılanın başı orası. Hiçbir şey çıkacağını zannetmiyorum.

en azından tepkimizi ortaya koyduk, hakkımızı savunduk, dikkate alınır alınmaz o onların şerefine kalmış, burda birbirimizi yiyeceğimize yasal yollardan tepki koymak bana daha mantıklı geldi...

sm³ ' Alıntı:
pycilog ' Alıntı:
Az önce maliye bakanı danışmanı ile görüştüm.Bu durumu 0312 425 00 58 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dikkatine faks ile şikayet dilekçesinde bulunabilirsiniz dedi.Bakan bu tür şikayetleri direkt inceliyormuş arkadaşlar....Herkes bu durumu dikkate alsın ve faxlasın tek dilekçe bi işe yaramaz.Bu rada bulunan herkesin fax yollaması gerekir...
aşağıdaki faksı çektim ben o numaraya...

maliye bakanı sn.mehmet şimşek dikkatine !

ülkemizin vergi kazanımı açısından çok büyük bir öneme sahip olan bir serbest muhasebeci mali müşavir adayı olarak türmob?u, tesmer?i, smmm sınav komisyonu?nu ve smmm odalarını size şikâyet etmek istiyorum. ben stajımı bitirerek smmm yeterlilik sınavlarına katılan mağdur smmm adaylarından sadece biriyim. temmuz ayında yeterlilik sınavına girdik ve sonuçlar yasal süre 60 gün olmasına rağmen 76 gün sonra açıklandı. daha sonra kaldığımız derslere itiraz ettik, yasal süre 30 gün olmasına rağmen 50 güne yakın bir zaman geçti ve hala açıklanmadı. işin kötü yanı haftaya yani 4-5 aralıkta yine yeterlilik sınavı var ve biz hala o derslerden geçip geçmediğimizi bilmiyoruz. bugün açıklansa bile kalan bir haftada mesela çok geniş bir konu portföyüne sahip olan vergi dersine nasıl çalışacağımızı sizin takdirinize bırakıyorum. konuya ilgi göstereciğinizi umut eder iyi çalışmalar dilerim.

ad soya
tc
tel
mail adresi

şimdi bende gönderdim

Arkadaşlar ben vaz geçtim hak mak aramakdan. Haksızlığın hak oldğunu yerde Hakkı aramak haksızlıkdır derler. Bu tesmerde böyle olmuş. Gitiim yatırdım 70 tl mi ister geçirsinler ister bıraksınlar. Keşke hiç itiraz etmeseydim en azından içimde umut olmazdı adam gibi dersime çalşırdım . Saygıdeğer Yusuf Sürmen Bey e göre muhasebeyi yeniden öğrenirdim. Geçerdim ;gene çalışmadan girecez.. Bu işde katkısı olana tüm değerli Türmob lu Tesmerli Yöneticilerede Allah bildiği gibi yapsın ne deyim. ???

Davranışınız doğru fakat karşınızda "adam" yok. Doğrudan başbakanlık BİMER var ad soyad versek eminim borçlu çıkarız.

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

Raylarda ölen kızın ailesine "tedbirsizlikten" ötürü dava açtılar. Münevver'in ailesini nasıl "avuttukları" hala hafızalarda. Eminim TÜRMOB'a da sızıntılar başlamıştır, siyasetin bulaşmadığı alan kalmadı zaten.

tesmer ısrarla para yatırmayın diyor, yarın sitede sürenin uzatıldığı açıklanacakmışşşş...

battibalikyangider ' Alıntı:
bütün derslerden geçmiş fakat ortalaması yetmediği için son girdiği derse itiraz etmiş birisiyim.
itiraz olumsuz olursa 3 - 4 dersten birden sınava tekrar girip birinden not yükseltmeyi umuyorum.

dün tesmeri aradığımda bu uzatma filan işleri sadece itiraz edilen dersler için geçerli başka dersiniz varsa başvurun dediler.

gittim kuzu kuzu 280TL yi bayıldım ben riske edemem çünkü son hakkım.

dersin notu şansa filan yükselirse ve benim ortalama yeterli olursa benim 280TL nin hali nice ola ki:)

itiraz ettiğim derse değil normal derslere başvurup başvurmayacağımı da belirleyecek itiraz sonuçları. fakat bunu izah etmek deveye hendek atlatmaktan zor malesef.

yani hiç tecavüze uğramadım ama tvdeki muhteşem diziden anladığım kadarıyla insan bir süre sonra direnmeyi bırakıp bi ruhani aleme doğru geçişe başlıyor... kendimi öyle hissediyorum açıkçası,

hakarete uğramış, aşağılanmış, dikkate değer görülmeyen, basit sindirilmiş gibi en iyisi ruhlar aleminde kalmak

eyvallah...

Hep merak ettiğim bir konuya canlı örnek olarak açıklık getirdiniz. Durumun vahameti gerçekten trajikomik. Meslek Hukuku'ndan yükseltebiliteniz sanırım daha fazla olur. Sizin de, hepimiz gibi, şansınız bol olsun.

tesmerle görüşmemde telefon bağlanmadan önce görüşmeniz kayıt altına alınmaktadır dediği için içim rahat, yarın ters bi durum olursa telefon kayıtları ortada...

4-5 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan SMMM Sınavı başvuru süresi 26 Kasım 2010 tarihinde kadar uzatılmıştır.

uzatmayı vermişler sitede 26 kasım
hayırlı ugurlu olsun.

"4-5 ARALIK 2010 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SMMM SINAVI BAŞVURU SÜRESİ UZATILMIŞTIR."

"4-5 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan SMMM Sınavı başvuru süresi 26 Kasım 2010 tarihinde kadar uzatılmıştır."

Süre 2 gün uzatılmış görünüyor. Bari "tarihinde" yanlışını da değiştirselermiş.

Cuma yatırırsak netten başvuru sonrası listelere eklenip eklenmediğimizi h.sonu görebilecek miyiz yoksa haftaya mı sarkacak acaba o da.

sysyphus ' Alıntı:
"4-5 ARALIK 2010 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SMMM SINAVI BAŞVURU SÜRESİ UZATILMIŞTIR."

"4-5 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan SMMM Sınavı başvuru süresi 26 Kasım 2010 tarihinde kadar uzatılmıştır."

Süre 2 gün uzatılmış görünüyor. Bari "tarihinde" yanlışını da değiştirselermiş.
adamlar sabahtan beri 24 ü 26 yapçaz diye uğraşıyolar zaten bi de mazallah onu değiştirip düzeltelim deseler 2 gün daha beklerdik :) hadi hayırlı uğurlu olsun bezdirdiler artık bizi

Bari yarın açıklansa da kalmışsak yarın parayı yatırıp cumaya her şeyi halletsek. P.tesi ya da cuma harici bir şeyi açıkladıklarını görmedim bugüne kadar.