SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

demekki itirazlar yarın açıklanıyor,hadi hayırlısı...

Ben gidip yarın sınav bedelini yatıracağım.
Başvurumu yapmak için beklerim sınav açıklanmasını.
son güne bırakırsam işyerimin sağı solu belli olmaz dışarı çıkamam felan.
vergi hukukuna baslayıp
haftayada 2 gün izin almak en mantıklısı.
Allaha havale ediyorum artık ne diyeyim ..
Hak aramaktan bile bahsetmiyorum zira bu çarkın dişlileri birilerinin elinde..
1-2 profesörün elinde oyuncak olduk yüzlerce,binlerce kişi ..
bi işi layığıyla yapamacaksan bari vazife edinme kendine ..
güzel ülkemden manzaralar ..

perşembe perişan olur...:)

neyseki cuma mübarek gün belki oradan yırtarız diye düşünüyorum

Sınav sonuçları da cuma günü açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine P.tesi'den beri bekliyordu millet. Yine aynı tarife olursa başvurular da P.tesi'ye sarkar. Salı-çarşamba gibi listelerde adımızı görür, c.tesi-pazar da sınava gireriz. Ne güzel memleket:)

sanki itirazdan geçsem de sevinmeyeceğim, artık öyle bir haldeyim ki ne güzel bir habere sevinesim var ne ders çalışasım var çok yoruldum ve de soğudum :(

Geçersem herkese yemek ısmarlayacağıma söz verdim. Parasını çıkarayım diye 2 yarışmaya başvuru yaptım hatta dün gece :D Kalırsak kolay sorulara (geç), şansa (yok) veya tekrar ettiğimiz derslerden arta kalana (itiraza kalana demek istedin) güveneceğiz. Her gece rüyamda açıklandığını ve kaldığımı görmekten yoruldum. Hatta geçen gece idam kararı çıkıyordu bir çeşit Harikalar Diyarı'nda buldum kendimi. Yazlığa kaçsam bulabilirler mi diye aileme soruyordum. Sağol TESMER. Büyüksün.

sysyphus ' Alıntı:
Geçersem herkese yemek ısmarlayacağıma söz verdim. Parasını çıkarayım diye 2 yarışmaya başvuru yaptım hatta dün gece :D Kalırsak kolay sorulara (geç), şansa (yok) veya tekrar ettiğimiz derslerden arta kalana (itiraza kalana demek istedin) güveneceğiz. Her gece rüyamda açıklandığını ve kaldığımı görmekten yoruldum. Hatta geçen gece idam kararı çıkıyordu bir çeşit Harikalar Diyarı'nda buldum kendimi. Yazlığa kaçsam bulabilirler mi diye aileme soruyordum. Sağol TESMER. Büyüksün.

istersen sana esaslı bir yarışma önerebilirim. teb bankasının bir yarışması buraya link yazılmıyor o sebeple kodluyorum:) icatcikar nokta kom:)

bu sefer arama diye bir şey olmayacak :)
bayramdan önce aradığımda hiç uğraşmayın biz gözetmenlere elden sınıflarda teslim ederiz
sınav bedellerini demiştim

battibalikyangider ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
sanki itirazdan geçsem de sevinmeyeceğim, artık öyle bir haldeyim ki ne güzel bir habere sevinesim var ne ders çalışasım var çok yoruldum ve de soğudum :(

yok yok, belgeyi aldığın için aradıklarında insan herşeyi unutuyor.
ben bütün derslerden geçince belgeyi alamadığım halde belgeyi aldım zannedip acayip bi sevinmiştim. her bi ezilmişliği unuttuydum.

ortalamanın tutmadığını görünce fena halde bozuldum tabi ayrı mesele

İtirazdan geçeni arıyorlar mı acaba? Sizinki de hakikaten kötüymüş. Staja başlamada bir de eve kağıt geliyordu galiba, ilk seferde kazanamamıştım ben. "Başarısız oldunuz" gibi bir şeydi galiba. Cibilliyetsizler kabilinden yapılan açıklamalardan biriydi. SİYAD'dan da yıllar önce "başvurunuz yetersiz bulundu" açıklaması almışlığım var.

naztuğ ' Alıntı:

yok yok, belgeyi aldığın için aradıklarında insan herşeyi unutuyor.
ben bütün derslerden geçince belgeyi alamadığım halde belgeyi aldım zannedip acayip bi sevinmiştim. her bi ezilmişliği unuttuydum.

ortalamanın tutmadığını görünce fena halde bozuldum tabi ayrı mesele
aslında karamsar değilimdir ama ne hallere koydular bizi işte ... evet hepsi geçecek ama çok yıprandığımız kesin. inşallah siz de notunuzu yükseltir belgenizi alabilirsiniz

istersen sana esaslı bir yarışma önerebilirim. teb bankasının bir yarışması buraya link yazılmıyor o sebeple kodluyorum:) icatcikar nokta kom:)

Fikir tek başına yetmez sanırsam, ya üretilmiş numunesi ya da en kötüsü parası ödenmiş noter tasdikli patenti lazım. Bekleme aşaması falan kesmiyor patentin, hem de uluslararası düzeyde alınmış olması falan lazım. Yabancı sulara açılmayalım biz. Kelimenin Gücü ile Canlı Para'ya başvurdum ben. 2.sinin başvuru sayfası dil ve sorular bakımından içler acısı. Ruhsatı alsak da böyle saçma salak işlere kafa yormasak.

yarın açıklanır artık inşallah kısmetse kader vs vs vs vs :)
sinir hastası oldum çıktım yahu ..
bakalım nolcak ..
en azından yarın açıklancak diye not düşselerdi ya ::)

benim dilimi eşek arıları soksun
önceki mesajlarımda 3.uzatmayı bile yapar bunlar demişim ben :-\

yok yok bu yarışmada tamamen fikir yetiyor. uydur bi banka enstrumanı beğenirlerse 15000 gayme veriyorlar. patent matent istemiyorlar. sadece fikir istiyorlar.

Şöyle bi' yerden para çıksa toptan bırakacağım bu mesleği. Ruhsat ehliyet gibi dursun bi köşede. O yarışmayı da bu akşam bi araştırmak lazım :D
Arama işine gelince, insan sabah uyanıp da bir telefonla "kazandınız" müjdesini duymayı istiyor. Olmayınca "ya açıklanmadı ya kaldım" manasına geliyor hâl zaten.