sysyphus ' Alıntı:Geçersem herkese yemek ısmarlayacağıma söz verdim. Parasını çıkarayım diye 2 yarışmaya başvuru yaptım hatta dün geceKalırsak kolay sorulara (geç), şansa (yok) veya tekrar ettiğimiz derslerden arta kalana (itiraza kalana demek istedin) güveneceğiz. Her gece rüyamda açıklandığını ve kaldığımı görmekten yoruldum. Hatta geçen gece idam kararı çıkıyordu bir çeşit Harikalar Diyarı'nda buldum kendimi. Yazlığa kaçsam bulabilirler mi diye aileme soruyordum. Sağol TESMER. Büyüksün.
battibalikyangider ' Alıntı:naztuğ ' Alıntı:sanki itirazdan geçsem de sevinmeyeceğim, artık öyle bir haldeyim ki ne güzel bir habere sevinesim var ne ders çalışasım var çok yoruldum ve de soğudum![]()
yok yok, belgeyi aldığın için aradıklarında insan herşeyi unutuyor.
ben bütün derslerden geçince belgeyi alamadığım halde belgeyi aldım zannedip acayip bi sevinmiştim. her bi ezilmişliği unuttuydum.
ortalamanın tutmadığını görünce fena halde bozuldum tabi ayrı mesele
aslında karamsar değilimdir ama ne hallere koydular bizi işte ... evet hepsi geçecek ama çok yıprandığımız kesin. inşallah siz de notunuzu yükseltir belgenizi alabilirsinizbattibalikyangider ' Alıntı:naztuğ ' Alıntı:sanki itirazdan geçsem de sevinmeyeceğim, artık öyle bir haldeyim ki ne güzel bir habere sevinesim var ne ders çalışasım var çok yoruldum ve de soğudum![]()
yok yok, belgeyi aldığın için aradıklarında insan herşeyi unutuyor.
ben bütün derslerden geçince belgeyi alamadığım halde belgeyi aldım zannedip acayip bi sevinmiştim. her bi ezilmişliği unuttuydum.
ortalamanın tutmadığını görünce fena halde bozuldum tabi ayrı mesele
battibalikyangider ' Alıntı:istersen sana esaslı bir yarışma önerebilirim. teb bankasının bir yarışması buraya link yazılmıyor o sebeple kodluyorumicatcikar nokta kom
![]()
battibalikyangider ' Alıntı:yok yok bu yarışmada tamamen fikir yetiyor. uydur bi banka enstrumanı beğenirlerse 15000 gayme veriyorlar. patent matent istemiyorlar. sadece fikir istiyorlar.