Smmm Yeterlilik Sınav Sonuçlarına İtiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fiko112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arayıp görüşen oldu mu arkadaşlar, net bir tarih veriyorlar mı
her gün açıp sürekli sayfa yeniliyorum :)
sınav sonucunun açıklanmasını beklemek daha kolaydı itiraz sonucuna kıyasla

Aramadım ama arayan bir arkadaşım var haftaya demişler.
Zaten yasal sürede pazartesi doluyor.
Mücbir sebep kullanmazlar ise pazartesi açıklanır diye düşünüyorum.

Bu arada itirazın sonuç verme olasılığı % 1 bile değil.
O yüzden pek fazla ümitlenmeyin derim.
Not : Bende itiraz ettim.

Geçenler olduğu söyleniyor geçen dönemlerden, neden böyle düşünüyorsunuz acaba?

Ben hiç geçen olmaz demiyorum zaten geçeceklerin oranı %1 bile değil diyorum.
Sosyal medyanın bu kadar aktif kullanıldığı bir dönemde siz bile geçenler olduğu "söyleniyor" diyorsanız cevap burada yatıyor zaten.
Çünkü geçen sayısı o kadar az ki bir elin parmaklarını geçmiyor.

Ben sadece sosyal medyada veya forum sitelerinden duyduklarımdan bahsetmiyorum, tanıdığım bir yeminli mali müşavir de itiraz sonucu bir dersinden geçmiş, tanıdığıö bir smmm de itiraz sonucu 2 dersini birden 50 nin üzerine çıkartmış. Neyse inşallah istediğimiz gibi olur, iyi çalışmalar.

Ben sadece sosyal medyada veya forum sitelerinden duyduklarımdan bahsetmiyorum, tanıdığım bir yeminli mali müşavir de itiraz sonucu bir dersinden geçmiş, tanıdığıö bir smmm de itiraz sonucu 2 dersini birden 50 nin üzerine çıkartmış. Neyse inşallah istediğimiz gibi olur, iyi çalışmalar.

Aslında demek istediğim beklentiyi yüksek tutmamak lazım.
Çok kişinin notu değişse zaten olay başka yerlere gider.
Neyse İnşallah gönlünüze göre olur.
İyi çalışmalar.

Sistem kafayı yedi arkadaşlar. Teos da 2 saat öncesine kadar itiraz ettiğim tek ders vergi kırmızı renkteydi şimdi maliyet muhasebesi de kırmızı olmuş. İstermisiniz geçtiğim dersten bıraksınlar :)

Öğle tatilindeler açan yok geçtiğimiz derste başımıza iş gelmesin sadece kırmızı değil itiraz dilekçesi de değişmiş

Bende sadece meslek hukukuna itiraz etmiştim , maliyetide kırmızı yapmışlar ... Korkutuyolar Sanırım :)

Tesmer ile görüşmeyi başardım sistemsel bir hata dikkate almayın, sonuçlarda bu hafta içinde bekleniyor dediler