Sn nane İle İlgili Bilgi

a.makineci

Moderator
Forum Yönetimi
Merhaba ;

Forumun müdavimlerinden olan ve yazılarını ilgi ile okuduğum sn nane'nin son yazısı 31.12.2008 .

Bu tarihten sonra görünürde yok.

Bilgisi olan var mıdır ? Ya da sn nane okuyor ise bilgilendirebilir mi ?

İnşallah önemli bir şey yoktur.

Ynt: Sn nane İle İlgili Bilgi

Evet doğru söylüyorsunuz. Geçen gün bende düşündüm.

Ben mesaj attım 1 hafta önce Sn Nane'ye..
Yoksunuz,neden foruma girmiyorsunuz? dedim.Henüz mailime cevap gelmedi.Bende üstadı merak ediyorum..

:o
Evet hep aklımda bende soracağım kendisini göremiyorum diye sizlere belki tatildedir diye düşünmüştüm.
Kendisinden bilgi alan bizide bilgilendirsin lütfen!

planlanmış bir şey olsa bildirirdi önceden gibi geliyor bana .... inşaallah kötü bir durum yoktur....

Ben forumun pek aktif bir üyesi değilim ama Sn. Nane bu forumda bana da aşina olan değerli saydığım üstadlarımdan birisidir. Ve benim de içime kurt düştü...

Kendisini şahsen tanıyıp ta biryerlere sorabilecek kimseler yok mu¿

bir insan nasıl böyle kaybolur .. ne güvenilir yermiş şu sanal alem..bazen ben de aylarca forma girmem ama sn nane farklıydı başına birşey geldi kesin.yok mu moderatörlerden bir şey bilen.

evet bende son zamanlarda sn nane'nin yokluğunu fark ediyorum. kısa zamanda dönmesini dilerim bizim için bir
eksikliktir sn nane'nin olmayışı.

Şahsen tanışmamış olsakta yorum ve bilgilerinden faydalandığım değerli bir üstadımızın bu şekilde uzaklaşmasının elbetteki geçerli bir nedeni olacaktır.En kısa zamanda aramıza dönmesini aramıza dönmesini temenni etmekteyim.

gerçekten çok şaşırtıcı, forum dışında görüşen kimse yok mu aramızda, haber alabileceğimiz...
İnşallah üzücü bir durum yoktur.
:-\

Sn.parlak aslında çok güzel bir fikir getirdiniz aklıma.Neden bizler bir tanışma buluşması yapmıyoruz.Bu kadar zamandır aynı ortamı paylaşıyoruz,arada bir biraraya gelmek gerekir diye düşünüyorum.gerçi forum sanıyorum Ankara merkezli ama olsun.İstanbul'da da toplantı yapabiliriz. :) Bu konuyu sayın yetkililerin görüşlerine ve kararına bırakıyorum.Fikir benden karar sizlerden olsun :) Saygılar.

merhaba herkese

toplamma işine katılıyorum ama ilk önce sn nane yi bulalım çok merak etmeye başladım

Sn Nane'ye

su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler
şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz
seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz
inandığın masallar birer şarkı oldular
sana imkansızlıkları unutturdular
şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular

masamdaki resimler bir eski filme döndüler
hergün aynı sahneler, içinde kendimiz
küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz

sevildiğim zamanlar birer öykü oldular
meraklı çocuklara anlatıldılar
şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular

PİNHANİ
Dön artık..Seni çok özledik :'(

yok yok yok arayan soran yok mu özel görüşen..ne iş yaptığını bilen..yazık yani bize.. 45 gün forma girmemek için ne sebep var.. öğrenemiyoruz..temennimiz mücbir sebep olmasın keyfi olsun..

Kendisinin ne adını biliyoruz, ne her hangi bir irtibat numarası veya e posta adresi var. Tek bildiğimiz Bursa SMMM olduğudur.
Eskiden de bazen böyle kaybolduğu olurdu zaman zaman. Kendi tercihidir.

sn nguroy içimizi ferahlattınız..daha önce de oldu ise korkacak bir şey yoktur ..umarız...

Kırk fırın ekmek yemekle meşgulüm. Bitince inşallah aranıza dönebilirim.