Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

Teos dan baktım ve vergiden 50 ile geçerek smmm olmuşum:) umarım sonuclar hepinizi mutlu eder. Burda not paylaşımı yapan herkese çok tesekkurler..

bende kaydolamıyorum.. girdiğim bilgilerim nedense bir türlü eşlememedi ???

Sisteme kayıtlı olup ilk kez giriş yapan adayların Kullanıcı Adı ve Şifresi T.C. Kimlik Numarasıdır.

evet arkadaşlar az önce ben de baktım.50 ile maliyetten geçmişim çok şükür.çoooooook mutluyum.Kurtuldum artık bu dertten.Smmm yim.Allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.

arkadaşlar ben de teos dan baktım, maliyet tek dersimdi 3 (üç) almışım, bu nasıl puanlama anlamadım, bir kere 2. sorunu a ve c şıklarını doğru yapmıştım, 1. sorudan da ufak tefek birşeyler gelse gen 3 yapmaz kalsam bile 3 olmaz yaa bu adamlar nereleriyle kağıdı okuyor anlamadım, itiraz edicem ama bilmiyorum bişey değişrimi? bayram kötü geçecek gene... :-\

vergiden 50 almışım. smmm olmaya hak kazandım.. darısı tüm arkadaşların başına.. kazanan herkesi tebrik ediyorum..

maliyet muhasebesinden 50 alarak belge almaya hak kazandım :) darısı başınıza arkadaşlar

arkadaşlar
bende girdim teos'a ama bende sınav sonuçları menüsü yok ??
nerden bakıyorsunuz yardımcı olur musunuz?

maliyet 4.girişim, 13 almışım, 45-50 bekliyordum,acaba 2.kağıdımı dikkate almadılar mı diye düşünüyorum, bu kadar düşük gelemez, işçiliklerde birtek hafta sonu çalışma ücretini dahil etmemiştim. onuda haftasonu çalışması net olarak açıklanmamış diye not yazmıştım, okuyan kişi sinir olmuştur herhalde:) birde tek dersim kaldı diye belirtmiştim, ters tepti herhalde:( şu puanlama sistemlerine akıl sır erdirmek mümkün değil...

son hakkımdı ve 10 almışım. 1.soruda sadece fazla çalışmaların zamlı kısımlarını almadım. gerisini yaptım...

Arkadaşlar teb.kısmında ruhsat ile ilgili yazı var toplamda 1.330 tl mi ödeyeceğiz benda ha fazla diye duymuştum...??

maliyetten 50 ile geçmişim ve smmmyim artık darısı diğer arkadaşların başına
tam tamına dolu dolu önlü arkalı 2 sayfa vermişdim 50 aldım bence bu adamın puanı çok kıt

37 almışım ya 47 alan falan yokmu hep aynı puanımı veriyor anlamadım ki 1. soruyu ne ye göre değerlendiirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...