Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NİSANLI ' Alıntı:2 si arasındaki fark; Elektrik, su, doğalgaz gibi faturalarda iki tarih olması. Biri fatura tarihi diğeri son ödeme tarihi
kemalforum ' Alıntı:her faturada son ödeme tarihi olabilir. hatta mal alış faturalarında bile. napcaz peki...
O zaman da makbuz numarası sıkıntısı yaşanmaz mı? Yani açıklamaya ne yazmalıyız?NİSANLI ' Alıntı:Faturalarda geçmiş dönem borcu diye bölüm var biliyorsunuzdur oradaki satır sıfır ise geriye dönük ödemeler yapılmıştır. Her dönem fatura geldiğinde bir önceki dönemin bakiyelerini kapatabilirsiniz.
Yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar ama evet son ödeme tarihi,okuma tarihi,tebliğ tarihi var fakat ben fatura tarihi göremedim. Faturayı işlerken hangi tarihi dikkate alıcaz?NİSANLI ' Alıntı:kemalforum ' Alıntı:her faturada son ödeme tarihi olabilir. hatta mal alış faturalarında bile. napcaz peki...
Ne demek napcaz. Son ödeme tarihi bizi ilginlendirmez ki. Tüketiciyle ilgili. Bizi alakadar eden fatura tarihi
dolap ' Alıntı:Ben İzmirdeyim.Benim elimdeki elektrik faturasında
İlk okuma
Son okuma
Tebliğ tarihi
Ödeme tarihi
Ayrıca fatura tarihi yazmıyor. Ben hangi tarihe göre faturayı işlemeliyim.