Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

Denetim,Analiz ,ukuk. ;D
Kadıköy Hukuk hocası iyiydi.Bu üç ders için diyecek bişey yok .
Diğerlerine evde çalış daha iyi. ;D

burdayım gülümse :)
işten gelince baktım deha nın sitesine cevaplar aynen duruyor ;D
değiştirmeye yüzleri yok sanırım :P

Beyler Deha ile ilgili sorusu olan bana sorabilir... Ben bu dönem kadıköy şubesine gittim.

sayın elfin, deha'yı aradım şimdi maliyet sorusu ile ilgili bir değişiklik söz konusu değilmiş siz bilgiyi nerden aldınız ?
rast gele

efsane hocanın da d.b.eşdeğer birim maliyeti ve ortalama birim maliyeti yanlış

efsane hoca d.b.y.m ort.brim maliyeti ve dönem ort.brim maliyetini şu şekilde yamış

d.b.y.m ort.brim maliyeti
d.i.m.m 1.200/1500 =0,800
diş 750/1.450 =0,517
güg 500/1.450=0,344

şeklinde yapmış dönem giderinide aynı şekilde yapmış bu yanlış değilmi şimdi farkettim ben bu 2 şıkkı sınavda yapmadığım için hiç bakmamıştım cevaplarına bi bakayım dedim kendi kendime baktımki yanlış 1.200 d.b. d.im.m gideri tamam 1.500 toplam eşdeğer ürün brimi
d.b.y.m 200 ve d.i.m.m % 100 açısından tamamlanmış diş açısından % 75 güg 50 bunlar nerede hesaplamada ?????

Evet arkadaşlar Sınavlar bitince herkez kendi işlerine bakmaya başladı ama bu ortamı kaybetmeyelim her zaman bir birimize ihtiyacımız olacak ;) Foruma katılım devammm :D

BağımsızDenetçi ' Alıntı:
Evet arkadaşlar Sınavlar bitince herkez kendi işlerine bakmaya başladı ama bu ortamı kaybetmeyelim her zaman bir birimize ihtiyacımız olacak ;) Foruma katılım devammm :D
Rakı-Balıkta yaparız ;)

RESPOL ' Alıntı:
sayın elfin, deha'yı aradım şimdi maliyet sorusu ile ilgili bir değişiklik söz konusu değilmiş siz bilgiyi nerden aldınız ?
rast gele

bilgiyi dehanın bakırköy kursuna giden arkadaşımdan aldım. onları sınav sonrası oraya çağırmışlar beni arayıp hoca şimdi bakacak hangi kitaptı o dedi. hocanın yanından aradı. haber kaynağı sağlam. arkadaşıma yeni çözümüde verildi ama ben henüz kendisiyle görüşemedim.

elfin yeni çözüm demişsin,yani cevap kesin değişiyor değil mi?

onurcan ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
onurcan ' Alıntı:
elfin yeni çözüm demişsin,yani cevap kesin değişiyor değil mi?

Evet onur değişiyor. Sendemi maliyetten girdin sınava:)
:)anladın sen

ya istanbullu ardaşlar varsa ya arasınlar dehayı yada gitsinler yerlerine şu olaya bir netlik kazandırmak lazım deha kabul etmiş olsaydı yeni cevapları koyardı sitesine demekki daha yaptıkları cevaplarının arkasındalar demektir

sevgili özbilek hepimiz şaşkınız,bu deha konusunda müthiş bir kaos yaşandı..bilmiyorum adamlar yaptıklarının arkasında duruyorlarsa ve haksızlarsa sanırım kaybedilen itibar parayla ölçülemez..yanılıyormuyum?

arkadaşlar dehayı ben aradım şimdi. kesinlikle böyle bişey olamaz bu şehir efsanesi dediler. arkadaşımı aradım müsait değil ama elindeki cevabı bulunduğu ortamda faks b.sayar olmadığı için daha sonra bana yazdıracak bende size ileteceğim. bana güvenmenizi rica ediyorum. kesinlikle bilgi sağlam sadece hatalarını hazmetmeleri zaman alacak sanırım yada o beyfendinin haberi yok.

teşekkürler elfin,umarım kabul ederler hatalarını..vatandaş tepkili