Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

haklısınız maksadımı aşan cümleler sarfettim.affedin..bu sınav bütün sinirlerimi altüst etti.malum beklentiler fazla herşeye aşırı tepki gösterir olduk.soğuk birer gazoz içelim mi? :)

onurcan ' Alıntı:
haklısınız maksadımı aşan cümleler sarfettim.affedin..bu sınav bütün sinirlerimi altüst etti.malum beklentiler fazla herşeye aşırı tepki gösterir olduk.soğuk birer gazoz içelim mi? :)

:)

arkadaşlar maliyet puanlama sistemi nasıl olur dersiniz notları bol tutacaklar bence

kesinlikle bol tutacaklar..bütün olarak değerlendirmezler.yoksa şık koymanın bir esprisi olmaz..yinede korkuyorum arkadaşlar.

gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:
arkadaşlar maliyet puanlama sistemi nasıl olur dersiniz notları bol tutacaklar bence

Bencede bol tutacaklar. Sorulara şık vermelerinden belli.
mart sınavında maliyette 2 soruyu hiç yapmadım ve 1 .soru uğraştım bişeyler yapmaya hiç çalışmamıştım 30 geldi inanamadım 2.soru içinde bişeyler yapmaya çalışsam çalıştığımı belli etsem 50 vereceklermiş

Finansal Muhasebe (71)
Finansal Tablolar ve Analizi 70
Maliyet Muhasebesi 30
Muhasebe Denetimi (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk (70)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku (70)

Staj Tamamlama Notu 98
tek dersim maliyet ve 1. soru b ve c şıkkı doğru a şıkkı yarım 2.soru a şıkkı doğru b ve c şıkkına uğraştım ama yanlış arkadaşlar sizce diğer derslerimi ve cevaplarımı dikkate alarak 50 puan verirlermi maliyetti değerli düşüncelerini bekliyorum

Bence verirler.İNŞALLAH geçersiniz.Benim de maliyet tek dersim.

notlar çok iyi yaa umut,tebrik ederim..seni seniii..sanırım geliyor ruhsat :)

FÜSUN ' Alıntı:
Bence verirler.İNŞALLAH geçersiniz.Benim de maliyet tek dersim.
inş. üstad. bu arada bence tecrübeli olanlarımız kasım sınavında sınavında çıkabilecek sorular hakkında ilk kez sınava girecek arkadaşlarımız için soru tahmini yapalım. bence bu onlara faydalı olur

onurcan ' Alıntı:
notlar çok iyi yaa umut,tebrik ederim..seni seniii..sanırım geliyor ruhsat :)
ağzından bal damlıyor inş. alırım zor günler yaşıyorum umarım belgemi alır büromu açarım

umutSMMM ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:

mart sınavında maliyette 2 soruyu hiç yapmadım ve 1 .soru uğraştım bişeyler yapmaya hiç çalışmamıştım 30 geldi inanamadım 2.soru içinde bişeyler yapmaya çalışsam çalıştığımı belli etsem 50 vereceklermiş

Finansal Muhasebe (71)
Maliyet Muhasebesi 30
Muhasebe Denetimi (50)
Hukuk (70)

Staj Tamamlama Notu 98
tek dersim maliyet ve 1. soru b ve c şıkkı doğru a şıkkı yarım 2.soru a şıkkı doğru b ve c şıkkına uğraştım ama yanlış arkadaşlar sizce diğer derslerimi ve cevaplarımı dikkate alarak 50 puan verirlermi maliyetti değerli düşüncelerini bekliyorum

Hımmm diğer derslere bakacaklarını sanmıyorum. Öyle olsa dosya kimsenin yanmaz. Yazdıklarını okudumda inan puan veremedim:) İlk sorudan 25 puan gelse 2.sorudan anca 10 gelir. Yok arkadaşım sen kalırsın. Ama yinede bilemiyorum komisyonu anlamış değiliz.

inşallah arkadaşım,şaka bir yana emek sarfederek karşılık alamamak koyuyor insana,umarım karşılığını alırız.

onurcan ' Alıntı:
inşallah arkadaşım,şaka bir yana emek sarfederek karşılık alamamak koyuyor insana,umarım karşılığını alırız.

Onur sen kaç dersten girdin?

tüm meslektaşlarıma bir önerim var. herkesin belgesini aldıktan sonra büro açmasını diliyorum mesleğimizin serbestlik ilkesine uymamız lazım bence. bu arada bu işin kaymağı büroculuk belki bürosu olan üstadlarımız kızacaklar ama bu böyle. mesai isteğe bağlı ve her halukarda işçi olarak çalışmaktan daha çok kazandırıyor. defterim yok demeyin ve büronu açın göreceksiniz. defterde parada gelecek

gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:

Finansal Muhasebe (71)
Maliyet Muhasebesi 30
Muhasebe Denetimi (50)
Hukuk (70)

Staj Tamamlama Notu 98

Hımmm diğer derslere bakacaklarını sanmıyorum. Öyle olsa dosya kimsenin yanmaz. Yazdıklarını okudumda inan puan veremedim:) İlk sorudan 25 puan gelse 2.sorudan anca 10 gelir. Yok arkadaşım sen kalırsın. Ama yinede bilemiyorum komisyonu anlamış değiliz.
hmmm ::) ??? ya aslında buda mantıklı kalcam galiba offf

UmutSMMM üzülme yaa. Ben sadece tahmin yaptım. Belkide geçersin. İnan meslek ve maliyetten girdim. Meslekden geçip geçemeyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Başkasınınkini tahmin etmek kolay ama kendine gelince insan konduramıyor.

Hayırlısı neyse o olsun.