Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

ortak bir yanımız var ayrıca.
yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D
onurcan yorumun nedir abi.bu murat için .konuş bakalım :)

1517 ' Alıntı:
ortak bir yanımız var ayrıca.
yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D
onurcan yorumun nedir abi.bu murat için .konuş bakalım :)

Aaaa bende diyorum bu kıza:) ay pardon bu kibar çocuğa nasıl ısındım hemen:)

:)vallahi kanka öncelikle teşekkürü borç bilirim.senden aldım birkaç kişiye daha ulaştırdım.hayır duası ettiler.Üstelik sayfa kalitesi iyi çözünürlük hat saftada.ayrıca yukarıya attığın sevgileye atar gibi dip not aklımı aldı :)sanki bu şarkıda sana gelsin der gibi hissettim..sonracıma evde anne babamı dışarda sevgilimi bıraktımda geldim fenerbahçemm... :)

onurcan ' Alıntı:
:)vallahi kanka öncelikle teşekkürü borç bilirim.senden aldım birkaç kişiye daha ulaştırdım.hayır duası ettiler.Üstelik sayfa kalitesi iyi çözünürlük hat saftada.ayrıca yukarıya attığın sevgileye atar gibi dip not aklımı aldı :)sanki bu şarkıda sana gelsin der gibi hissettim..sonracıma evde anne babamı dışarda sevgilimi bıraktımda geldim fenerbahçemm... :)

:)))))))

onurcan bende çok teşekkür ederim
Allah razı olsun efsane ile aynı gibi cevaplar
çok şükür benim tek ders ti
inşallah bitti gibi hiç gelmese 55-60 gelir

arkadaşlar bu göremediğimiz murat'ın cevaplarında en azından şıkların sonuçlarını yazabilir misiniz?

YETER-lilik ' Alıntı:
arkadaşlar bu göremediğimiz murat'ın cevaplarında en azından şıkların sonuçlarını yazabilir misiniz?

Tabiki. Onurcan lütfen ilgilenirmisin arkadaşla:)

bence de ilgilen onurcan ;D
önemli değil arkadaşım.1517 den onurcana ;D

YETER-lilik ' Alıntı:
onurcan ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:
bence de ilgilen onurcan ;D
önemli değil arkadaşım.1517 den onurcana ;D
Gelmeyim üstüme zor bir dönemden geçiyorum :)

zor dönemden geçmeyen biri yazabilir mi lütfen? :)

Onurcan hadisene arkadaşım bak vatandaş bekliyor:) Sigara molasının sırası değil:)

arkadaşlar merhaba.... benim tek dersimdi maliyet... ilk soruda sadece 760 ı yansıtmayı unuttum ve bi de gelirtablosunu faaliyet karınakadar yaptım ondan sonrasında sonuç değişmediğinden işlem yapmadım..yani 1 500 000 u buldum smm tablosunuda 5 000 000 buldum.... 2. soru ise miktar dengesi eşdeğer ürün miktarı tam.... b şıkkındaki dönembaşı ve dönemin eşdeğer birim maliyeti eksik....c şıkkı tam...ama 0.25 küsüratlı buldum bende......sizce ne olur dururmum ????

durumunu söylüyorum :
sıfır km bir smmm sin artık ;Dhayırlı olsun.
darısı başımıza

inşallaahhhh ya artık çok tırsıommmm bulunması gereken tüm rakkamları buldum .... b şıkkında ki iki istenen dışında....umarımmmm inşallahhhhh ama eğer sıralamaya bakarlarsa yani b şıkkını yapmadan c ye geçtikkkk ezberci olduğumuz kabak gbi ortada..... ne bilim korkuyorummmm ..... önceki sınavda matematiksel dağıtım ı ikili kurup sonuna kadar gitmiştim tabloyu da ikiliye göre oluşturmuştumm...ilk soruda da iade yi almıştım smm tablosu sonucu yanlış çıkmıştı...ve 25 almıştım..... şimdi tüm sonuçları buldummmmm bakalımmmm ........

bence bu iş bitmiş arkadaşım merak etme.
gülümse arkadaşımızda altına imza atarsa kesin tamam ;)

1517 ' Alıntı:
evde yemek yapıyordur ;D ;D

:)) Geldim geldim:)

Evet arkadaşlar kim not istiyor:)

Zeynep arkadaşım kağıdı inceledim, İlk soruda yevmiye maddelerinde hata yoksa eğer sen bu dersi geçiyorsun:)

Evet sıradaki:)