Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

maliyetten yevmiye maddesinde pazarlama satış ve dağıtımı yansıtmayı unutmuşum.....

zeynepyaroglu ' Alıntı:
maliyetten yevmiye maddesinde pazarlama satış ve dağıtımı yansıtmayı unutmuşum.....
Yansıtmalardan puan kırcaklarını sanmıyorum arkadaşım için rahat olsun. Zaten dönem içi kayıtlarını sordular bize dönem sonu değil.

ben sana demiştim zeynep.gülümse tamam dediyse iş bitmiştir :)
gözün aydın

1517 ' Alıntı:
ben sana demiştim zeynep.gülümse tamam dediyse iş bitmiştir :)
gözün aydın

Ama öyle 1517. Arkadaşın kağıdı geçecek düzeyde bence. Seninkinden iyi baksana:)

evet..ama ben dönem sonunu yaptım ve yaptığımıda eksik yaptım:(

zeynepyaroglu ' Alıntı:
evet..ama ben dönem sonunu yaptım ve yaptığımıda eksik yaptım:(

Ya üzülme yaaa. Anaaaa. Geçeceksin dedik işte. Ya 1517 sende bişey desene yaaa:)))

yaa arkadaşlar forumu gene şengül hamamına çevirmişsiniz :)

yani kural belli olay belli, bile bile lades deyip hem forumun emektar yöneticilerini, hem kendimizi üzmeyelim sonra. Yani ben bazı arkadaşların özellikle msn istiyorum ki gereksiz paslaşmaları azaltmak için.

Şimdi arkadaşlar benim çözümümde efsane hocamın ki gibi ve de fakslarda da görüldüğü gibi (sağol 1517 :) ) murat kursyla genel olarak aynı.

Ama sormazlar mı adama kardeşim bu adamlar dbym tamamlama dereceleri süs olsunlar mı diye koydular:(

yani yanlış anlamayın ben de sizin gibi yaptım ama biraz gerçekçi olalım, hayalkırıklığı yaşamaktansa hayal kurmamak tercihim.

elfin hocayla 30 sayfada konuştuk 16 olayını yabana atmayın. resmini koyduğum büyükmirza hocadan alıntıyı da yabana atmayın.

Ben sizin kadar istiyorum efsana hocamızın ve muratın çözümleri son nokta olsun ama büyükmirza biliyorsunuz mart sınavının anahtar kitabıydı :)

saygılar

İyide heerdem arkadaşım sen diyosunki boşamı koydular dönem başını oraya. Arkadaşım sen bu komisyonu tanıyamadın mı adamlar kafa karıştırmak için kullanılmayacak verileri bile dolduruyorlar soru kağıdına. Bize kursta bunuda söylediler.

heerdeem ' Alıntı:
yaa arkadaşlar forumu gene şengül hamamına çevirmişsiniz :)

yani kural belli olay belli, bile bile lades deyip hem forumun emektar yöneticilerini, hem kendimizi üzmeyelim sonra. Yani ben bazı arkadaşların özellikle msn istiyorum ki gereksiz paslaşmaları azaltmak için.

Şimdi arkadaşlar benim çözümümde efsane hocamın ki gibi ve de fakslarda da görüldüğü gibi (sağol 1517 :) ) genel olarak aynı.

Ama sormazlar mı adama kardeşim bu adamlar dbym tamamlama dereceleri süs olsunlar mı diye koydular:(

yani yanlış anlamayın ben de sizin gibi yaptım ama biraz gerçekçi olalım, hayalkırıklığı yaşamaktansa hayal kurmamak tercihim.

elfin hocayla 30 sayfada konuştuk 16 olayını yabana atmayın. resmini koyduğum büyükmirza hocadan alıntıyı da yabana atmayın.

Ben sizin kadar istiyorum efsana hocamızın ve muratın çözümleri son nokta olsun ama büyükmirza biliyorsunuz mart sınavının anahtar kitabıydı :)

saygılar
abi neşesizde olmuyor yaaww..bırak takılalım işte :)

geldiimmm ;D
yaa ablacım geçeceksin dedik ya ;D bu arada bayansan uyarda abi diyelim ;D
değil mi gülümse :P

1517 ' Alıntı:
geldiimmm ;D
yaa ablacım geçeceksin dedik ya ;D bu arada bayansan uyarda abi diyelim ;D
değil mi gülümse :P

Lütfen geyik yapmayalım:) Bakın yukarıda herdem abimiz bu konu üzerinde ne güzel EDEBİYAT:) yapmış:)

1517 acı gerçeği söylüyorum sanırım kalıyoruz:(

herdeemm sana yatacak yer buldum :)hemen yatağına git. ;D
abi herkes b şıkkında istenen 3 lüden birini kesin yapmış.diğer ikisi bana görede büyükmirza ama çaktırma .diline eşşek arısı soksun bi sus be kardeşim ;D ;D

Murat dersanesinin çözümü ile efsane hocanın farkı var mı?Foruma aktarsanız.

tekrar ifade ediyorum, ben de en az sizin kadar öyle olmasını arzu ediyorum.

Gülümse haklı olabilirsin ama ortada büyükmirzanın ciddi alternatif cevabı olmasaydı, ben de bu dediğine gönül rahatlığıyla katılırdım ama büyükmirzanın tezini çürütmeden daha doğru ifade ile 1517nin de önceden dikkat çektiği benimde sayfayı resim olarak koyduğum çözümün 2 sorumuzla alakası olmadığını ortaya koyun.

Bende şimdi size daha çok inanıyorum diyerek alnınızdan öpeyim.

ama içim rahat değil :-\

heerdeem ' Alıntı:
tekrar ifade ediyorum, ben de en az sizin kadar öyle olmasını arzu ediyorum.

Gülümse haklı olabilirsin ama ortada büyükmirzanın ciddi alternatif cevabı olmasaydı, ben de bu dediğine gönül rahatlığıyla katılırdım ama büyükmirzanın tezini çürütmeden daha doğru ifade ile 1517nin de önceden dikkat çektiği benimde sayfayı resim olarak koyduğum çözümün 2 sorumuzla alakası olmadığını ortaya koyun.

Bende şimdi size daha çok inanıyorum diyerek alnınızdan öpeyim.

ama içim rahat değil :-\

Yaw ben geçiyorum diye hiç bakmadım mirzanınkine felan. O senin yolladığın kocaman kitap sayfasınada bu nee yaaaa diye bakmadım:) Onurcandan faxda istemedim artistlik yapacam ya güya:) Offf yaaa

Şu meşhur 30.sayfaya tekrar bi bakayım ben.

1517 korkma o şıkkı tamamen silmezler. Alırsın ordan puan.

Ya abi bana şunu söyleyin o zaman. Biz o sorunun b şıkkından kaç puan alırız?

Yaw akşam akşam moralim bozuldu yaa. Efsane hoca bizim gibi yapmıştı demi?