Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

1517 ' Alıntı:
ruhsatı alacak mısın demek istemiştir atg ;)

Maliyetten geçiyorum. (Siz ne kadar çözüm yollarsanız yollayın) :))
Meslek belli değil yaa. Hayırlısı artık.

gülümse1907 ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:

ruhsatı kastettim
inş hepimiz alırız...
benimde tek maliyet var:)

atg ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:

ruhsatı kastettim
inş hepimiz alırız...
benimde tek maliyet var:)

İnşallah alırız hepimiz yaa. Bitsin artık bu çile...

ben maliyetten geçiyorum ne haliniz varsa görün demek istedin sanırım :) meslekten de geçersin bence.
inş. hepimiz alırız arkadaşlar.çoooooookkk emek ve para harcandı bu uğurda çünkü.

1517 ' Alıntı:
ben maliyetten geçiyorum ne haliniz varsa görün demek istedin sanırım :) meslekten de geçersin bence.
inş. hepimiz alırız arkadaşlar.çoooooookkk emek ve para harcandı bu uğurda çünkü.

;D;D inşallah geçeriz bütün erslerden

1517 ' Alıntı:

:) Öyle düşünsem sizleree not vermezdim 1517:))
Arkadaşlar geçen sınavdan hatırlarsanız ben mali analizden çoğu insanı geçireceklerini söylemiştim içime doğdu demiştim ve çoğu arkadaş geçti. Şimdide maliyetten aynısını hissediyorum ve hislerime güveniyorum. Geçeceğiz arkadaşlar:)

mart sınavında maliyette 2 soruyu hiç yapmadım ve 1 .soru uğraştım bişeyler yapmaya hiç çalışmamıştım 30 geldi inanamadım 2.soru içinde bişeyler yapmaya çalışsam çalıştığımı belli etsem 50 vereceklermiş

Finansal Muhasebe (71)
Finansal Tablolar ve Analizi 70
Maliyet Muhasebesi 30
Muhasebe Denetimi (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk (70)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku (70)

Staj Tamamlama Notu 98
tek dersim maliyet ve 1. soru b ve c şıkkı doğru a şıkkı yarım 2.soru a şıkkı doğru b ve c şıkkına uğraştım ama yanlış arkadaşlar sizce diğer derslerimi ve cevaplarımı dikkate alarak 50 puan verirlermi maliyetti değerli düşüncelerini bekliyorum

Merhaba,

UmutSMMM 2.soru yanlış derken bütün konuştuklarımızın dışında mı bir cevaplama yaptın. Yanlış olduğununun kanısına nerden vardım acaba. Bir de benim görüşüm uğraştığımızı gören komisyon kesinlikle geçirmesi gerektiğini düşünüyorum.

cuneytglp75 ' Alıntı:
Merhaba,

UmutSMMM 2.soru yanlış derken bütün konuştuklarımızın dışında mı bir cevaplama yaptın. Yanlış olduğununun kanısına nerden vardım acaba. Bir de benim görüşüm uğraştığımızı gören komisyon kesinlikle geçirmesi gerektiğini düşünüyorum.
evet bütün konuşulanların dışında bişeyler yaptım. ama tamamlanma derecelerini dikkate alarak eşdeğer ürün miktarı hesapladım maliyetleri yanlışda olsa yaptım uğraştım ama biliyorum yanlıştı. mart sınavının geç açıklanması işlerin yoğunluğu derken pek çalışamadım ama dağıtımlara çok iyi hazırlanmıştım. eşdeğer ürün miktarları ve ortak ürün gibi diğer konulara biraz göz atmıştım aklımda kalanları yazdım. geçebilirmiyim bilmiyorum 50 alsam bitecek bu iş

cevap kağıdının altına bu son dersim 50 alsam geçeceğim smmm olacağım diye not düşseydin bari.
;D

stajyer32 ' Alıntı:
cevap kağıdının altına bu son dersim 50 alsam geçeceğim smmm olacağım diye not düşseydin bari.
;D
insanlardan medet ummayı pek sevmem o yüzden yazmadım

umutSMMM ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
Merhaba,

evet bütün konuşulanların dışında bişeyler yaptım. ama tamamlanma derecelerini dikkate alarak eşdeğer ürün miktarı hesapladım maliyetleri yanlışda olsa yaptım uğraştım ama biliyorum yanlıştı. mart sınavının geç açıklanması işlerin yoğunluğu derken pek çalışamadım ama dağıtımlara çok iyi hazırlanmıştım. eşdeğer ürün miktarları ve ortak ürün gibi diğer konulara biraz göz atmıştım aklımda kalanları yazdım. geçebilirmiyim bilmiyorum 50 alsam bitecek bu iş

1.sorudan b ve c şıkkından 25 2.sorununa a şıkkından 15 edermi 40 garanti dostum 1.sorunun yevmiye kaydına 5 puan verirlerse 45 de tamam 5 puanında havada karada verirler fazla düşünme geçersin muhahakkak 50 verirler sıkma canını

ozbilek ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
Merhaba,

1.sorudan b ve c şıkkından 25 2.sorununa a şıkkından 15 edermi 40 garanti dostum 1.sorunun yevmiye kaydına 5 puan verirlerse 45 de tamam 5 puanında havada karada verirler fazla düşünme geçersin muhahakkak 50 verirler sıkma canını
inş. üstadım ya gerçekten düşüncen rahatlattı beni ya inş. emek eden herkes emeğinin karşılığını alır diyorum ama yinede içimde hala bir acaba var ?

insanlardan medet ummayı pek sevmem o yüzden yazmadım
haklısın umutSMMM

ama özbilek in dediği gibi % 90 geçersin canını sıkma. planlarını yap derim ben.
darısı başımıza
:D