Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

atg ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
atg ' Alıntı:
40-50 gün sonra bura bir hareketlenir..
biz yazacak yer bulamıyız..

:) O yüzden 1517 ve bana ayrı sayfa açarlarsa çok iyi olcak:)

bencede
burası boş sohbet etmek için uygun değil arkadaşlar özel devam edin bence biz bilgi için giriyoruz bu foruma

gülümse1907 ' Alıntı:
Bu arada icinar burayı okuyorsun görmüyorum sanma:))

:) sabah açıyorum hep bağlıyım.Arasıra okuyorum gün içinde.Bırakmadım yani herkesin not beklentileri vs.okuyorum.Umarım herkes geçer de takipçi üye olur.. ;DBenden tüm maliyetçilere 70 ;D

umutSMMM ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:
doldurda görelim umutsmmm.
özür dilerim üstadım tartışmaya girmem. ben bişey yazmadım farzet. belki ozaman ozaman dolar

Arkadaşım sende haklısın 1517 de. Hepimiz sıkıldığımız için bunları yapıyoruz. Ama önemli olan gerginlik yaratmamak. Umarım sende geçersin UmutSMMM, başka sorunların olduğundan da bahsetmiştin, umarım onlarında üstesinden gelmişsindir.

onurcan fakslar için teşekkür ediyorum .arkadaşlar msj yazmış fakslar ulaşmış.

şuan evdeyim :)
dün iki arkadaşımız özelden msj göndermiş cevaplar için .bugun için söz vermiştim.evde unutmuşum ,üzüldüm aslında sonra onurcan a mektup yazdım ve faksladım :)arkadaşım sağolsun iki arkadaşımıza fakslamış.onlar bana teşekkür etti ama o teşekkürler onurcanın dı aslında.
abi şiir gibi oldu bu yaa:)

selam sessiz bir bekleyiş hakim foruma.. fırtına öncesi sessizlik. herkes sonuçlar erken açıklanır diyor ama hiç sanmıyorum.. yine burnumuzdan gelir..

1517 ' Alıntı:
şuan evdeyim :)
dün iki arkadaşımız özelden msj göndermiş cevaplar için .bugun için söz vermiştim.evde unutmuşum ,üzüldüm aslında sonra onurcan a mektup yazdım ve faksladım :)arkadaşım sağolsun iki arkadaşımıza fakslamış.onlar bana teşekkür etti ama o teşekkürler onurcanın dı aslında.
abi şiir gibi oldu bu yaa:)
Abi ne demek çorbada tuzumuz varsa ne mutlu :)

günaydın istanbul,ankara,sivas,izmir,muğla,samsun.trabzon.ardahan,antalya,vs :)

gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:
özür dilerim üstadım tartışmaya girmem. ben bişey yazmadım farzet. belki ozaman ozaman dolar

Arkadaşım sende haklısın 1517 de. Hepimiz sıkıldığımız için bunları yapıyoruz. Ama önemli olan gerginlik yaratmamak. Umarım sende geçersin UmutSMMM, başka sorunların olduğundan da bahsetmiştin, umarım onlarında üstesinden gelmişsindir.
çok tşk ederim üstad

umutSMMM ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
umutSMMM ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:

çok tşk ederim üstad

Est. Günaydın herkese.

gerçektende forum bağımlılık yapıyor....halen sınav soruları üzerindeki yorumları dikkatle izliyor aynı heycanı tüm arkadaşlarla yaşıyorum.

Demekki amatör stajerlik halen devam ediyor :)

deeper_blue ' Alıntı:
gerçektende forum bağımlılık yapıyor....halen sınav soruları üzerindeki yorumları dikkatle izliyor aynı heycanı tüm arkadaşlarla yaşıyorum.

Demekki amatör stajerlik halen devam ediyor :)

:) Çünkü her an şunu söyleyebiliriz. Arkadaşlar filancanın kitabına baktım filanca sorunun yumuşak g şıkkını şöyle çözmüşler. Acaba geçermiyiz:)))

:) valla şu meşhur fakstan bende aldım umarım ordaki cevaplar doğrudur:P muratın çözümü diyelim kısaca... zincirleme bir olay olmuş, bu yüzden emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)