Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

sular duruldu kimse yorum falan yapmıyor ;D

Arkadaşlar güzel bir cumartesi dileklerimle..Günaydınlar olsun.

herkese iyi haftalar .iyi çalışmalar arkadaşlar.

1517 hala bunalım takılıyor musun? Git biraz tatil yap, kafaya reset at kardeşim. İyi Geliyor :)

Arkadaşlar notların açıklanma sonrası hangi cevaba hangi puan geldi bir istatistik oluşturursak DbYm tamamlama derecesinin rolünü daha iyi kavramış oluruz. Her nekadar sonuçta rakkamlar yakın olsa da olayı daha net kavramış oluruz sanırım.

sevgili heeerdeeem;
maliyetten kaldıktan sonra istediğin kadar istatistik yap :)
istatistik yapacağına oturda ders çalış maliyetten geçmek için bence :D
hafta sonu kıyıköydeydim.şirin bi balıkçı köyü tavsiye ederim bütün arkadaşlara.balık yemedende gelmeyin derim.

1517 ben haftalık tatilden bahsettim canım :)

Arkadaşlar geyik değil ciddi anlamda söylüyorum, iş şartlarınız nedir bilmiyorum ama özellikle bu sınav temposundan sonra bir haftalık tatil gerçekten zihne ve ruha reset atmak için çok iyi.

Hatta ben netten uzakta, deniz artı iyi de uyku çektiğim halde (sivrisinek hucumunu saymassam ) bir hafta 3 kitab bitirdim. (yok üçüncü kitabın az-biraz sonu kaldı yalan olmasın :) ) ve de üste vergi notlarına baktım :) alışkanlık yaptı :)

Yani bu internette bir yerde acayip zaman katili. İyi ve verimli kullanmak gerekli ama monitörde durduğu gibi durmuyor nane:)

temmuz 2008 maliyet muhasebesi başlığı hızla inişe geçmiş arkadaşlar bilginize:)
millet nerdesiniz yaa.ilk üçten nerelere düştük :(

kasım 2008 finansal muhasebe

arkadaşlar temmuz finansal sorularına ulaşamadım temmuz sınavı soru ve cevaplarını siteye atarsanız sevinirim birde bu dersten geçmek için nelere dikkat etmemiz gerekiyo bu ders hakkında görüşlerinizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım herkese kolay gelsin

herkese kolaylıklar diliyorum,
4. hakkımdı temmuz sınavı tek dersim maliyetti.
1. sorum doğru (yansıtmaları soruda sormadığı için yapmadım )
2. sorum ise eşdeğer ürün miktarında dbym de işleme almışım.
karıştırmışım işlemleri.
sizce ne olur geçebilirmiyim 50 alsam yetecek ve belgeyi alacağım. büro açmam gerekiyor ama sınava bir türlü güvenemiyorum.

arkadaşlar acaba temmuz maliyette puanlar nasıl verilir tahmininiz varmı. bence geçen dönem vergiden notlar bol verilmişti. maliyetten bu dönem böyle bişey olurmu acaba?

arkadaşlar acaba temmuz maliyette puanlar nasıl verilir tahmininiz varmı. bence geçen dönem vergiden notlar bol verilmişti. maliyetten bu dönem böyle bişey olurmu acaba

Kaynak:
1-Doç.Dr.Oktay Taş (İTÜ / ismmmo hocası)

alman72 ' Alıntı:
Kaynak:
1-Doç.Dr.Oktay Taş (İTÜ / ismmmo hocası)

ben maliyetten 3 kez sınava giridim ilk girişimden sonra sadce maliyet kalmıştı.Tek ders için 2 kez daha girmiştim.Özellikle son giridiğim sınavda maliyet muhasebesinden piyasada incelemediğim kitap kalmadı diyebilirim .Nihayat geçen dönem 85 alarak belegeyi aldım.Oktay hocanın notlarını da inceledim.Ama ben bu kitabın tek başına yeterli olacağını düşünmüyorum. Mutlaka çok faydalı bir kitap ve emek verilmiş faydalanmak gerekir. Ama piyasada daha sınava paralel kitaplar var.Kitap seçiminden önce mutlaka bir kitapçıya gidip tek tek incelemenizi tavsiye ederim.Bir de herkesin altyapısı ve birikimi farklı oluyor.Bazılarına daha ayrıntılı bir kitap faydalı olurken bazıları için uygulama ağırlıklı bir kitap daha verimli olabiliyor.

benim de tek dersim maliyetttttiii ....sınavdan sonra kesin geçerim diodum ama ??? burası aklımı karıştırdıııı .....birsürü farklı cevaplarr var ...miktar sağlaması mesela bilindik ortalama maliyette ki gbi mi ???

temmuz maliyetçileri neredesiniz ya bu kadar suskun olunmazki gerçi herkes işlerden berbat durumda ramazan da geldi oruç oruç kimse yazmak istemiyor herhalde ;D