abelard ' Alıntı:arkadaşlar, 07-08 temmuz 2007 sınav sonuçları 7 eylülde açıklanmış, 6 eylülde de kazananları aramışlar, ymm sınavlarıyla çakışmadığını düşünürsek, bu sefer de erken açıklanır mı dersiniz?
spiderden ' Alıntı:özen yılmaz.
tesmeri arayıp böyle bir şey sorsak tesmerden bize hiç bir yanıt vermezler.
boşu boşuna aramayalım çünkü hiçbir bilgi vermiyorlar. isteyen şansını denesin ve hayal kırıklığına uğrasın
DOĞRU ARKADAŞIM BELGEYİ ALANLARIN 1 GECE ÖNCE BAĞLI OLDUĞU ODA TARAFINDAN ARANIYOR TABİKİ ODANIZ İST-ANK-İZMİR SE BİZİM GİBİLER BEKLİYOR NETE VERİLMESİNİ :-[mare_nostrum ' Alıntı:arkadaşlar günaydın herkese. belgesini almayı hak kazananları daha erkenden haberdar ettiklerini duymuştum. bu doğru mu. iyi çalışmalar.
imla ' Alıntı:Şahsen ben bu cuma bile bekliyorum sonuçları, o kadar umutluyum yani 8)
ve ankete göre, benim gibi umutlu olanların sayıları arttıkça da mutlu oluyorum
BENCE BU CUMA DEĞİL BİDAHAKİ CUMA BİLE OLSA SÜPER OLACAK ŞANAHE BİR BAYRAM BİZİ BEKLİYOR OLAÇAK UMARIM HERKEZ GÖNLÜNDEN GECENİ ALIR BEKLEMEK ZOR BİR OKADARDA SIKICI ÇÜNKÜgülümse1907 ' Alıntı:imla ' Alıntı:Şahsen ben bu cuma bile bekliyorum sonuçları, o kadar umutluyum yani 8)
Kaçıncı girişiniz?
SAYIN ÖZEL ÜYEM SEN ÇÖZERSİN BU İŞİ YAP Bİ GÜZELLİK ŞU KARDEŞLERİNE NEZAMAN AÇIKLANAÇAK Bİ ÖĞRENSEN DİYORUMMMlevent037 ' Alıntı:Kaçıncı girişiniz?
gülümse1907 ' Alıntı:imla ' Alıntı:Şahsen ben bu cuma bile bekliyorum sonuçları, o kadar umutluyum yani 8)
Kaçıncı girişiniz?