Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
kapot dileklerin için teşekkür ederim..bir msj seni mutlu ettiyse inan bana sende ümit var....insanları kırmamaya çalışmak çok yüce bir davranış bunu başaramayan birsürü insan var..ama senin başarını ve geleceğini insanlara davranışın değil mesleki bilgin oluşturacak...çaycıyla aranda şöyle bir fark olacak.patron çaycıyı odaya çay istemek için çağıracak,seni yapacağı yatırımı danışmak için çağıracak bunu unutma...bu arada ilk girişte 5 dersi verebildiğin içinde tebrikler zoru başarmışsın...
kapot ' Alıntı:çokimren arkadaşım yazına çok sevindim çok teşekkür ederim beni çok umutlandırdın ben hayatta kendimi neden se çok alçak görüyorum yani beni çok ezdiler hiç ses çıkarmadım ben kendimi şirketteki çay görevlisiyle bir tutuyorum yüksek tutturmuyorlar izin vermiyorlar eziyorlar bide bu yapı meselesi çok heyecanlanıyorum kendimi doğru bildiğim bişeyde bile ifade edmiyorum bu eziklik ve yetiştirilme meselesi heralde ama ben herşeyi azmim ve iyiniyetliliğim ile kazandım RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bana hayatım boyunce hep yardımcı oldu aslında hayatta biraz alçak gönüllü olmayacaksın haddini bilmeyenlere haddini bildireceksin ama kimseyi kırmak istemiyorum birisine küçük bişey söylesem üzülüyorum pişman oluyorum hayt işte çok ağır ve çok zor
imren arkadaşım beni bu yazınla muttu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşallah
kapot dileklerin için teşekkür ederim..bir msj seni mutlu ettiyse inan bana sende ümit var....insanları kırmamaya çalışmak çok yüce bir davranış bunu başaramayan birsürü insan var..ama senin başarını ve geleceğini insanlara davranışın değil mesleki bilgin oluşturacak...çaycıyla aranda şöyle bir fark olacak.patron çaycıyı odaya çay istemek için çağıracak,seni yapacağı yatırımı danışmak için çağıracak bunu unutma...bu arada ilk girişte 5 dersi verebildiğin içinde tebrikler zoru başarmışsın...