sami ' Alıntı:beklemekten bi tuhaf olduk tesmerin bi açıklama yapması gerekiyor ya stajyerlerle uğraşmaktan,bekletmekten,merektan çatlatmaktan zevk alıyor yada bu kurum işini yapmayan vurdumduymaz bi kurum olmuş yada komisyonla aralarında iletişim bozukluğu var insan derki haftaya açıklanacak yada bu hafta kesinlikle açıklanmayacak hatta olmadı sitede duyuru asssana kardeşim yok bu hafta olabilirmişde komsiyondan gelmemişde haftaya kalabilirde......oooooo
Arkadaşlar bu şekilde beklemek zorunda değiliz aslında
efeılgaz ' Alıntı:Mart döneminde mi kurtuldun offf yaaa offf yaktın beni maliyet yaktın beni analiiizzz :'(vuhachan ' Alıntı:arkadaşlar sınavlardan kaurtulmuş biri olarak başarılar size
vuhachan ' Alıntı:efeılgaz ' Alıntı:Mart döneminde mi kurtuldun offf yaaa offf yaktın beni maliyet yaktın beni analiiizzz :'(vuhachan ' Alıntı:arkadaşlar sınavlardan kaurtulmuş biri olarak başarılar size
yok arkadaşım ben temmuz 2007 de kurtuldum nisan da askere gittim şimdi geldim ve belgemi almak için çalışmalara başlıyom para yatırcaz alıcaz
elfin ' Alıntı:vuhachan ' Alıntı:efeılgaz ' Alıntı:Mart döneminde mi kurtuldun offf yaaa offf yaktın beni maliyet yaktın beni analiiizzz :'(vuhachan ' Alıntı:arkadaşlar sınavlardan kaurtulmuş biri olarak başarılar size
yok arkadaşım ben temmuz 2007 de kurtuldum nisan da askere gittim şimdi geldim ve belgemi almak için çalışmalara başlıyom para yatırcaz alıcaz
Vuhachan maliyetten kaldınmı yoksa kurtuldunmu iki farklı başlıkta iki farklı yorum okudum
hulyasu ' Alıntı:arkadaşlar.... sürpriiiiiiiiiiiiiis ............
Vergi Hocası Nalan hn hastenede olduğundan vergi soru kağıtları daha okunmamış. diğer derslerin hazırmış sonuçları, hepsi bir arada açıklanacağı için bekletiyorlarmış
kiiiiiiiiii....
bayram sonrası bayaa bekleyebilirmisşiz sonuçları..
Kesin ve net bilgidir..
hulyasu ' Alıntı:arkadaşlar.... sürpriiiiiiiiiiiiiis ............
Vergi Hocası Nalan hn hastenede olduğundan vergi soru kağıtları daha okunmamış. diğer derslerin hazırmış sonuçları, hepsi bir arada açıklanacağı için bekletiyorlarmış
kiiiiiiiiii....
bayram sonrası bayaa bekleyebilirmisşiz sonuçları..
Kesin ve net bilgidir..