Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altay1 ' Alıntı:Meslek mensublarının çalışanlar listesine kayıt olmadan ve ruhsat almadan çalışamazlar ve ayrıca bağımlı çalışanlar ile başka iş yapanlar diye yazdım ama emin değilim. Emin olmama sebebi soruda ne demek istendiği
stajyer35 ' Alıntı:a) Ruhsat alan meslek mensuplarının, mesleki faaliyete başlayablmeleri için gerekli olan şart nedir.
Cevap:Ruhsatını alan meslek mensupları ilgili odanın çalışanlar lis-tesine kayıt olduktan sonra, mesleki faaliyetlerine başlayabilirler. Ruhsatını almayanlar ile odanın çalışanlar listesine kayıt olmayanlar mesleki fa-aliyette bulunamazlar
b) Meslek mensubu olmaya hak kazanmış meslek mensupları hangi hallerde meslek faaliyetinde bulunamazlar.
Kısaca bilgi veriniz.
bu şıkta 2 problem var birincisi meslek mensubu olmaya hak kazanan diyor yani ruhsat alan değil ikinciside hangi hallerde ibaresi aklıma yasak haller geldi ama onlar ruhsat alıp faaliyetine başlıyanlar için..şıkta meslek mensubu olmaya hak kazananlar diyor..çok enteresan bişey daha var bu Başvuru yönetmeliğinde b şıkkındaki soru yok...4.sorunun başı başvuru yönetmeliğine göre diyor..böyle bir yer yok zaten 2 sayfa yönetmelik anlıyamadım bu şıkkı..soru bi acayip soranı zaten göremiyorum...ne biçim iş anlamadım..
stajyer35 ' Alıntı:4.sorunun b şıkkının başvurular yönetmeliğinde olmaması, 1.sorunun meslek hukuku ile ne alakası var sorusundan dahada enteresan aslında...
stajyer35 ' Alıntı:bu aykırıklar nasıl giderilmektedir diyor c şıkkı..kanunun ilgili yönetmeliklerin neresinde yazıyor..Sorunun başında koskoca VUK yazıyor..el insaf
altay1 ' Alıntı:Bu sınav iptal edilirmi arkadaşlar bilen var mı? Meslek hukuku
(aylin) ' Alıntı:Arkadaşlar meslek hukuku 5. sorudaki disiplin cezalarına sırasıyla ne yazdınız. Nedense emin olamıyorum.