Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

:):):) doğru ben stressizim demedim zaten. sizdeki benden de fazla onu belli ediim dedim. Maliyete 3-4 ay önce 3-4 günlük çalışmamla girecek olmanın stresi var. Ama bu insanların düşüncesini yersiz görmeyi veya yazdıklarını saçma veya gereksiz bulsamda ortamda beyan etme gereği doğurmuyordu. Taki sizi görene kadar. Bende stresimi açığa vurdum heralde.

ardadonmez ' Alıntı:
sizde streslisiniz fatma hanım saldırıyosunuz farkında mısınız bilmem sizin aslında dinlenmeye ihtiyacınız var

3M_FS ' Alıntı:
:):):) doğru ben stressizim demedim zaten. sizdeki benden de fazla onu belli ediim dedim. Maliyete 3-4 ay önce 3-4 günlük çalışmamla girecek olmanın stresi var. Ama bu insanların düşüncesini yersiz görmeyi veya yazdıklarını saçma veya gereksiz bulsamda ortamda beyan etme gereği doğurmuyordu. Taki sizi görene kadar. Bende stresimi açığa vurdum heralde.

aynı durumdayız.Bende kurstaki bilgilerimle gireceğim ama benim bir artım var.Odadaki maliyet hocam Mustafa hocaydı.Belki hünerini duymuşsunuzdur.;)

ardadonmez ' Alıntı:
sizde streslisiniz fatma hanım saldırıyosunuz farkında mısınız bilmem sizin aslında dinlenmeye ihtiyacınız var

yok tanımıyorum mustafa hocayı Ankara Odasında Siyasaldan Kenan hocaydı sanırım. odadaki kursa stajdan saydırmak için gitmiştim. bide en önem verdiğim ders denetimdi. o dersin olduğu hafta özel sorunlar nedeniyle gümbürtüye gitmişti. yani bu sınavda azılı kabusum denetimden çok korkuyorum maliyette de ünv.hocama güveniyorum.

yeterlilik ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:

aynı durumdayız.Bende kurstaki bilgilerimle gireceğim ama benim bir artım var.Odadaki maliyet hocam Mustafa hocaydı.Belki hünerini duymuşsunuzdur.;)

ardadonmez ' Alıntı:

fatma hanım ********* 3-4 günle olmaz kendimizi kandırmayalım ben herkesin fikrinede saygı duyarım ama *********** fikirler üretiyorlar ben buna karşıyım gerçeklerden yanayım >:(

Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var,
Lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?
MEVLANA

3 veya 4 gün ders çalışmayla geçeceğini düşünüyosun yanılıyosun fatma hanım oturup adam akıllı çalışmak lazım benden söylemesi 8)

motie ' Alıntı:
Arkadaşlar birden aklıma geldi ve sizlerle paylaşmak istedim. Eğer ilk kez sınava giriyorsanız ve hiç çalışmadığınız dersler varsa eğer herşeye rağmen sınava girin. Çünkü bende ilk kez martta girdim ve Denetime hiç çalışmamıştım ama geçtim :) Yine aynı şekilde arkadaşım Maliyet Muhasebesine girmeyeceğini söyledi ve kolundan tutup zorla sınava girmesini sağladık inanın zor ikna ettik ve bu arkadaş Mart sınavlarında 7/7 yaparak belgeyi almaya hak kazandı. Sınava girin en fazla 30 dakikanıza mal olur ama eğer bir mucize olurda geçerseniz paha biçilmez :) :) :)

Arda sözün bittiği yer bu olsa gerek :)

Arda Bey cümle içinde kullandığınız sıfatları daha üstruplu yazmayı becermelisiniz. Ezik sıfatı güzel bi tabir değildir. Çalışmadıysa bi insan geçerli bi sebebi veya bildiği bişi vardırki çalışmamıştır. Bu konu kapanmıştır. sizi eleştirdim çünkü yaklaşımınız genele sertti eleştirdim diye sıfatlarınızın kalitesini bozarak daha fazla gelmeyiniz.

ardadonmez ' Alıntı:
fatma hanım çalışsaydın çalışamamanın ezikliği var sizde 3-4 günle olmaz kendimizi kandırmayalım ben herkesin fikrinede saygı duyarım ama gerçekten çok abuk sabuk fikirler üretiyorlar ben buna karşıyım gerçeklerden yanayım >:(

tamam fatma hanım bence kelimemden dolayı özür inşallah başarılı olursunuz kolay gelsin benim senle sorunum yok başkasıyla :)

ahanda geldi moderatör işte

ama herkes benim üstüme geliyor olmaz kardeşim ne kadar devamsız insan var onlarla uğraşın birazda biraz eğlenelim dedik stres atalım dedik iyice moel bozdunuz
:)

ben daha yazmıyom herkese başarılar arkadaşlar inşallah emek verenler emeğinin karşılığını alır

Estağfurullah. Olur böyle şeyler. Ben geçeceğimi idda etmiyorum maliyetten. Emeksiz alın teri olmadan hiç birşey olmaz. Bu benim üstadımın öğretisiydi. sadece ünv. deki hocamı deniycem:):) çünkü ünv.de çok ter dökmüştüm maliyette.:):)

ardadonmez ' Alıntı:
tamam fatma hanım bence kelimemden dolayı özür inşallah başarılı olursunuz kolay gelsin benim senle sorunum yok başkasıyla :)

fatma hanım inşallah geçersiniz maliyet biraz zor diğer dersler kolay benim maliyet sorunum var

benim ilk girişim olucak o yüzden tespit yapamıyorum neyden sorunum olur. Ama inşallah sizde başarılı olursunuz. Mesleği mesleğin gereğince helal kazançlar sağlayarak icra etmek nasip olur inşallah

ardadonmez ' Alıntı:
fatma hanım inşallah geçersiniz maliyet biraz zor diğer dersler kolay benim maliyet sorunum var