ardadonmez
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
standart gelmez eşdeğerlere bak
standart gelmez eşdeğerlere bak
ardadonmez ' Alıntı:sizde streslisiniz fatma hanım saldırıyosunuz farkında mısınız bilmem sizin aslında dinlenmeye ihtiyacınız var
3M_FS ' Alıntı:doğru ben stressizim demedim zaten. sizdeki benden de fazla onu belli ediim dedim. Maliyete 3-4 ay önce 3-4 günlük çalışmamla girecek olmanın stresi var. Ama bu insanların düşüncesini yersiz görmeyi veya yazdıklarını saçma veya gereksiz bulsamda ortamda beyan etme gereği doğurmuyordu. Taki sizi görene kadar. Bende stresimi açığa vurdum heralde.
aynı durumdayız.Bende kurstaki bilgilerimle gireceğim ama benim bir artım var.Odadaki maliyet hocam Mustafa hocaydı.Belki hünerini duymuşsunuzdur.
ardadonmez ' Alıntı:sizde streslisiniz fatma hanım saldırıyosunuz farkında mısınız bilmem sizin aslında dinlenmeye ihtiyacınız var
yeterlilik ' Alıntı:3M_FS ' Alıntı:doğru ben stressizim demedim zaten. sizdeki benden de fazla onu belli ediim dedim. Maliyete 3-4 ay önce 3-4 günlük çalışmamla girecek olmanın stresi var. Ama bu insanların düşüncesini yersiz görmeyi veya yazdıklarını saçma veya gereksiz bulsamda ortamda beyan etme gereği doğurmuyordu. Taki sizi görene kadar. Bende stresimi açığa vurdum heralde.
aynı durumdayız.Bende kurstaki bilgilerimle gireceğim ama benim bir artım var.Odadaki maliyet hocam Mustafa hocaydı.Belki hünerini duymuşsunuzdur.
motie ' Alıntı:Arkadaşlar birden aklıma geldi ve sizlerle paylaşmak istedim. Eğer ilk kez sınava giriyorsanız ve hiç çalışmadığınız dersler varsa eğer herşeye rağmen sınava girin. Çünkü bende ilk kez martta girdim ve Denetime hiç çalışmamıştım ama geçtimYine aynı şekilde arkadaşım Maliyet Muhasebesine girmeyeceğini söyledi ve kolundan tutup zorla sınava girmesini sağladık inanın zor ikna ettik ve bu arkadaş Mart sınavlarında 7/7 yaparak belgeyi almaya hak kazandı. Sınava girin en fazla 30 dakikanıza mal olur ama eğer bir mucize olurda geçerseniz paha biçilmez
![]()
![]()
Arda sözün bittiği yer bu olsa gerek![]()
ardadonmez ' Alıntı:fatma hanım çalışsaydın çalışamamanın ezikliği var sizde 3-4 günle olmaz kendimizi kandırmayalım ben herkesin fikrinede saygı duyarım ama gerçekten çok abuk sabuk fikirler üretiyorlar ben buna karşıyım gerçeklerden yanayım![]()
ardadonmez ' Alıntı:her üren köpeğe kemik atılınca susar o onun aseletindendir![]()
ardadonmez ' Alıntı:tamam fatma hanım bence kelimemden dolayı özür inşallah başarılı olursunuz kolay gelsin benim senle sorunum yok başkasıyla![]()
ardadonmez ' Alıntı:fatma hanım inşallah geçersiniz maliyet biraz zor diğer dersler kolay benim maliyet sorunum var