scakal ' Alıntı:deha, kursa gidince özet geçiyor konuları, cevapları yazmaya gelince döktürüyor. deha nın cevaplarına bakarak korkmayın bence.
sedabaransel ' Alıntı:Arkadaşlar merhaba;
hep birlikte kurtulduk bu stresten ben ilk kez girdim tecrübesizim
Maliyette 1.soru da maalesef yıllık kelimesini görmediğim için 12 ye bölmedim gidiş yöntemim dogru ama 12 ye bölmedigim icin rakam yanlıs cıkmış. gidiş hat bire bir doğru.
2.soruda a şıkkını doğru yaptım.b şıkkını karıştırmışım
sizce 50 alabilirmiyim deneyimli arkadaşlar![]()
gulsevdam ' Alıntı:Başka bir siteden alıntıdır:
4 Temmuz 2009 Meslek Hukuku Soruları:
S1 :
3568 Sayılı Meslek Yasamız Gereğince;
A) Muhasebecilik Ve Mali Müşavirlik Mesleğinin Konusu Nedir.
B) Kimlere Smmm Denir.
Kısaca Bilgi Veriniz.
S2: 3568 Sayılı Meslek Yasamızın Çalışma Usul Ve Esasları Yönetmeliği Gereğince:; Meslek Mensuplarının Denetimi Sonucunda Oluşan Görüşlerine Göre Denetim Raporları Çeşitleri Nelerdir. Kısaca Açıklayınız.
S3:
3568 Say.Mes.Yas. Odalar Üye Aidatları İle Birlik Paylarının Tespitine Ait Yönetmeliği Gereğince; Üyelerin Bağlı Oldukları Odalara Ödemekle Yükümlü Oldukları Oda Aidatları İle Bu Aidatların Ödeme Zamanları Hakkında Kısaca Bilgi Veriniz.
S4:
3568 Sayılı Meslek Yas. Staj Yönetmeliğine Göre;
A) Smmm Adaylarının Yapacakları Stajın Başlama Zamanları;
B) Staj Yöntemi Hakkında,
Kısaca Bilgi Veriniz.
S5:
3568 Sayılı Yasamızın Disiplin Yönetmeliği Gereğince: Oda Ve Birlik Kurulları Başkan Ve Üyelerinin Görevleri İle İlgili Soruşturmayı Gerektiren Fiillerinden Dolayı Yapılacak Soruşturmanın Açılmasına Karar Vericek Ve Bu Soruşturmayı Yürütüp Karar Vereccek Yetkili Oganlar Hangileridir.
Kısaca Bilgi Veriniz