Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Geçen seneyi baz alırsak (72 Günde açıklanmış) bu sene 14 eylülde açıklanır. ama benim tahminim ya bu hafta içinde veya 5 eylülde açıklnacak

Hayret bu gün aradığımızda daha yasal süre dolmadı filan demediler,gayet sakin ve yardımsever bir halde cevap verdiler.Tesmer'de mi açılıma gidiyor acaba ? :D

yeterlilik ' Alıntı:
Hayret bu gün aradığımızda daha yasal süre dolmadı filan demediler,gayet sakin ve yardımsever bir halde cevap verdiler.Tesmer'de mi açılıma gidiyor acaba ? :D
Mübarek ramazan ayındayız sevaptır kimseyi üzmeyelim demişlerdir

stajyer2007 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Mübarek ramazan ayındayız sevaptır kimseyi üzmeyelim demişlerdir

tesmer kesin öyle düşünmüştür!!!:)

Bugünde mesai bitti. sınav yarında açıklanmazsa cuma günü açıklanır :) cuma günü de açıklanmazsa haftaya kesin açıklanır.

Herkese merhaba. Uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen bugün üye oldum. Paylaşımlar çok güzel. Umarım heyecanla beklediğimiz sınav sonuçları da bu şekilde gelir. Ancak önümüzdeki sınavın Aralık ayında olmasından dolayı bu hafta cumaya kadar açıklamazlarsa, 60 günlük yasal süreyi geçebileceklerini düşünüyorum :-\

Nerden baksan 3 ay sınava hazırlan 2 ay sonuçları bekle olmasa bi daha gir (Allah Korusun) sonra bi daha bekle 2 ay sonuçlar açıklansın kazan ondan sonra ruhsatı al binbir çileyle sonrada seni piyasaya atsınlar hiç bir destek olmadan bir gelir olmadan sen sürün istersen kimin umrunda (ben bu mesleğe nerden girdim yahu) ne olacak bu işin sonu gitti yıllarım ona yanarım..

Böyle düşünme,her meslek dalının bir zorluğu vardır.Bu şekilkde daha fazla kıymetini bilirsin.Anadan babadan,deden kalma mirasla iş yapanlar ve yürü ya kulum gibileri istisna.En kötüsü tasdiklenmiş bir mesleğin var.Duvara çerçeve olsada alın terin olacak.Sen böyle düşünürsen,normal muhasebe yapan insanlar ölsünler mi ? belki çok polyanna gibi gelecek ama ben hiç pişman değilim.Çünkü geride ne bir dede ne de elimizden tutacak baba yiğitler var.Kendi çabamızla geldik ve sonunu getircez inşallah.

İnşallah dediğin gibi olur yeterlilik emegimizin karşılığını tez zamanda alırız benim dayanacak gücüm kalmadı

aranan oldu mu p.tesi günü?ayrıca sahurda ararlar mı bu adamlar huylarını suylarunuda bilmiyoruz

ordeal28 ' Alıntı:
aranan oldu mu p.tesi günü?ayrıca sahurda ararlar mı bu adamlar huylarını suylarunuda bilmiyoruz

:D

sahurda davulculara vermişler duyuru görevini mahalle davulcusu kapıyı çalacak geçilen ders başına bahşiş alacak

dum dum dum dum mahallemüzden mülayim boynubükük smmm olmuştuuurr dum dum dum dum :D

NOT: mülayim boynubükük adını üzerinize alınmayın smmm adaylarına ben dahil verdiğim genel isimdir

Tesmer ne derki bu bekleyişe hala gelmemiş mi sonuçlar ellerine..... :o

carihesap ' Alıntı:
ordeal28 ' Alıntı:

:D

sahurda davulculara vermişler duyuru görevini mahalle davulcusu kapıyı çalacak geçilen ders başına bahşiş alacak

dum dum dum dum mahallemüzden mülayim boynubükük smmm olmuştuuurr dum dum dum dum :D

NOT: mülayim boynubükük adını üzerinize alınmayın smmm adaylarına ben dahil verdiğim genel isimdir

Evet günün esprisi işte ;D Bende aranan var mı demek için girmiştim siteye :)

bugün aranma olabilir açıklanma olmaz bence.bugün açıklansaydı dün ararlardı

ruhsat ücreti ne kadar bilen var mı?

arkadaşlar kazananları önceden arayıp haber veriyorlar dimi???