Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hayır ama düşün bir kere.bizim sınav için adamlar tatile gitmeyecek mi.eylül ilk haftası açıklanır gibi geliyor.ama keske bu hafta açıklansa...kaldığım dersi ben biliyorum.ama sınav sonucunu görmeden çalışmak gelmiyor içimden. :D :D

Açıkcası bende imkan vermiyorum bu hafta için,ama sebebi tatil filan değil de,bir daha ki sınav döneminin geç olmasından dolayı.Bu arada bu hafta açıklanacak diyen oda kim merak ettim doğrusu.Şu ana kadar hiç bir oda kesin konuşmamış !!!!

ARKADAŞLAR TESMERİ ARADIM SINAV SONUÇLARININ BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE AÇIKLANABİLENECEĞİNİ SÖYLEDİLER AMA KESİN OLMADIĞINIDA SÖYLEDİLER.

tekirdağ odasını şimdi tekrar aradım.sordum. bu hafta diye bir şey duydum doğrumu diye.tesmer den bir şey gelmedi dıyorlar.ama diğer konustuğunu soyleyen arkadaşlarım bu hafta içi açıklanır diyorlar.açıkçası neye inanacağımı şaşırdım artık.eğer yanlış yönlendirme yaptıysam özür dilerim.

arkadaşlar tesmeri şimdi aradım.bize gelen bir şey yok diyorlar.bilgilerinize.

475 53 00 BEN BU NUMARAYI ARADIM. VE BANA SÖYLENEN BUYDU VE HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMADAN YAZDIM

benim hiç mi hiç ders çalışma mecalim kalmadı bir vergiden koruyorum yoksa artık bu stresi çekmeyecem inş. sınav açıklanmayana kadarda ders çalışmak imkansız gözüküyor

şafak cuma olur buyuk bir ihtimalle

Bu hafta açıklanacak bence TESMER buna göre programını yapmıştır diye düşünüyorum.

gerçekten heyecanlanmaya başladım. bu hafta içimi açıklanacakmış.

vallah arkadaşlar ankara ve istanbul odaları dışında diğer odalar işe yaramıyor. geçmiş dönemlerde sınavlar açıklanmış millet sonuçları bir çoık yerde öğrenmişti bizim odaların hiç bir şeyden haberi yoktu... malesef birde sınav sonuçları batı illerinde belli olurken içanadolu. karadeniz ve doğu ve güneydoğu illerinde bir iki gün sonra belli oluyor malesef gerçek bu......

haklı olabilirsin ama ben malatya odasına sormuştum.ankara ve istanbul odaları kazananları arıyor siz neden aramıyorsunuz diye onlarda bize sonuçlar gelmediği için haber veremiyoruz demişlerdi.

arkadaşlar şunu gerçekten merak ediyorum acaba komisyondan alo maliye sitesini takip edip bu yorumları okuyan varmıdır.

tülayy ' Alıntı:
arkadaşlar şunu gerçekten merak ediyorum acaba komisyondan alo maliye sitesini takip edip bu yorumları okuyan varmıdır.

Adamların işi başından aşkın,yoğunluktan maillerini okuyamıyorlardır.Haa şayet okuyorlarsa da burdan selamlarımı yollar ellerinden öperim ;D ;D ;D

Oooo muhabbetlere bak :) Belli artık herkes dört gözle bekliyor. ama nedense ben korkmaya başladım kötü sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum.
Umarım hakettiğimiz notları alırız.

ne yazıkki korkunun ecele faydası yok.acıyorum şu durumumuza kurbanlık koyunlar gibi başımıza ne geleceğini bilmeden masumca bekliyoruz. :)

tülayy ' Alıntı:
ne yazıkki korkunun ecele faydası yok.acıyorum şu durumumuza kurbanlık koyunlar gibi başımıza ne geleceğini bilmeden masumca bekliyoruz. :)

;D