Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ARKADŞLAR EN ERKEN AÇIKLANACAĞI TARİH 28 AĞUSTOS EN GEÇ AÇIKLANACAĞI TARİH İSE 4 EYLÜL BU TARİHLER ARASINDA AÇIKLANACAK KESİNLİKLE EMİNİM

Aynen katılıyorum

katılmıyorum. bu kadar erken ne bu. komisyon bi kere erken açıkladı diye hemen atlamayın :):)))

illaki askerlik yapmaya gerek.şimdide sınav sonucu beklerken askerlik yapıyoruz.ne zaman açıklanacak diye.bencede en geç 4 eylül

kafam beynim almıyor artık açıklanacağı tarih bari belli olsa da ramazan zamazan iyice gerilmesek:)

arkadaşlar bende ayın 28'i veya 29'u diyorum.beklemek gerçekten zor.inşallah şans bizden yana olur ve geçeriz.

bence çok abartıyorsunuz açıklanma olayını.ne olacak yani açıklansa bu kadar beklemişsin velev ki 2 ay sonra açıklansın nolur yani

bende senin gibi SGK'ya memur olarak atansam,senin gibi düşünürdüm heralde :D, başka hedefimiz olmadığı için izin verirsen abartalım ;)

yeterlilik ' Alıntı:
bende senin gibi SGK'ya memur olarak atansam,senin gibi düşünürdüm heralde :D, başka hedefimiz olmadığı için izin verirsen abartalım ;)
sana katılıyorum...

657 olmak böyle bi şey olsa gerek ;-)

yeterlilik ' Alıntı:
+1

haklılık payınız var galiba arkadaşlar .affınıza sığınıyorum

Değerli arkadşlarım hepinize mrb lar şu ana kadar göstermiş olduğnuz sabır,sebat ve metanetten dolayı hepinizi kutluyorum. ben de eskiden beri 28 ağustosta açıklanır diye düşünüyorum ancak aranızı bulmak için 30 ağustos zafer bayramında bizde inş. zaferimizi ilan ederiz... yanı zafer üstünde zafer kazanacağız inş........

30 Ağustos Pazar'a denk geliyor. Sınavlar internette genelde Cuma günleri açıklanıyor. Bunu dikkate almak gerek.

Arkadaşlar içinizde sınav sonuçları hakkında tesmerden bilgi alanlar varsa bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz

arkadaşlar 4 eylül'den önce beklemeyin. sonrasında her an açıklanabilir. ben şahsen 11 eylül'de açıklanacağını düşünüyorum.

ben odadan öğrendiğim kadarıyla bu hafta içinde açıklayacaklarını söylediler ne kadar doğrudur bilemem...(24-28.08.2009 arası)

o zaman cuma günü açıklanır.ama hangi oda söyledi.

ama cuma günü 54 gün oluyor.erken açıklamzlar bu kadar.okuyan tatile gidecek,sıcak vs.....