Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
ernesto guevara ' Alıntı:
walla önümüzdeki hafta açıklanmazsa tesmerin sitesini ve telefonlarını ablukaya alalım derim baskı yapalım..
derimm... avrupada bir çok sivil toplum kuruluşu internet üzerinden örgütlenip seslerini duyurabiliyolar..
biz neden yapmayalım ???
haftaya herkez saldırı moduna girsin lutfen 8)
hedefler:
1)
[email protected]
2)
http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 mesaj linki

3) 444 60 60 | (312) 475 53 00 >>>>>>>>> pazartesinden itibaren herkez hergun birkez ararsa bu 10 numara olur

belki işe yarar

nasıl fikir ?
D nasıl fikir ?
bu mesaj kibar feyzodaki sahneyi düşündürdü
marabalar tarladalar ağaya karşı feyzo onları örgütler
toplanın gardaşlar çugurovada pamugun dönümine 100 lira veriyler der köylüyü ayaklandırır
ağa havuzda sesleri duyar köylü köyü terkediyordur
lov marabalar benim habarım olmadan dügünemi cengemi gidirler der
sonunda feyzo ağayı vurur
gırgır olsun diye paylaşayım dedim yanlış anlaşılmasın
bu arada düşüncem şudur geçmiş sınavın açıklandığından haberim olmamıştı ondan önceki sınavda günde 50 kere tesmerin sayfasına giriyordum 20 gün boyunca açıklanır umuduyla
bu dönem geç açıklanacağını düşünüyorum çünkü bir sonraki sınav tarihine uzun zaman kalıyor
benim sınavdan sonraki düşüncem eylül 20 30 arası açıklarlar düşüncesi idi çünkü son sınav hariç 60 günü çok aşıyor açıklanma süreleri hala böyle olacağını düşünüyorum bence erken açıklanacağı konusunda çok ümitlenmemek lazım koverin gitsin haftada bir bakın stres stres nere kadar
umarım sonuçlar güzel olur stajını başlatmış hiçkimse ruhsatsız kalmaz İNŞALLAH