Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Sonuçlar açıklanmasına açıklanacakta ben sonuçlara nasıl bakıcam onu bilmiyorum sakinleştirici falan alsam diyicem oruç oruç olmaz ki???

Benim heyecanlanacağım an,ilk arananın foruma ''Ben arandım bitti '' sözü,geçen dönem bile ben girmediğim halde manyak heyecan yapmıştım ;D Birde aranacak pozisyonda olanları hiç düşünemiyorum.Bu dönem rahatım,kesin aranmam ama bir daha ki dönem sabahlarız inşallah burda ;D

Telefonum bozuldu. olurya belki ararlar diye emanet telefon kullanıyorum ;D

Bu nasıl stres can dayanmıyor vallahi bari açıklanacağı gün ve saat belli olsa hergün heyacan yapmasak

stajyer2007 ' Alıntı:
Bu nasıl stres can dayanmıyor vallahi bari açıklanacağı gün ve saat belli olsa hergün heyacan yapmasak

aynen öyle. haftaya stres tavan yapıcak :)))

haftaya açıklanmaz bence :( eylül ayını görürüz diyorum.İnşallah sizin dediğiniz gibi olur ancak diğer döneme çok var.Bunu kullanabilirler mi ?

walla önümüzdeki hafta açıklanmazsa tesmerin sitesini ve telefonlarını ablukaya alalım derim baskı yapalım..
derimm... avrupada bir çok sivil toplum kuruluşu internet üzerinden örgütlenip seslerini duyurabiliyolar..
biz neden yapmayalım ???
haftaya herkez saldırı moduna girsin lutfen 8)

hedefler:

1) [email protected]
2) http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 mesaj linki :D
3) 444 60 60 | (312) 475 53 00 >>>>>>>>> pazartesinden itibaren herkez hergun birkez ararsa bu 10 numara olur :P
belki işe yarar :D:D:D nasıl fikir ?

ernesto guevara ' Alıntı:
walla önümüzdeki hafta açıklanmazsa tesmerin sitesini ve telefonlarını ablukaya alalım derim baskı yapalım..
derimm... avrupada bir çok sivil toplum kuruluşu internet üzerinden örgütlenip seslerini duyurabiliyolar..
biz neden yapmayalım ???
haftaya herkez saldırı moduna girsin lutfen 8)

hedefler:

1) [email protected]
2) http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 mesaj linki :D
3) 444 60 60 | (312) 475 53 00 >>>>>>>>> pazartesinden itibaren herkez hergun birkez ararsa bu 10 numara olur :P
belki işe yarar :D:D:D nasıl fikir ?
D nasıl fikir ?

bu mesaj kibar feyzodaki sahneyi düşündürdü

marabalar tarladalar ağaya karşı feyzo onları örgütler

toplanın gardaşlar çugurovada pamugun dönümine 100 lira veriyler der köylüyü ayaklandırır

ağa havuzda sesleri duyar köylü köyü terkediyordur

lov marabalar benim habarım olmadan dügünemi cengemi gidirler der

sonunda feyzo ağayı vurur

gırgır olsun diye paylaşayım dedim yanlış anlaşılmasın

bu arada düşüncem şudur geçmiş sınavın açıklandığından haberim olmamıştı ondan önceki sınavda günde 50 kere tesmerin sayfasına giriyordum 20 gün boyunca açıklanır umuduyla

bu dönem geç açıklanacağını düşünüyorum çünkü bir sonraki sınav tarihine uzun zaman kalıyor

benim sınavdan sonraki düşüncem eylül 20 30 arası açıklarlar düşüncesi idi çünkü son sınav hariç 60 günü çok aşıyor açıklanma süreleri hala böyle olacağını düşünüyorum bence erken açıklanacağı konusunda çok ümitlenmemek lazım koverin gitsin haftada bir bakın stres stres nere kadar

umarım sonuçlar güzel olur stajını başlatmış hiçkimse ruhsatsız kalmaz İNŞALLAH

arkadaşlar tesmeri arayan oldumu ben 20.08.2009 tarihi itibariyle türmobdan bilgi edinmek için başvurdum mail gelir gelmez sizi bilgilendireceğim

O maile cevap geldiğinde sınav sonuçları açıklanmış olur :)

10 dk aralıklarla siteye giriyorum. Stajyer sorunlarında yeni mesaj gördüğümde ya açıklandıysa ne yaparım diye stres yapıyorum.

Açıklansa bi dert açıklanmasa bi dert ya off:(

Herşey bi kenera işi de astım artık sadece sınavlar aklımda, kimseye de çıktırmıyorum amann nolcak diyorum ama :( Olmuyor işte...

bence bugun acıklanmayacak suprız bekleyen arkadaslara duyrulur aransa bu saate kadar aranan arkadaslar olurdu

Bugün zorrr

Arkadaşlar, bende bugün açıklanır diye bekliyordum ama kimse aranmadığına göre artık gelecek haftalara bakıcaz.>:(

selcuk57 ' Alıntı:
Arkadaşlar, bende bugün açıklanır diye bekliyordum ama kimse aranmadığına göre artık gelecek haftalara bakıcaz.>:(
yok artık daha 47 gün oldu. en erken ihtimal haftaya cuma