Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ARKADAŞLAR TESMERİ ARADIM ANCAK NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI KONUSUNDA BİR BİLGİ YOK KOMİSYONDAN GELEN SONUÇLARIN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER.

KOMİSYONDAN ELLERİNE BİR SONUÇ ULAŞMADIĞINI SÖYLEDİLER.

arkadşlar kızabilirsiniz ama bu dönem erken açıklama beklemeyin bence; sebep 1. bu dönem tatil zamanına denk geliyor 2. aralık sınavına uzun bir süre var komisyonun üzerinde zaman baskısı yok
ben kanuni süresinde yada bir kaç gün önce yada sonra açıklanacağını düşünüyorum.
saygılar.

Kanuni süre 60 gün değil mi? Ne kaldı ki zaten? Biraz da erken açıklansa tamamdır :)

Belgeyi alınca çerçeveletir duvara asarız artık. Bu piyasa da işler çok zor......

Zaten iş yapanlarda çerçeveletip duvara asmıyor mu?? :)

bizimkini 80 günde açıklamışlardı

ne çekmiştik

inşallah artık öyle bişey olmaz, 60 günde açıklarlar

benim sözellerden kalacağım kesin :S

sözeli iyi olan arkadaşlar, nasıl hazırlanmak gerek bu derslere kolayı var mıdır?

beyaz ' Alıntı:
benim sözellerden kalacağım kesin :S

sözeli iyi olan arkadaşlar, nasıl hazırlanmak gerek bu derslere kolayı var mıdır?

Valla okul hayatım boyunca sözelim iyiydi ezberim süperdi ben buna güvendim ama sınav çıkışı en iyi sayısal derslerim geçmişti :) Demek ki sözellere çalışmak daha zor.

Tek çare okumak okumak okumak... Ama son bir ay eve kapanıp günde 9 saat ders çalışarak değil hergün 1 saat düzenli sözel dersi okuyunca inanın ezbere gerek kalmıyor. Hafızanıza daha doğrusu uzun hafızaya:) kazınıyor o bilgi. aralık dönemine böyle hazırlanacağım kısmetse :) Açıklanırsa tabi..

devamlı okumak lazım bana göre sözelde canın sıkıldı mı arada git bak bi oku. aklına gelmez gibi olur belki ama sınavda gelir kıyısından köşesinden :) Benim de genel hukuk kesin kaldı napıcam diye düşünüp duruyorum:)

carihesap....

arkadaşım kibar feyzoya benzetmekle biraz ayıp etmişsin....
sen ne yaptın allah aşkına ya..
bu sınav eylülünün 20-30 gibi açıklanırsa...ağayı değil ama senin vurabilirim haberin olsun >:(

Rahat olun cuma gününden önce açıklanması çok zor ihtimal o nedenle 28/08/2009 tarihinden önce açıklanmasını beklemeyin bence

stajyer2007 ' Alıntı:
Rahat olun cuma gününden önce açıklanması çok zor ihtimal o nedenle 28/08/2009 tarihinden önce açıklanmasını beklemeyin bence

+1

Adamlar Mart döneminde kendilerini aştılar,bundan erkenini beklemek bencede boş olur.28 en erken tarih.Eylül ayına sarkar bence.

ernesto guevara ' Alıntı:
carihesap....

arkadaşım kibar feyzoya benzetmekle biraz ayıp etmişsin....
sen ne yaptın allah aşkına ya..
bu sınav eylülünün 20-30 gibi açıklanırsa...ağayı değil ama senin vurabilirim haberin olsun >:(

üzülürüm ya yanlış anlamayın sizi benzetmedim aklıma geldi sadece yanlış anlamayın :)

bu arada ben hala ısrarlıyım eylul 20 den once açıklanmaz geçen dönem haricinde son yıllarda 75 80 günden önce sınavlar açıklanmadı eylül 20 de 75 gün yapıyor bir sonraki sınav tarihide aralıkta

şimdiden stress yapmayalım ben kendimi eylülün ortalarına doğru kurdum o tarihlerden önce stres gereksiz :)

şimdedien açıklandı açıklanmadı moduna girersek daha 1 ay bu stresi çekmek zorunda kalabiliriz bence herkes kendini eylül ortalarına kursun o tarihlerde ne zaman açıklanacak stresine girmeye başlamak en iyisi

Kurslar bugün başladı aralık dönemi için. Bizse daha hangi dersten kaldığımızı bilmiyoruz:(
Gerçi bir daha kursa gitmem artık. Sanırım geçen dönem bu iş için son kurstu :) Nihayet bitti..