Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tülayy ' Alıntı:
ne yazıkki korkunun ecele faydası yok.acıyorum şu durumumuza kurbanlık koyunlar gibi başımıza ne geleceğini bilmeden masumca bekliyoruz. :)

Komisyon bey amca,size gönderme yapıyor ;D ;D

geçtiğimiz hafta şafağı tutturamamıştım
bari bu hafta tutursam
şafak 4

Tesmeri bende aradım şimdi.Bize henüz bilgi gelmedi bizde bekliyoruz dedi.Dedim bu hafta gelir mi o bilgi ? hiç bilmiyorum beklemekteyiz dedi.birde perşembe günü ararım tamamdır.

evet arkadaşlar yıldırın şu tesmeride bi an önce açıklasınlar ne buya ömür gidiyor. :)

11 eylülde açıklanıcaktı ama nedense içimden bi ses bu hafta bu iş hallolacak gibime geliyo:) şekilden şekile girmeye başladım heralde:):):)

komisyon üyelerinin böyle bir sitenin içinde böyle (kurbanlık koyunlar:) ) bir sürü sınavzedenin olduğundan bile haberi yoktur:) Başka işi gücü yokmu onların ya :)

Oldu ya şaşırdılar siteleri gezerken bu ugrayıverdilerse sehven dahi olsa:) yukardan inzibat gibi başımda bekliyorsa saygılarımı arz ediyorum mecburen:)

eylül 20 :)

ama keşke dediğiniz gibi bu hafta açıklansa hiç sanmıyorum

arkadaşlar bu baskılar devam ederse ve komisyon üyeleri de steyi takip etseler bu hafta açıklır. bir de tulay hanım sınav sonuçları bizim illere kagroyla gönderiliyor bir az daha geriye gitseler güvercin yada dumanla da bildirebilecekler neye

yine de yaşasın bu hafta diyorum

evet açıklansında farketmez artık telefon kargo hayırlısı artık.inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu forumda olmasa bu sıkıntılı günler hiç geçmez.

Kesin açıklanacak bu hafta içime doğuyor kesin....

İnşallah güzel notlar gelir,beklediğimize değer.Yoksa Aralık'a kadar yine ders çalışmak o kadar zor geliyor ki,Sözellerden geçsek bile süper olacak.

sözelleri geçsem diyorum bir de sayısalları geçsem başka bişey istemiyorum. gerisi kalsın. :):)

Bende arayacaktım ama vazgeçtim. Maaşallah herkes sıraya aramış ;D
Bu kadar strese gelemezler kesin açıklanır bu hafta olmadı haftaya:)

kerem81 ' Alıntı:
Bende arayacaktım ama vazgeçtim. Maaşallah herkes sıraya aramış ;D
Bu kadar strese gelemezler kesin açıklanır bu hafta olmadı haftaya:)

bu saatten sonra haftaya açıklanacaksa boşuna açıklanmasın istemiyorum artık:)

bi yandan beyan gönderiyorum bi yandan siteye göz ucuyla bakıyorum arada bi siteye giremeyince ''abooowww açıklanmış heralde'' diye heyecanlanıyorum meğerse adsl'nin de başına güneşle birlikte ramazan çarpmış:) ondan girmiyo bazen sitelere:)

mrb arkadaşlar bu sınavın yasal olarak açıklanma süresi 60 gün değil mi? eğer bu süre doğruysa bu hafat sonuna kadar açıklarlar inşalah hep beraber geçeriz kurtuluruz artık sınav derdinden

şöyle bir düşününce.en erken 1 hafta içinde en geç 3 hafta içinde açıklansa.kaldıklarımızı öğrensek.yine ders çalışsak.4-5 aralıkta yine girsek hadi orda verdik hepsini.2 ayda onu bekle.neyse geçtik diyelim.kalktık ruhsatı almaya aşağı yukarı 4.000 tl yi bulan masraf.onuda yaptık.kafaya koyduk büro açtık.müşteri gelecek mi?vazgeçtik iyi şirketlere yöneldik.kriz var.(bu arada smmm olduk.kendimizi her yönden geliştiriyoruz.unutmadan soylıyelım).müşteri ve patronlar sen ne kadar smmm oldum yetiştim desende sana "masebeci" diye seslenırler.allahım sen bıze yardım et.umarı tüm meslektaşların şansı açık olur.

Tabiki, katılıyorum bu ruhsatı aldıktan sonra tam anlamıyla mali müşavir olduk dersek yanılırız, kendimiz geliştirecez her konuda araştıracaz karıştıracaz bişeyler yapacaz, artık bizim mesleğimiz severek yapacaz meslegimizde en üst seviyeye gelmek zorundayız bilgili olmak zorundayız bu sadece bizim meslekle ilgili değil bu her meslekte de geçelidir. Son olarak geçen sene temmuz da yapılan sınav kaç günde açıklandı bilen var mı?