Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benden pes ilkokul ortaokul lise myo açıköğretim bitti dedim askerdede kitaplar dersler üstüne staja başlama iş yoğunluğunun üstüne bi de yeterlilik offffffffff
uzun bi süre kitap görmek istemiyorum ya da okula gitmek
arkadaşlar ruhsat ücretini çok büyütmemek lazım ben büro açtıktan sonraki zorluğu anlatmak istedim aslında
bugun mahalle içinde 15 20 m2 bakkal bile açmaya kalksak min. 10.000 sermaye olması lazım 2500 TL ruhsatı iş sermayesi olarak düşünmek lazım iş yapacağız sonuçta o birşey değil bir şekilde 6 ay maaşlı çalışıp başlangıç sermayesi yapılabilir sonraki süreç daha zor
arkadaşlar tekirdağ odasıyla görüştüğümde, tesmerden aldıkları duyuma göre bir iki günde açıklanacağını söylediler. 0282 293 14 77 numaralı telefondan bunu doğrulayabilirsiniz. kim bilir akıllarına eser sahur vakti nete vermeye başlarlar belki
İstanbul odasını aradım,Yasal süresinin 60 gün olduğu ancak daha geç açıklana bileceğini söyledi.
Ama bu istanbul her dönem böyle.Hiç dediğinin tuttuğunu görmedim
Dediğim gibi bu hafta sonuna kadar açıklamazlarsa, sonraki sınavın Aralık ayına kaymasından dolayı 60 günlük yasal süreyi 10-15 gün kadar geçebileceklerini düşünüyorum. En iyimser tahmin 11 Eylül