Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Umarım yarın açıklanır. Tek dersim kaldı, heyecan dorukta yani

Aynı heyecanı paylaşıyorum tek dersim kaldı üstelik vermezsen Aralık son hakkım. Denetim kabusum olma lütfen :(

gülse ' Alıntı:
Aynı heyanı paylaşıyorum tek dersim kaldı üstelik vermezsen Aralık son hakkım. Denetim kabusum olma lütfen :(

Vermişsindir bu dönem merak etme,Şimdiden Tebrikler ;)

inşallah yeterlilik zaman yaklaştıkça daha çok korkmaya başladım ama umarım dediğin gibi olur ::)

İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Vergiden girdim sınav çok zordu ya, geçermiyim geçemezmiyim yorum bile yapamıyorum. ???

benimde denetimden son hakkımdı ölüp gideceğim ramazan günü heyecandan

DENETİMDE SORULAR GÜZELDİ AMA

SON SORU MESELA RAPORLAMA STANDARTLARI

ÜÇÜNCÜ SORU DENETİM SÖZLEŞMESİNDE BULUNMASI GEREKENLER

İKİ KASA HESABININ DENETİMİ

UMARIM GEÇERİZZZZZZZ

mart sınavları sonuçlarında cuma aranmıştı arkadaşlar c.tesi sabahı da internetten sonuçlara bakmıştık benim için tam bir hayal kırıklığı idi inşallah bu sefer öyle olmaz

nurdal ' Alıntı:
benimde denetimden son hakkımdı ölüp gideceğim ramazan günü heyecandan

hayırlısı olsun, umarım geçersin nurdal, sınava hazırlanma süreci çok zor, tekrar tekrar aynı derse çalışmak sinir bozucu bir durum olur.

biraz açar mısın ? iyi mi bekliyordunda kötü geldi nurdal ? ve hangi dersleri iyi bekliyordunda kötü geldi,aynı şekilde kötü bekleyip iyi gelen var mıydı ? Kusura bakma reha muhtar gibi soru sordum ama İlk girenler için önemli ;)

inşallah hepimizin beklediği sonuçlar gelir. büyük bir heyecanla maliyet muhasebesi sonucunu bekliyorum.

denetin, denetim, denetim, denetim sözel derslerle aram pek iyi olmasada seni çalşırken çokta sıkılmadım ama bu seninle yine uzun saatler geçirmemi gerektirmiyor değil mi
acaba temmuzda sana elveda diyebildim mi yaaa :(
açıklansa şu sonuçlarda artık ::)

İnşallah hep beraber geçeriz allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın denetim dersi bence en gıcık ders bu dersler arasında bende 4 dersten girdim inşallah bu dört dersi veririm hep beraber bu mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine geçeriz inşallah temennim bu :)

yeterlilik ' Alıntı:
calculator ' Alıntı:
inşallah hepimizin beklediği sonuçlar gelir. büyük bir heyecanla maliyet muhasebesi sonucunu bekliyorum.

Ben kesin kaldım inşallah sen geçersin.

inşallah geçerim ikinci soruyu formul kurmadan çözdüm birinci soru kısmen doğru. gönül rahatlığıyla geçerim diyemedim kaç aydır bu stres benimle beraber hayırlısıyla açıklansa da öğrensek.

Hadi artık ya.. Açıklayın şu sonuçları. Tatile çıkıcam, sınav sonucumu öğrenmeden tatildende tat alamıycam ::)

ilk girişimde 5 dersten geçmiştim vergi ve denetim kaldı 2 girişimde vergiden de geçtim ama denetim de takıldık kaldık mart döneminde 2 sorum doğruydu sadece vuk ilgili maddesini yazmadığım için 13 puan kırıldı 37 kaldım 50 yetiyor zaten temmuzdaki sınav iyiydi 4 soruyuda yaptım ama bunların sağı solu belli olmuyor çok korkuyorum o yüzden

nurdal ' Alıntı:
ilk girişimde 5 dersten geçmiştim vergi ve denetim kaldı 2 girişimde vergiden de geçtim ama denetim de takıldık kaldık mart döneminde 2 sorum doğruydu sadece vuk ilgili maddesini yazmadığım için 13 puan kırıldı 37 kaldım 50 yetiyor zaten temmuzdaki sınav iyiydi 4 soruyuda yaptım ama bunların sağı solu belli olmuyor çok korkuyorum o yüzden

bencede yani özellikle denetim için puanlama konusunda daha cimriler diye düşünüyorum. onun içindir ki düşündükçe miğdeme kıramp giriyor en iyisi düşünmemek galiba