Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Stres herkesde hat safhada anlaşılan.Herkesler burada.Ben de sürekli bir tesmer sitesine bir buraya bakıyorum.Orası pek kaale almıyor bi değişiklik yok ama burası harıl harıl işliyor.Yazılanları takip edemiyorum artık.Umarım hepimiz için iyi haberler gelir.Benim ilk girişimdi o yüzden sonuçlar nasıl gelir sistemleri nelerdir anlayacağım.Umarım duvara toslamam zira çok da çalışdım desem yalan olur.Sadece işten son bir hafta izin alıp onun da yine 2 günü işe gitmek zorunda kalarak çalıştım.Yani en kötü durum da olan benim.İş tecrübelerimle cevaplar verdim.Ne kadar etkili görücez bakalım.

Bende sınava denetim ve maliyet derslerinden girdim. Maliyetten cevaplarımın hepsi doğru yüksek bir not bekliyorum. Ancak denetim uykularımı kaçırıyor. Bana göre en zor ders denetim. Mart döneminde iyi geçmişti ancak 30 almıştım.Bu dönem kaç alırım bilemiyorum.

Uykularımı kaçırdın denetimmmmmm.
Uykularımı kaçırdın denetimmmmmm.

inşaallah herkesin gönlüne göre gelir sonuçlar
beklemek ayrı dert
tekrar çalışmak apayrı dert

Bende mart sınavına 7/6 yaptım tek hukuktan kaldım. sınav sonucunun 61 in altında olmaması gerek yoksa ortalamayı tutturamayıp yükseltme sınavlarına gireceğim tekrar ders çalışmak istemiyorum .

Meğer denetimden ne kadar çeken varmış benim gibi bende kalırsam denetimden kalırım çok korkuyorum..

Arkadaşlar vergide ve hukukta nasıl notları kıtmı?? Denetimde gerçekten kıt.

İlk defa bugün denetim için,düşük not verildiğini duydum.Daha önceki arkadaşlar,tam aksine vergi ve denetim için bol not verdiklerini söylemişlerdi.Denetimden geçtim diyordum şimdi ondanda korkuyorum.

Tesmer kanser ettin bizi ya açıkla ya ne zaman açıklayacağını açıkla
ama açıkla

Bizi sana mahkum eden kader utansın

yeterlilik ' Alıntı:
İlk defa bugün denetim için,düşük not verildiğini duydum.Daha önceki arkadaşlar,tam aksine vergi ve denetim için bol not verdiklerini söylemişlerdi.Denetimden geçtim diyordum şimdi ondanda korkuyorum.
Bunca zamandır denetimden notlar bol deniliyordu ne oldu şimdi

Ya aslında bazen kıt gibi notlar bazen bol gibi.Bu konuda kesin bişiy yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar..

umuyorum bizim için güzel sürprizler olur..herkes çok emek verdi çok strese girdi..görün halimizi duyun sesimizi.....

ya bize ruhsatı alacak notları versinleer yeter başka bişey istemez bu mübarek ay çok dua ederiz onlara :)

Bi çok arkadaşım vergide notların kıt olmadığını söylüyor. Bende vergi sonucumu bekliyorum. Umarım arkadaşlarımın dediği gibi olur.

Denetim kolaydı bu sefer
ama yinede kaç puan alıcaz hiç bilmiyoz sonuçta

İlk bakışta 70 puan diyodum

sonradan 50 olsun benim olsun diyorum artık bütün derslere

maliyet 90 dan az olamaz ama

Baya aranacak kişiler var o zaman aramızda :D bu da güzel,hiç olmazsa ilk aranan yazar.

İnşllah hepimizi ararlar biraz zahmetli ve maliyetli olacak odaya ama aldıkları paralara saysınlar :)

Beni aramazlar diye düşünüyorum
Arasalar bile telefonda olurum cevap veremem

Maksat intikam kimse telefonlarına bakmasın. Onlarda sürekli arayacam diye uğraşsın

Ne dersiniz

Mesaj atar staj başlatma sınavını kazandığımızda mesaj attı akşam

Murat ÖNDER ' Alıntı:
Beni aramazlar diye düşünüyorum
Arasalar bile telefonda olurum cevap veremem

Maksat intikam kimse telefonlarına bakmasın. Onlarda sürekli arayacam diye uğraşsın

Ne dersiniz

;D ;D ;D onlarında çok umrunda olur