Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Eğer geç açıklanacaksa bu konuya girmemek lazım arkadaşlar. malum bir haftada çileden çıktık. Sakin olup beklemeli. Stres yok panik yok. Açıklanacakta ne olacak :)

yeterlilik ' Alıntı:
İstanbul odasını aradım,Yasal süresinin 60 gün olduğu ancak daha geç açıklana bileceğini söyledi.
Ama bu istanbul her dönem böyle.Hiç dediğinin tuttuğunu görmedim :D

büyük odanın büyük derdi olur işi gücü bitti de sınav sonuçlarıyla mı ugraşıcak:) açıklanınca haber eder ordan sekreterin biri :)

Eğer Cuma günü ise büyük gün,perşembe günü aramalar olur,yok perşembe büyük gün ise yarın aramalar olur,yok yok bu hafta büyük gün değilse Eylül ayı bize zindan olur ;D ;D ;D

yeterlilik ' Alıntı:
Eğer Cuma günü ise büyük gün,perşembe günü aramalar olur,yok perşembe büyük gün ise yarın aramalar olur,yok yok bu hafta büyük gün değilse Eylül ayı bize zindan olur ;D ;D ;D
:):):)
şu tesmer adamı stand up cı bile yapıyor ama di mi...

büyük bir ihtimalle perşembe günü öğleye doğru bir kaç arkadşımız ben arandım diyecek, bir kaçı tabi hava atmak için ben 7/7 yaptım diyecekler ve cuma günü de artık internet üzerinden herkes öğrenecek ............ ama umuarım kalan olmazzzz hele benim gibi tek tersten kalan olmaz

@rk ' Alıntı:
büyük bir ihtimalle perşembe günü öğleye doğru bir kaç arkadşımız ben arandım diyecek, bir kaçı tabi hava atmak için ben 7/7 yaptım diyecekler ve cuma günü de artık internet üzerinden herkes öğrenecek ............ ama umuarım kalan olmazzzz hele benim gibi tek tersten kalan olmaz

herhangi bir yerden duyum aldınız mı ne zman açıklanacağına ilişkin

DENİZ UZUN ' Alıntı:
@rk ' Alıntı:

hepimizde nasıl stres olmuş

biri çıkıpta yalandan beni aradılar dese linç edecek millet :D

carihesap ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:
@rk ' Alıntı:

hepimizde nasıl stres olmuş

biri çıkıpta yalandan beni aradılar dese linç edecek millet :D

evet gecen hafta cuma msn i bir açtım ''sınav sonuçları açıklanmış'' diye bir yazı :D bende o heyecanla olmayacak insanlara haber verdim sonrada benim uydurmam olarak kaldı :D

Ne zaman belli olacak tarih yok
Belli oldu mu olmadı mı bilen yok
bizde stres had safha
yeter tesmer senin kadar dağınık sistem sivasspor da yok :D

Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla gecen dönemlerde gece acıklamıslardı sınav sonuclarını doğru mu hatırlıorum :D
Bu arada tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr 2 dersten kaldınız die aramazlar mı acep :D

Ya arkadaşlar sabah işe gelip ilk işim buraya girmek. Zahmet oluyor bana. Bi zahmet aranan olursa beni cepten bi çaldırsın yaa ;D

valla beni aramaslar da olur ben ararım onları hiç dert değil.

siz aramıyosunuz
en azından
biz arayınca tenezzülen cevap verinya
nası bi kurumsun sen tesmer
hadi ama lütfen bi ses verrrr

Tesmeri aradığımızda yasal süre 2 ay diye açıklama yapıyor. Bunu bizde biliyoruz zaten. Belli bir tarih söyleyemiyorlar ya

Selam Arkadaşlar, Bizim verdiğimiz gönülden! bağışlarımızla ayakta duran, tam bir kamu kurumu gibi davranan tesmere ve onun memur mantığında çalışan tüm çalışanlarına en derin sevgi ve sayılarımla..

bugün değilde,yarını merak ediyoruz.Yarın aranan oldu oldu.Yoksa Eylül ayının kaçında olur işte o tam bir muamma.

Sınavın Aralık ayında olması açıklanma süresini uzatırmı acaba? Normalde sınavın kasımda olması gerekmiyor muydu?

tezcanzbt ' Alıntı:
Sınavın Aralık ayında olması açıklanma süresini uzatırmı acaba? Normalde sınavın kasımda olması gerekmiyor muydu?

Evet benimde korkum bu. umarım şu ramazan geçsin demezler.