yeterlilik ' Alıntı:İstanbul odasını aradım,Yasal süresinin 60 gün olduğu ancak daha geç açıklana bileceğini söyledi.
Ama bu istanbul her dönem böyle.Hiç dediğinin tuttuğunu görmedim![]()
yeterlilik ' Alıntı:Eğer Cuma günü ise büyük gün,perşembe günü aramalar olur,yok perşembe büyük gün ise yarın aramalar olur,yok yok bu hafta büyük gün değilse Eylül ayı bize zindan olur ;D ;D ;D
@rk ' Alıntı:büyük bir ihtimalle perşembe günü öğleye doğru bir kaç arkadşımız ben arandım diyecek, bir kaçı tabi hava atmak için ben 7/7 yaptım diyecekler ve cuma günü de artık internet üzerinden herkes öğrenecek ............ ama umuarım kalan olmazzzz hele benim gibi tek tersten kalan olmaz
DENİZ UZUN ' Alıntı:@rk ' Alıntı:büyük bir ihtimalle perşembe günü öğleye doğru bir kaç arkadşımız ben arandım diyecek, bir kaçı tabi hava atmak için ben 7/7 yaptım diyecekler ve cuma günü de artık internet üzerinden herkes öğrenecek ............ ama umuarım kalan olmazzzz hele benim gibi tek tersten kalan olmaz
herhangi bir yerden duyum aldınız mı ne zman açıklanacağına ilişkin
carihesap ' Alıntı:DENİZ UZUN ' Alıntı:@rk ' Alıntı:büyük bir ihtimalle perşembe günü öğleye doğru bir kaç arkadşımız ben arandım diyecek, bir kaçı tabi hava atmak için ben 7/7 yaptım diyecekler ve cuma günü de artık internet üzerinden herkes öğrenecek ............ ama umuarım kalan olmazzzz hele benim gibi tek tersten kalan olmaz
herhangi bir yerden duyum aldınız mı ne zman açıklanacağına ilişkin
hepimizde nasıl stres olmuş
biri çıkıpta yalandan beni aradılar dese linç edecek millet![]()
tezcanzbt ' Alıntı:Sınavın Aralık ayında olması açıklanma süresini uzatırmı acaba? Normalde sınavın kasımda olması gerekmiyor muydu?