fonradar

Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu tür forumların popüler olabilmesi için ekip gereklidir bu forummun ekibide kendilerini belli etti deşifre oldular zaten bunlar mesaj sayılarıla kendilerini belli eder yoksa sınav çalışma kaygısı olan bu kadar mesaj yollayacana gider ders çalışır bunlar hem kendi zamanlarını hemde başkalarının zamanlarını çalıyorlar ama bunlar forum ekibi dikkate almayın bunların sınav kaygıları yok siz ders çalışın çekin gidin bunlar gerçek hayatta tatmin olmadıkları hazları sanalda gidermeye çalışıyorlar.ciddi sınav kaygısı olanlar ders çalışsın boşa vakitlerini çaldırmasınlar ha benim vaktim var tek ders uğrasırım zaman çok bende bütün geyiklere varım ama 10 nuncu mesajdan sonra bi daha mesajları çok olanlar kasımda da yazar ilk defa giriyoruz diye:) ;D

Arkadaşlar temmuzda ikinci kez sınava girecekler en son hangi tarihe kadar sınav ücretini yatıracaklar acaba?

Tesmerin sitesinde tarih göremedim .

tekrar sınava girecekler internet üzerinden 5 hazirana kadar başvuru yapabiliyorlar :)

merhaba arkadaşlar.son yazılanları okudum.ben de yıldız sayısı yükselenlerdenim.2 dönemde belgeyi aldım.foruma ve forumdaki arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.özellikle geçen dönem vergi sınavında burda tartışılan konular sınav sorusu olarak geldi.sınav stresimizi birlikte paylaştık.bende burda olmaya devam edicem.herkese başarılar.

Yani parayı da beş hazirana kadar yatırabiliyoruz. Teşekkür ederim Dilek Hanım.

murat özkan ' Alıntı:
bu tür forumların popüler olabilmesi için ekip gereklidir bu forummun ekibide kendilerini belli etti deşifre oldular zaten bunlar mesaj sayılarıla kendilerini belli eder yoksa sınav çalışma kaygısı olan bu kadar mesaj yollayacana gider ders çalışır bunlar hem kendi zamanlarını hemde başkalarının zamanlarını çalıyorlar ama bunlar forum ekibi dikkate almayın bunların sınav kaygıları yok siz ders çalışın çekin gidin bunlar gerçek hayatta tatmin olmadıkları hazları sanalda gidermeye çalışıyorlar.ciddi sınav kaygısı olanlar ders çalışsın boşa vakitlerini çaldırmasınlar ha benim vaktim var tek ders uğrasırım zaman çok bende bütün geyiklere varım ama 10 nuncu mesajdan sonra bi daha mesajları çok olanlar kasımda da yazar ilk defa giriyoruz diye:) ;D
dersimizi çalıştık. geyiğimizi yaptık. sınavıda kazandık. ;D

murat özkan ' Alıntı:

Sen ilk seferde kazansan sadece sınavı kazanmış olursun bırak biz 2.de hatta 3.de kazanalım ama yanında güzel dostlar kazanalım.Bu arada şu 10. mesaj dolsada bizde rahat bir nefes alsak :D :D :D

arzuk ' Alıntı:
Yani parayı da beş hazirana kadar yatırabiliyoruz. Teşekkür ederim Dilek Hanım.

pardon 15 haziran yazıcaktım
tabi parayıda o vakte kadar yatırman gerek tesmerin sitesinde sınav programı varya orda yazıyo

gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi
gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni ;) ;) ;)

kaldı 2 mesaj

murat özkan ' Alıntı:

Değerli kardeşim,

Burada takılanlardan mesaj sayısı en yüksek olanlardan biriyim kabul. Ama bir teşkilatlanmadan bahsetmişsin. Şunu belirteyim ki ne bu sitenin kurucularını ne de moderatörlerini hiçbirini şahsen tanımıyorum. Moderatör arkadaşlar da bunu tasdik ederse sevinirim. Ben her zaman 600 küsür mesajımın tek tek okunup neler paylaştığımı görmeye hazırım. Faydalı mı olmuşum zararlı mı?

Eğer şuradan 5 kişi zararlısın desin anında üyeliğimi de iptal ederim. Bir daha buralarda dolaşmam bile.

Ayrıca benim popüler olmak gibi bir derdim de yok. Rica et moderatör arkadaşlara mesaj sayımı sıfırlasınlar tek yıldıza düşürsünler. Hiç önemi yok. Çünkü burada önemli olan bütün arkadaşlarımızla hoş bir diyalog içersinde olmamız. Sen de geldin katıldın aramıza. 10 mesaj limiti olayını filan boşver. Bir süre takip et. Gör bak faydalı mı olacak zararlı mı?

Kimseyi bu siteye zorla sokamazsınız. Buradaki Herkes Üniversite mezunu smmm adayı aklı başında ve seviyesini bilen çok değerli insanlar. (Buna sen de dahilsin)

ZATEN BU YÜZDEN BURADAYIZ....

Saygı ve sevgilerimle

murat özkan ' Alıntı:

enterasan bir bakış açınız var doğrusu. adama sorarlar ozaman burada işin ne diye????
bey efendi kasım vergi sınav sorularının tamamı buradaki arkadaşlar tarafından sınav öncesinde paylaşılmıştı. burada bir arkadaşın tavsiyesi ile (yıldızı bol biriydi :) )alıp çalıştığım kitap sayesinde hiç hatasız bir dersi verdim ben.
ve size tüm samimiyetimle söylüyorum odanın kursunda öğrendiğim şeylerden çok daha fazlasını buradaki arkadaşlardan öğrendim. not gönderenler, bir sürü teknik konuyu bıkmadan usanmadan ve hiçbir karşılık beklemeden paylaşan arkadaşlar oldu.

rahatsız oluyorsanız gelmeyiniz. bu bir tercih meselesidir. fakat bilip bilmeden insanlara bu şekilde yüklenmenizin nedenini anlamak mümkün değil... ben kendi adıma bu iyi insanlara bu şekilde yaklaştığınız için üzgünüm ve anlam veremiyorum.

ayrıca taşradaki smmm adayları veya ekonomik durumu elvermeyen arkadaşlar nereden faydalanıyor sanıyorsunuz???

ben,bu vesile ile bize bu süreçte destek olan medaratörlerimize, yıldızı çok veya az olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum. Allah yolunuzu her daim açık etsin....
saygılarımla...

murat özkan ' Alıntı:

Bu nasıl bir hastalıklı düşüncedir böyle. Sınavlar senin ruh sağlığını bozmuş arkadaşım. Sen iyisi mi bir psikiyatrist'e görün ve bu sağlıksız düşüncelerinden kurtulmaya ve biran önce aramıza dönmeye çalış.

Verilen ilaçları sakın ihmal etme...

Yav Cevap vereyim vereyim dedim:) sonra gereksiz tartışmaya girmeyeyim dedim:) Moderatör arkadaşlar bilir:) bi çenem açılınca kurtulamıyorum.....

Arkadaşlar,
Meslek Hukukuna arkadaşın tekrar çalışması lazım:) A-Z ye tekrar gözatması lazım.

Ben sınavları verdim; Boyumda 1 metre uzamadı. Bildiğim birşeyler varsa, arkadaşların yararlanması gereken birşey varsa, onları paylaşırım dedim...
Ha, kendileri yapar yapmaz, onu bilmem...

İnşallah, Sivildeki bu rütbeyi alır; Her krizde atılırım diye korkmaz, göğsünüzü gere gere yürür adam gibi işinize bakarsınız...

Ya, şunu sevmiyorum. Meslek ahlakı ve hukuku bu arkadaşlarla nasıl yapacağız anlamış değilim:) Allahtan kiminle görüşsem, aynı adalet ve hukuk'u çoğu arkadaşta görebiliyorum....

Burda meslektaşız, meslektaş olanların diğer arkadaşları o ahlaki ve hukuki sorumluluktan yoksun gördüğünde en azından doğruyu söyleme ve anlatma derdimiz var...

Tabi, bu arkadaşlara Yemekteyiz proğramı ve yaprak dökümündeki gibi; Laf sokmak, canını sıkmak, yaraları kanatma huyları aldıkları için ne diyeceğimi bilemiyorum...

Bi meslektaşın halinden eğer bi meslektaş anlamaz ise; bi sınavı bitiren ; stajer'in halinden anlamazsa ne olacak...

Ben sınavların açıklanaccağı gün insanların o gerginliğini, kendimde dahil unutamıyorum...Elimden gelen bişi varsada yaparım...
Görüşmek üzere...Biride gerginlik olmadan, şu Murat Özkan arkadaşı durdurursa sevinirim....

Bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim.

Bazı ark.lar smmm olmuş arkadaşların bu bölüme girmesinden rahatsız olduklarını ifade etmişlerdi. Bu da rahatsız olunacak bir durum değildir. Sevinçlerini sonuna kadar paylaşıyor, ne konuda olursa olsun ihtiyaç duyduklarında yanında olduğumu da bilmelerini istiyorum.

Açıkçası ben de Temmuz da versemde sık sık ziyaret edip buradaki ark.ların sıkıntılarını paylaşmayı düşünüyorum.

Smmm olmuş arkadaşlar da tecrübelerini bizden esirgemesinler. Hepimiz biliyoruz ki bazen küçücük bir hatırlatma bile büyük kazançlar sağlayabilir.

Tekrar tüm smmm olmuş ark.ları tebrik ediyor meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Saygılar

Yahu daha fazla konuşup adamı yüceltmeyelim,Bana görüşlerine,kendisine saygı duyacağım biri benden rahatsız olmadıkca da buradan gitmeyi düşünmüyorum.Yani onun için boşa kürek çekmesin arkadaş.Saygılarla.....

yeterlilik ' Alıntı:
Yahu daha fazla konuşup adamı yüceltmeyelim,Bana görüşlerine,kendisine saygı duyacağım biri benden rahatsız olmadıkca da buradan gitmeyi düşünmüyorum.Yani onun için boşa kürek çekmesin arkadaş.Saygılarla.....

Kısa ve öz...:)

murat özkan ' Alıntı:
gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi
gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni ;) ;) ;)

kaldı 2 mesaj

ne kadar sempatiksin.. :D