fonradar

Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hazerfan..

vergide çalışma yöntemini anlatırken 59 sayfalık bi nottan bahsetmişsin.gönderirsen gerçekten çok sevinirim.
tekrar teşekkürler çok güzel tüyolar var..

Hazerfan bu 59 sayfa dijital ortamdaysa rapid' e yükleyebilir misin ya da mail adresi göndersek yollayabilir misin acaba?

motie ' Alıntı:
Hazerfan bu 59 sayfa dijital ortamdaysa rapid' e yükleyebilir misin ya da mail adresi göndersek yollayabilir misin acaba?

Arkadaşlar bahsettiğim 59 sayfalık notları ve burada daha önce paylaştığım AÖF Vergi Uygulamaları kitabını aşağıdaki linke upload ettim. Buradan indirip kullanabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/238154972/VERG__304_.rar.html

hepsinin çıktısını aldım şimdi. çok çok tşk.
free user ı seçtikten sonra bekle sn.ler geçsin.
downland de.tabi winrar yüklü olmalı bilgisayarında..
kolay gelsin ..

Bende aldım. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Bu vergi korkulu rüya :'(

Benden bir teşekkür daha, ben de indirdim.

Yalnız vergi uygulamalarını açamıyorum. Bilen varmı ?

Vergi uygulamaları dosyasındaki belgeleri boş bir internet explorer sayfasına taşıyarak ya da birlikte aç deyip exploreri seçerek açabilirsiniz.

Bende indirdim bu dönem vergiye hazırlanmayacağım ama notlar çok iyi teşekkürler...

arkadaşlar
Vergi uygulamaları dosyasındaki belgeleri boş bir internet explorer sayfasına taşıyarak ya da birlikte aç deyip exploreri seçerek açabilirsiniz. bunu denedim ama olmadı yazılar okunmuyor nedendir acaba?

Ben firefox ile gayet güzel açtım açıköğretim vergi kitabının flash versiyounu birlikte aç dedikten sonra listeden internet tarayıcınızı (explorer, firefox, safari, chrome) seçiyorsunuz. Herkese iyi akşamlar bugünde bitti ve sınava tam olarak 36 gün kaldı :)

Hazerfan kardeşim gerçekten teşekkürler. Yalnız ders notları değil çok faydalı bilgilerde var. Ellerine sağlık. Allah razı olsun.

hazerfan kardeşim, ders notları, indirim sınırı dolduğu için rapidshare den indirilemedi. lütfen "[email protected]" mailime gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.